Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Mersin İY kazanır

1 4.00%
  • Berabere biter

6 24.00%
  • Galatasaray kazanır

18 72.00%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 131 arası toplam 131 sonuç

Konu: Mersin İY - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Burada duyulacak saygıya gelirsek dünya çapında bir teknik adam olan Fatih Terim ile itibarı Türkiye'yi aşmayan Aykut Kocaman'ı mı karşılaştıracağız şimdi ? Yapmışsa yapmış o hareketi.Hareket ayıp,terbiyesizce ancak sırf o hareket yüzünden bin günde geldiği ''İmparator'' lakabını ve kendisine duyulan saygıyı bir günde kaybetmez bunu da kimse unutmasın.
    Saygı kavramının bu kadar dar olmasına üzüldüm.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Ayıp etmiş imparator. Tepkisi haklı aslında elini kolunu sallayan oraya girmemeli ama yaptığı hareket olmamış.

Her maçtan sonra maçtan çok başka şeylerin konuşulması da ne ilginçtir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Saygı kavramının bu kadar dar olmasına üzüldüm.
    Senin görüşlerin maalesef beni ilgilendirmiyor abi ancak şunu söyleyebilirim ki tanımadığım insanlar hakkındaki saygı kavramım maalesef ''bu kadar dar'' oluyor.Hiç biri babamın oğlu değil,şahsi konuşmuşluğum yok.Sadece sportif kişiliklerini ele alıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Vay be,

Kalecimiz zamanında zor olmayan bi topu poposuyla tuttu diye terbiyesiz olmuşuz da laf söyleme hakkımız yokmuş.. Ne de çabuk unutulmuş 12 Mayıs'taki Eboue'nin "DoggyStyle" hareketi.. Hadi biz süpürürüz de çöplüğün içine batanlar ne yapsın önce onu konuşmak lazım.. Ahlaksızlık diyosan orda bi duracaksın..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kusura bakma Mehmet ama bunu yaparsan ahlaksız olursun işte.Ama merak etme sen bunu deyince batmıyoruz biz o çöplükte ha bi zahmet onu bırakın da biz düşünelim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan bir tarafıyla top tuttuğu için değil sadece, yazdım ama okumak zor geliyor herhalde. 2009 yılında, Ali Sami Yen stadyumunda kapalı tribüne yaptığı bir hareket var Volkan'ın, hatırlamayan araştırıp bulabilir rahatlıkla. Bu örneği verme sebebim, benziyor olmasıydı.

Neyse, sizin gönlünüz olsun, Türkiye'ye ahlaksızlığı da Galatasaray getirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Neyse anlaşılan ne yazsak siliniyor.Ben cekildim galatasaray forumlarından.Saygılar herkese.
    Allah razı olsun...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ha zaten Aykut Kocaman terbiyesi gereği böyle bişey yapmaz o yüzden onu tartışmaya gerek yok.
    Valla kusura bakma da bulunduğu ortamda can güvenliği olmamasına sinirlenip tepki gösteren bir insan değil evine gelen kendisinden 15 yaş büyük misafirine hoşgeldin demeyip elini sıkmaya gitmeyen kişinin terbiyesidir asıl sorgulanması gereken (30 Ocak 2011). Kaldı ki o misafir 15 yaş büyük ve misafir olmasına rağmen arkasını dönüp kulübesine giden evsahibinin arkasından gidip elini sıkıp başarılar dileyerek "adamım" diye geçinene en güzel "insanlık" dersini vermiştir. O yüzden haklısın, tartışmaya gerek bile yok...

Fatih Terim'i eleştirebilirsin elbette de kıyaslamayı doğru kişiyle yap

Ayrıca Fatih Terim ayakta olduğu için o şekilde algılandı yaptığı hareket. Orada farklı birşey anlatmaya çalışıyor. Hiçbir kameranın oraya dönüp o kişiyi çekmemesine tepki gösteriyor. Orada içeriye yabancı biri girebiliyorsa içeride hocanın can güvenliği yoktur. O kişi yanında bıçak taşıyor olabilirdi, hocaya saldırabilirdi. Ama bunlar işinize gelmeyen, görmek istemediğiniz kısımlar tabi. Herkes görmek istediğini görür ne diyelim
    Last edited by Walter Sakana : 13.Kasım.2012 at 13:05

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in yaptığını Aykut Kocaman'ın yaptığını düşünün. Şimdi de buraları akşam televizyonları falan. Tüyler ürpertici değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Düşünmeye gerek yok, Aykut Kocaman çok terbiyeli bir insan, ahlaklı, erdemli, dobra, mümkünatı olmayan şeyin varsayımına gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Düşünmeye gerek yok, Aykut Kocaman çok terbiyeli bir insan, ahlaklı, erdemli, dobra, mümkünatı olmayan şeyin varsayımına gerek yok.
    Ben iki kişiyi kıyaslamıyorum burada. Manası da yok zaten. Neleri kıyasladığımı sen de biliyorsun aslında.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri