Geçen seneki gibi olacak sanki.Trabzonspor da elensin tam olsun :P
Geçen seneki gibi olacak sanki.Trabzonspor da elensin tam olsun :P
Ulan Batuhan sağında adam bomboş sen gidip vuruyorsun. Kupa gitti geçmiş olsun, tebrik ederim Antalyaspor'u.
Canım FEDA olsun sana !
Kupa yine bize kalıcak sanki![]()
Elendik. Şu ilk yarı bir bitse de gerekli takviyeler yapılsa. Çok gereksiz oyuncu var. Batuhan'ı kim getirdi ise geri götürsün.
Yarın Kasımpaşa da elenirse, bu sene kupa Anadolu'da.![]()
Fenerbahçe var daha.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ulan batuhan yeter ya git şu takımdan neden hala bu adamın üzerinde duruyorlar anlamıyorum yahu son pozisyonda insan bi kafasını kaldırır ! sağ tarafta holoskoyla oguzhan bombos durumdaydı off
Anadolu deyince ilk olarak genel olarak düşünüyoruz normal olarak![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fenerbahçe olarak artık şu turu geçip 2de2 yapalım bari, kendi sevimizde takım kalmadı. Beşiktaş ve Galatasaray veda edince.
Aykut hoca süprizlerden etkilenmiş heralde çıkardığı kadroya bak![]()
Taşlayan münferit bir kişi, görüntüleri gördüm de, taş olayından sonra Göztepe taraftarı taş atanı fena benzetmiş, polis zor almış adamı.
Bugün Göztepe, Güzelyalı parkının önünden 6 tane otobüsle yürüdü zaten çoğu tanıdık yüzlerce psikopat gördüm![]()
Taş atan kimse iyi sopa yemiş
polis almış götürmüş niye götürdü acaba yarın bırakıcaklar nasıl olsa
Taslama goruntulerini nerden izliyebiliriz ? merak ettim hangi deli bu ise kalkisir
Fenerbahçe taraftarı yine bize küfür ediyor geçen maçta ettiler ne zaman ceza vermeyi düşünüyorlar acaba.
Ofsayt kuralı mı degşti acaba?
Gol çok net ofsayttı
Mehmet topuz çok istekli derbide kaytı saolda topuzu sağda görebiliriz
Beşiktaş maçına bakamadım; o yüzden nasıl oynadık, ne yaptık, ne ettik, hakem nasıldı, biz nasıldık, rakip nasıldı; bir şey diyemeyeceğim. Yorumlara bakılırsa, Batuhan yemiş golümüzü. Git artık Batuhan! Sen git de, Furkan Yaman gibi gençler yedek beklesin, sen bekleyeceğine.
Topuz umarım derbide oynamaz.Her ne kadar istekli olursa olsun beğenmediğim bir oyuncu.
Sezer ise ne zaman oynasa atıyorİlla ki birisi oynayacaksa Sezer olabilir bu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sezere bak heleya![]()
![]()
Çok güzel gol oldu Krasic'in kendine gelmesi açısından da önemli tabii.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Krasic'e bu gol çok yarayacaktır, atmak istiyor ancak atamıyordu kısmet..
Sezerin pası harika idi, kendim atmış kadar sevindim Krasic'ın gol atmasına çok umutluyum ondan çok.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu arada maçın genelinde Göztepe'de ki Dilaver'i beğendim.
Burak
Bu sezonda kupayı tahminimce Fenerbahçe kazanır. Fenerbahçe'yi zorlarsa bir tek Eses zorlar ama onlarda bu çizgide devam eder mi meçhul. Baktığın zaman gruplara Anadolu'nun en güçlü takımları kaldı ama finalleri oynamak ayrı bir tecrübe ister. Fenerbahçe her ne kadar önceden finallerde kaybetse de o tecrübeyi çoğu kez yaşamış bir takım. He birde Trabzonspor var gruplara kalabilirlerse.
Dakika olmuş 85, 3-0 öndesin ve hala kendini yere atıyorsun. Üstelik bir kupa maçı, üstelik rakibin Göztepe, ilginç.
FM Gazetesi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Krasiç Fm'de rüzgarın oglu gibi messi yapmıslar mübareksonunda gerçekte golünü gördük
![]()