Doğmuştu![]()
Şimdi transferler konuşsun.![]()
Doğmuştu![]()
Şimdi transferler konuşsun.![]()
Hakikaten çok şanslıydık ve istediğimiz oldu.
Yeni sezona devam edip etmeyeceğim belli değil. Bu şekilde zor oluyor oyuncu bulup almak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bekliyoruz devam mı tamam mı kararını.![]()
Hocam, Alper, Sercan, Aykut gibi takviyelerle şampiyon olabilirsin. Kadron zaten berbat değil. Ayrıca yönetimin senden şampiyonluk beklediğini de sanmıyorum. Onu da geçtik bir kaç yıla kadar o elindeki oyuncular çok gelişecekler. Bütünleşeceksin adamlarlaBırakma, devam. Avrupa'ya 1-2 yıl katılamasan ne kaybedersin ki ? Sonunda ŞL olduktan sonra ...
Beşiktaş'tan 3 yeni transfer
Sezonu 2.sırada tamamlayan Beşiktaş transfer sezonuna da hızlı başladı.
Sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan 25 yaşındaki Murat Ceylan ve 21 yaşındaki Cenk Güvenç ile sözleşme imzalandı. Bu iki oyuncu için de bonservis bedeli ödenmedi.
Beşiktaş'tan forvete 1 takviye daha
Beşiktaş gol yollarındaki Mustafa Pektemek ve Mevlüt Erdinç'in yanına bir başka golcü Muhammet Demir'i de kattı. Bu şekilde kadrosunda 3 tane kaliteli forvet edinen Beşiktaş'ta gol sıkıntısı olmayacağı kaydedildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
FM 14 çıktığında bitirecek misin kariyeri Murat![]()
FM Gazetesi
Yönetim Zemin'e alttan ısıtma yerleştirmiş
![]()
Savunmaya takviye
İbrahim Toraman'ın 4-5 aylık sahalardan uzak kalacağının açıklanmasından sonra yönetim harekete geçti ve Trabzonspor'un genç stoperi Mustafa Yumlu ile sözleşme imzaladı.
Muhammet dışındakiler gereksiz![]()
Şampiyonlar Ligi ön elemesinde rakip Panathinaikos !
İlk maçı içeride ikinci maçı ise deplasmanda oynayacağız.
Alttan ısıtma şekil![]()
Panayı geçeriz.![]()
Şampiyonlar Liginde Panathinaikos'u geçiyoruz.
Yeni transferimiz Muhammet Demir 2 gol ile formasına kavuştu.
![]()
Üst turdaki rakibimiz Sporting Lizbon oldu. İlk maçı deplasmanda ikinci maçı ise kendi sahamızda oynayacağız.
![]()
Hocam Atabey Çiçek şiddetle tavsiye edilir ...28 maç 14 gol 4 asist
Tavsiye edilir de geçen sezon Fenerbahçe aldı onu malesef satmıyorlar![]()
Aykut Kocaman oyuncu yargılaması cok iyi kiralık verirlerse al hocam adam ucuyor ya
Başarılar hocam takipteyim.
Sağolasın, şu an için hücumda Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Muhammet Demir, Turgay Bahadır var. Bunların yanı sıra alt yapıdan yetişen 2-3 tane daha oyuncu var.
Sportingi geçeriz.![]()
Sporting Lizbon'u da deplasman golü kuralıyla geçip gruplara kalmaya hak kazanıyoruz.
Buraya kadar gelmek güzeldi. Kuralar çekildi ve zor denebilecek bir kura çektik.
Bayern Münih,Juventus ve Spartak Moskova ile birlikteyiz.
![]()
Grubumuz biraz zor.![]()
Beşiktaş ŞEN'lendi...
Transferin son gününde Burak Kaplan ve Turgay Bahadır ile yollarımızı ayırdık ve Volkan Şen ile anlaştık.
Takımdan gidenler;
Volkan şen'de fena değil![]()
Volkan Şen iyi transfer, biraz fazla sakatlanma riski var yalnız..
Sivok cok ucuza gıtmıs
Hocam takım uyumunu tam yakalamışken neredeyse tamamını göndermişsin oyuncuların. Şu süper lige yeni çıkıp 20 oyuncu değiştiren takımlara dönmüşsün. Biraz daha yavaş hareket etsen aslında.
Zaten yabancı oyunculardan para kazanma niyetimiz yoktu, kaça giderse kârdır.
Sanırım gerideki sayfalara bakmadın. Gidenler arasında oynattığım oyuncu neredeyse yoktu. Yabancıları zaten saymıyorum. Diğer gidenler de sözleşme yenilerken çok yüksek rakamlar istediler biz de vazgeçtik kendilerinden.
Transferler güzel.ŞL'de grup zor gelmiş biraz.
Süper lig'de yeni sezona G.Saray derbisi ile başlarken kötü başlangıç yaptık. 3 maçta yalnızca 2 puan alabildik.
![]()
Şampiyonlar Ligi 1. Maç
Spartak Moskova 0-2 Beşiktaş
Maç öncesinde Muhammet Demir 2 hafta sakatlandı maçın son dakikasında da Mevlüt Erdinç 3 aylık bir sakatlık yaşayacak. 2 Hafta idare etmemiz lazım.
![]()
Sakatlar kötü olmuş,Moskova maçı güzel.![]()