off off off... Nijeryalı çocuk ve Amerikalı çocuk gerçekten çok kaliteliymiş. Özellikle Amerikalıyı koy direk oynasın sezon sonu dünya devleri peşinde... demedi deme
Transferleri çok yerinde buldum.Gruba gelirsek 3 tane orta seviyeli sağlam takım.İşin zor.Başarılar.
hocam güzel gruba düşmüşsün çıkarsın bence transferler yine nokta transfer olmuş son olarak osvaldo olmazsa dağlarda yaşardık![]()
Avrupa liginde grup orta şekerli olmuş gibi transferler gerçekten harika umarım yönetim de değerini anlayıp düzgünce maliyet yaratırlar![]()
Transferler iyide çok krıtik bir yeri gözlemlemeyi unttukTürkiye u19- u21 transfer sezonu bitince aklıma geldi . Yönetime gelince sağolsun ne istediysek yaptı seneye antrenman tesislerimiz yenileniyor 8 MN tesise bütçe ayırdı sağolsun , Pilot taıkım istedim Kartal sporu pilot takım olarak ayarladılar şimdi Milli takımların U19 - U 21 oyuncularını çekip burada pişiricez İBB 'ye yavaş yavaş Barcelona ekolünü oluşturmaya çalışıyorum.Gençlere olabildiğince şans vericem şuanda 11'de 3 tane genç banko oynuyor.