Kayserispora bak gerçepe benzetmişler bu seferde avrupadaki takımları kazıklıyor.![]()
City 2 yapmışsın kulübü
Kadronda ne kadar gereksiz oyuncu varsa temizlemişsin. Hulk ve Gökhan dışındaki transferlerini beğenmedim. Cabaye'nin posizyonunda Herrera'yı mı oynatacaksın ?
köklü değişiklik olmuş takıma göz dağımı verdin hocam satılmayacak oyuncu yoktur diye![]()
PSV'den aldığım sol bek oyuncusuda bence çok faydalı olacak 18 yaşından beri milli takımın sol bekini koruyor oyuna başladığımdan beri izlemekteydim. Viviiano ise Tim krul'un yedeği olarak bedelsiz kadroma kattım sakatlık olmadığı sürece 2.kalecim Herrera'yı şuanda cabaye'nin yerinde hazırlık maçlarında deniyorum Benim hata olarak gördüğüm transfer essien oda zaten kupa maçlarında ve sakatlık durumlarında oynar ama eleştirin için teşekkürler zaten bundan sonra çok uzun bir süre köklü değişiklik olmayacak.
Yok hocam takımı aldığımda oynaması gereken sistem olan 4--4-2 'di bende oynatamadım kendi sistemime uyan oyuncalrı getirmeye çalıştım bazı oyuncuları hatta satmak istemezdim şartlar öyle gerektirdi Cabaye için manu sürekli teklif yapıyodu ben kabul etmedikçe cabaye benden sürekli yeni sözleşme istiyodu yoksa hayatta satılacak adam değil ama iyide fiyata gitti hani.![]()
Cisse ise afrikalı oyuncu geçen sezon bunun acısını yaşadım demba ba ve cisse afrika kupasına ikisi birden gidince baya bocaladık ikisinden birini satmam gerekiyodu demba ba hem sol'da gizli forvet hemde santrofor ve müthiş bir hava hakimiyeti olduğu için cisse'yi mecburi sattık.
Diğer oyunculardan marveaux çok iyi bir sezon geçirdi fakat sezonun sonuna doğru ağır bir sakatlık geçirdi onu satma sebebimde oydu diğerleri zaten istenmeyen oyunculardı
Herrera yerine daha Cabaye tarzı bir futbolcu alabilirdin. Bahsettiğim olay Selçuk İnan, Cabaye gibi oyuncuların oynadığı rollerle bir olmayışı. Transferlerin hatalı demiyorum sadece daha farklı bir politika izleyebilirdin. Başarılar..
Bu arada Galatasaray nokta transferler yapmış![]()