SERİE A 18. HAFTA
JUVENTUS - NAPOLİ
Maç öncesi Napoli takımında tam bir OHAL var. Basınla ilişkiler kesildi. Oyuncular bu maç için teknik direktör Murat Çakmak tarafından 4 günlük bir kampa alındı. Basına açık yapılan son idmanda oyuncuların oldukça neşeli olduğu gözlenirken Murat hoca ara sıra hata yapan oyuncularına sert uyarılarda bulundu..
Honda güzel bir takviye olmuş. Aboubakar'ı ben Arsenal'de yarım sezon falan denedim, fakat verim alamadım. Umarım sen alırsın...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Ligde çok iyi gidiyorsun Avrupada biraz işin zor gibi
Ligde üst üste puan kayıpları yaşadık ancak bu süreçte Juventus'ta puan kaybetti ve bizim açımızdan pek sıkıntı olmadı![]()
Kariyer mükemmel gidiyor. Bu tarz üst düzey takımlarla yapılabilecek en eğlenceli kariyerlerden birini yapıyorsun bence. Tekrar başarılar dilerim, Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu geçeriz diyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Serie A 25.Hafta
Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu 1.Maç
2 kez öne geçtiğimiz maçta üstünlüğümüzü koruyamadık ve avantajımızı kaybettik. Şimdi ipler onların elinde ve şanslı olan taraf onlar malesef. Deplasmanda turu geçmek için elimizden geleni yapacağız ancak grupları geçmek bu sezon başarıdır bana kalırsa..
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Napoli teknik direktörü M.Çakmak söz konusu transferin olası olmadığını ve Napoli'de yapacak daha çok işinin olduğunu, At. Madrid'e teklifleri için teşekkür ettiğini ancak şu an için mümkün olmayan bir durum olduğunu belirtti.
Önümüzde Roma maçımız var, Juventus Parma deplasmanına gidecek. Galip geldiğimiz sürece onların puan kaybını beklememize gerek yok. Canlı anlatımla 2 maçıda takip edeceğiz..
Maç öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı, maçtan önce kariyerinde teknik direktör olarak 100. maçına çıkan M.Çakmak taraftarlardan gelen çiçekleri kabul ediyor.. Maçın başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı. Napoli takımı inançlı görünüyor. Cannavaro ve Hamsik arkadaşlarıyla bir konuşma yaparak galibiyet sözleri veriyorlar.
CANLI ANLATIM !!!
Dk. 17 : GOOOOLLLL Goran Pandev.. Napoli 1 - 0 Roma
CANLI ANLATIM !!!
Dk. 37 : Malesef top ağlarımızda. Daniele De Rossi skoru 1-1 yapan golü atıyor..