Sanırım Sabri'nin asistini yedi Amrabat![]()
Sanırım Sabri'nin asistini yedi Amrabat![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başgan bundan sonra iddaa bültenlerinin yayınlandığı günler içine doğdur bol bol. Paraya çok ihtiyacım var, malum bitirme projesi çok pahalıya patlıyor
Bu galibiyet çok güzel oldu. En azından Avrupa'dan tamamen elenmeme yolunda önemli bir adım. Bir de eskaza Manchester'i yenersek değmeyin keyfimize![]()
3-1 bitti oh be kırdık şeytanın bacağını
gollll manu 2-1
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Posizyon üzerinden 15 sn geçmişti neredeyse hakem döndü penaltı dedi ilginç oldu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
1 maçta 2. olduk![]()
...
Tebrikler GalatasarayımHelal olsun Man U
Selamlar Alex dedeciğim
![]()
Gol be ManU be heheyttt bu iş bu kadar haydi şimdi gelsin 6 puan gelsin ikinci tur.
Attı kazandı manu
Aslanım Manchester bize de yedeklerle gelirlerse güzel olacak ama çok mu şey istiyorum![]()
Şimdi biz 2. mi olduk?![]()
Oh be![]()
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Çok klişe olacak ama;
Burak Yılmaz,bizde öyle !
![]()
Cluj takımından bazı kişiler maç öncesi atıp tutuyodu.Galatasaray'dan korkmuyoruz yenebiliriz falan veya ilk maç sonu dalga geçmeler falan cehenneme geldik diye biliyoduk havuz çıktı falan böyle ezberletiriz adımızı gruptan da çıkacağız inşallah
Bezelye attı 3-1 oldu![]()
Oha 3-1 oldu![]()
http://www.limango.com.tr/shop/index...0&allproduct=1
GS'lilere hediye olarak %80 indirim buyrun
Manu'da rahatlattı durumu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
3 oldu Man.Utd Bezelye attı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
üjjjjjjjj bir![]()
Man'u çıkmayı garantiledi ve bizim maça çok büyük ihtimal yedek ağırlıklı çıkacak.Evimizde bi galibiyet, neden olmasın?
Sir, yedeklerle gel be gülüm.
ManU'dan 1 puan almak 3.'lüğü sağlama almak demek, kazanırsak harika olur tabii.![]()
Özete bakıyorumda, Galatasaray iyi pozisyonlar vermiş, Muslera'nın katkısı çok büyük zaferde.
Aman Allah'ım çok iyi oldu yaa. Süper bir şey bu geliyor tur geliyoruz AVRUPA hatta geldik açın kapıyı.
Türkiye'de ki bu yayıncılık yüzüne bu güzel galibiyeti seyredemedim.Yazıklar olsun.
Grup çok garip bi şekil aldı. Kalan iki hafta çok enteresan şeyler olabilir. Zevkli maçlar olucaktır.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Harikaydık harika tebrikler ASLANLAR !
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."