Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 208 sonuç

Konu: SSC Napoli | Hedef Sonsuzluk ! (3.Sezon)

Quote Originally Posted by mynns View Post
    Takımın dengesini şu an için bozmak istemiyorum bende, sadece sezon sonu bedelsiz olarak alınabilecek bir kaç isimle görüşmeler yapacağım. Devre arası transferi düşünmüyoruz
    Aynen doğru düşünce

Gelecek sezon için iyi bir yedek forvet ihtiyacımız vardı ve aradığımız özelliklerde bir forvet oyuncusunu Fransa'da bulduk. Güçlü fiziği ve genç yaşının getirdiği dinamizmle Aboubakar bize fayda sağlayacaktır.

2. bedelsiz transferimiz Rusya'dan.. Hepimizin bildiği bir oyuncu. Orta saha rotasyonunda bize büyük getirisi olabilir. Hatta Gökhan İnler'in yaşı göz önünde bulundurulursa ilk tercihimiz bile olabilir. HONDA !!!

SERİE A 18. HAFTA

JUVENTUS - NAPOLİ

Maç öncesi Napoli takımında tam bir OHAL var. Basınla ilişkiler kesildi. Oyuncular bu maç için teknik direktör Murat Çakmak tarafından 4 günlük bir kampa alındı. Basına açık yapılan son idmanda oyuncuların oldukça neşeli olduğu gözlenirken Murat hoca ara sıra hata yapan oyuncularına sert uyarılarda bulundu..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Honda güzel bir takviye olmuş. Aboubakar'ı ben Arsenal'de yarım sezon falan denedim, fakat verim alamadım. Umarım sen alırsın...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Honda güzel bir takviye olmuş. Aboubakar'ı ben Arsenal'de yarım sezon falan denedim, fakat verim alamadım. Umarım sen alırsın...
    Bakalım deneyip göreceğiz Bedelsiz aldığımız için verim alamazsak çok üzülmeyiz sanırım ama sistemime uyuyor özellikleriyle..

Sezon başında basın toplantısında ne demiştik.. Artık gençliğin ve isteğin hakim olacağı yepyeni bir sezona başlıyoruz..

Bu skorla ligde tüm ipler bizim elimize geçiyor !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ligde çok iyi gidiyorsun Avrupada biraz işin zor gibi

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Ligde çok iyi gidiyorsun Avrupada biraz işin zor gibi
    Evet hocam Porto hiç eşleşmek istemediğim bir rakipti aslında ama bu sezon gruplardan çıkmak bizim açımızdan başarı sayılır. Önümüzdeki sezonun kadro yapılandırmasını daha iyi yaparak daha yukarılara oynayabiliriz. Hedefimiz 2016 yılında CL Şampiyonluğu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mynns View Post
    Evet hocam Porto hiç eşleşmek istemediğim bir rakipti aslında ama bu sezon gruplardan çıkmak bizim açımızdan başarı sayılır. Önümüzdeki sezonun kadro yapılandırmasını daha iyi yaparak daha yukarılara oynayabiliriz. Hedefimiz 2016 yılında CL Şampiyonluğu
    Porto oyuncu satıyor ama sürekli o yüzden güç kaybı oluyor 2. sezonda olmuşmudur bilmem ama bi bak kadroya geçebilirsin ligde de iyisin sonuçta

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Porto oyuncu satıyor ama sürekli o yüzden güç kaybı oluyor 2. sezonda olmuşmudur bilmem ama bi bak kadroya geçebilirsin ligde de iyisin sonuçta
    Pek fazla satış yapmamışlar ve gruplarda önlerine geleni ezmişler. Facundo Ferreyra adında bir forvet almışlar Velez takımından ve adam her maç 2-3 gol atmış

Serie A 19.Hafta

İtalya Kupası 1.Tur

Serie A 20.Hafta

Ligde üst üste puan kayıpları yaşadık ancak bu süreçte Juventus'ta puan kaybetti ve bizim açımızdan pek sıkıntı olmadı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kariyer mükemmel gidiyor. Bu tarz üst düzey takımlarla yapılabilecek en eğlenceli kariyerlerden birini yapıyorsun bence. Tekrar başarılar dilerim, Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu geçeriz diyorum.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Kariyer mükemmel gidiyor. Bu tarz üst düzey takımlarla yapılabilecek en eğlenceli kariyerlerden birini yapıyorsun bence. Tekrar başarılar dilerim, Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu geçeriz diyorum.
    Teşekkür ederim, elmden geldiğince bir şeyler yapıyorum..Porto çok formda bizde aynı şekilde, güzel maçlar olacak diye düşünüyorum

Serie A 21.Hafta

İtalya Kupası Çeyrek Final

Serie A 22.Hafta

22. Hafta Sonunda Ligde Genel Görünüm

Serie A 23.Hafta

Serie A 24.Hafta

İtalya Kupası Yarı Final 1.Maç

Serie A 25.Hafta

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu 1.Maç

2 kez öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık ve avantajımızı kaybettik. Şimdi ipler onların elinde ve şanslı olan taraf onlar malesef. Deplasmanda turu geçmek için elimizden geleni yapacağız ancak grupları geçmek bu sezon başarıdır bana kalırsa..

Serie A 26.Hafta

Serie A 27.Hafta

Serie A 28.Hafta

Tek farklı galibiyetlerle ilerliyoruz. Bakalım bu durum bize şampiyonluğu getirecek mi?

İnanmış bir takım, inanmış bir teknik direktör...

Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu 2.Maç

Olmadı malesef. Gruplardan çıkmak ilk amacımızdı bunu başardığımız için mutluyuz, Porto çok iyi oynadı açıkçası maçı hakettiler ve turu geçtiler.

Serie A 29.Hafta

Serie A 30.Hafta

İtalya Kupası Yarı Final 2.Maç

İlk maçtaki skor avantajımızı iyi değerlendirdik ve kupada finale çıktık. Finalde rakibimiz AC MİLAN..

Serie A 31.Hafta

Serie A 32.Hafta

Serie A 33.Hafta

Serie A 34.Hafta

Son Dakika !!!

Çakmak Atletico Madrid Yolunda...

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Napoli teknik direktörü M.Çakmak söz konusu transferin olası olmadığını ve Napoli'de yapacak daha çok işinin olduğunu, At. Madrid'e teklifleri için teşekkür ettiğini ancak şu an için mümkün olmayan bir durum olduğunu belirtti.

Son maçlarda takım olarak performansımızda biraz düşüş var bu durum Juventus ile olan puan farkını 2 puana kadar düşürdü. Acilen toparlanıp son 4 maçta fire vermeden şampiyonluğu kazanmamız gerekiyor.

Önümüzde Roma maçımız var, Juventus Parma deplasmanına gidecek. Galip geldiğimiz sürece onların puan kaybını beklememize gerek yok. Canlı anlatımla 2 maçıda takip edeceğiz..

Maç öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı, maçtan önce kariyerinde teknik direktör olarak 100. maçına çıkan M.Çakmak taraftarlardan gelen çiçekleri kabul ediyor.. Maçın başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı. Napoli takımı inançlı görünüyor. Cannavaro ve Hamsik arkadaşlarıyla bir konuşma yaparak galibiyet sözleri veriyorlar.

CANLI ANLATIM !!!

Dk. 17 : GOOOOLLLL Goran Pandev.. Napoli 1 - 0 Roma

CANLI ANLATIM !!!

Dk. 37 : Malesef top ağlarımızda. Daniele De Rossi skoru 1-1 yapan golü atıyor..

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri