Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 238 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yüksek Formu

Nesil
    2003

Oyunu 13.2.1 ile degil, 13.1.2 ile kurmussun.

O surumle oyunu kurduktan sonra 1.5 ay hic oynamayip, 21 Aralik'ta 13.2.1'in cikmasini beklediysen diyecek bir sey yok ama tahminen oyunu 13.1.2, 13.1.3, 13.2.0 ve sonunda 13.2.1 surumleriyle oynadin.

Istersen oyunu 13.2.1 surumuyle kurup dene (benim yukarida verdigim 7 ornek 13.2.1 yamasiyla acilan ve oynanan oyunlar). Ozellikle 13.1.3 ve 13.2.0'daki arizalar yuzunden eger Galatasaray ust uste bir kac mac kazanip takimin morali cok ust seviyeye ciktiysa zaten sonra yeni yama yuklesen de o moral hemen kolay kolay dusmez ve takim kolay kolay mac kaybetmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunu 13.2.1 ile degil, 13.1.2 ile kurmussun.

O surumle oyunu kurduktan sonra 1.5 ay hic oynamayip, 21 Aralik'ta 13.2.1'in cikmasini beklediysen diyecek bir sey yok ama tahminen oyunu 13.1.2, 13.1.3, 13.2.0 ve sonunda 13.2.1 surumleriyle oynadin.

Istersen oyunu 13.2.1 surumuyle kurup dene (benim yukarida verdigim 7 ornek 13.2.1 yamasiyla acilan ve oynanan oyunlar). Ozellikle 13.1.3 ve 13.2.0'daki arizalar yuzunden eger Galatasaray ust uste bir kac mac kazanip takimin morali cok ust seviyeye ciktiysa zaten sonra yeni yama yuklesen de o moral hemen kolay kolay dusmez ve takim kolay kolay mac kaybetmez.
    Epey önce kurmama rağmen oyuna 13.2.1den sonra başladım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Yeri değil ama form demişken bu Beşiktaş'ın hali nedir dostlar? Oyunda acıların takımı gibi olmuş.
    Sorma kardeşim bazılarının oyunlarında küme düşüyor ilk sezon takımların hakkı hiç güzel verilmemiş.Yukarıda Gs ss lerine bakın takım her yıl final en kötü yarı final oynuyor gene fenerbahcede nazaran aynı durumda ama besıktasın durumu içler acısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Epey önce kurmama rağmen oyuna 13.2.1den sonra başladım.
    Diyecek bir sey yok.

13.2.1 ile oyunu kurup oynamani tavsiye ederim.

Aslında sezon başında Beşiktaş'tan ilk 10'da olması bekleniyordu genel olarak. Yani ligde bu performansı göstermesi sürpriz olarak nitelendirilebilir. Bundan dolayı çok yadırgamamak gerek. Ama Gençlerbirliği'ne şaşırıyorum ben. Sabit olarak her oyun açtığımda ilk yıl küme düşüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Yeni yama ile 4-4-2 çok etkili. Bundan dolayı Ben Galatasaray'ın bu kadar iyi olduğunu düşünüyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Galatasaray'a 10 kişi yetmiş. TR ligi açık değil. Versiyon 13.2.1 Fikstüre bakınca insan daha fazla büyüleniyor.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

editttt......
    Last edited by Trabzonspor : 07.Ocak.2013 at 03:42

9. Default

4-4-2 nin büyüsü diyorum bende, 5. sezonda Fenerbahçe 4-4-2 oynuyor ve yenilmez! İçeride dışarıda 4-5 golden az atmıyor rakip tanımaksızın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yıl 2016 Gs ile süper kupa maçı yapıyorum takımımda dünya yıldılzları var hala yenılıyorum ılgınc bırsey Gs Kadrosu benden daha iyi hem transferı cok ıyı hem gercektedekı gıbı onde basıolar umut bulutunda masallahı var 34 yasında nasıl oynuyor.

Genel kanı olduğu üzere taktiksel buglar olduğu konusunda ben de hem fikirim. Olay sadece 4-4-2 sistemi de değil. Mesela ben Fenerbahçe'yle şampiyonlar ligi maçlarına hep bekleri ileri çıkarmadan, savunma komutu vererek, orta 3'lüden birini savunmacı defansif orta saha, onun önünde savaşçı iki orta saha, kanatlarda destek komutlu içe kat eden iki oyuncu ve fırsatçı golcü kullanarak ve talimat olarakta tüm defansif önlemleri işaretleyerek çok katı kontra futbol anlayışıyla çıktım ve içerde dışarda farketmeden tüm maçlarımı kazanarak ilk sezonumda şampiyonlar ligi kupasını aldım.

Şimdi bunu gerçek hayatta olamayacağı mantığını ben de düşünebiliyorum ama bu bir oyun ve oyuna oyun mantığıyla bakınca saçmalık aramamak gerekir. Ayrıca Galatasaray'a karşı oynayanlara ya 4-3-3 sistemiyle tüm ofansif talimatlarla çok akıcı yüklenen bir futbol oynamalarını ya da 4-4-1-1 sistemiyle kontra atak oynamalarını tavsiye ederim. İki sistemde de 4 golden az gol attığım maç olmadı.

FMC modde Fenerbahçe ile oynuyorum. 2. sezon bitmek üzere 3 hafta falan kaldı. GS ilk sezonda 83 dü sanırım puan aldı ben averaj ile şampiyon oldum. 2. sezonda 20 ye yakın puan farkı ile şampiyon oldum. Ben şanslıyım heralde benim kariyerime gs çok iyi olarak denk gelmedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arastirip gercek hayatla paralellik gostermedigini kanitlayacak bir seyler ortaya koyarsan gorur ve ona gore gerekli duzenlemeleri yapariz veritabaninda.

Ama benim simdiye kadar oyattigim 50-60 oyunda bu tip bir durum ile 1-2 defa karsilastim.

Bana oynatilan her 3 oyundan 1 tanesinin bu ilk mesajdaki gibi sonuclandigini (orjinal veritabani ile) gosterin o zaman inanayim. Usenmeden yuklediginiz her oyunu indirir ve incelerim.

Ama 50-60 oyunda bir defa olan bir seyi cok da ciddiye alamam.
    Her 3 oyundan 1'inde Galatasaray zaten harikalar yaratıyor şampiyonlar liginde. Bu nasıl görmezden gelmedir anlamadım?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Her 3 oyundan 1'inde Galatasaray zaten harikalar yaratıyor şampiyonlar liginde. Bu nasıl görmezden gelmedir anlamadım?
    Bu konu altinda butun yazdiklarimi dikkatlice okursan hic bir gormezden gelme olmadigini anlarsin.

bende de tam tersi. ben fenerbahçe ile başladım kariyere galatasaray ilk sezonu 10. sıralardan anca 3. sıraya zorla çıkarak bitirdi. o da 2. ile puan farkı baya vardı.

2. de durum aynıydı 4. bitirdi. 3. sezonda ise 2. bitirdi. ama puan farkı yine açıktı.

sonra ben feneri bırakıp manchester city'den teklif gelince kabul ettim ama fener'i takip etmeye devam ettim. lige bakıyordum son baktığımda gs yine 7. sıradaydı. fener içerde dışarda dağıtıyordu her maçta.

ha şişirilme var mı var. cl'de ilginç sonuçlar bu durumlara rağmen alıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

gs bu sene bi yarı final görse de şu oyun ne kadar gerçekçiymiş desek süper olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyecek bir sey yok.

13.2.1 ile oyunu kurup oynamani tavsiye ederim.
    12.2.2 ile olan oyundan bir kare atayım o zaman sana abi

Naçizane fikrimi belirtmek istiyorum bu konuyla ilgili ve Galatarasay'ı bu tablo ile çok abartı görüyorum. Kusura bakılmasın ama ileri ki yamalarda bu konuya bir çözüm getirilmez ise ben bunda bir art niyet ararım. Bu kadar açık ve net söylüyorum.

2-3 maç puan kaybediyorsun bir de bakıyorsun gs ile puan farkı almış başını gitmiş. Fenerbahçe'nin kadrosu kötü mü? Bana kalırsa GS'den daha iyi bir kadrosu var Fenerin. Ama konu iyi ya da kötü olması da değil, konu bu puan saçmalığı. Yok böyle bir dünya.
    FM Gazetesi

Roma ile Italya kariyeri yapiyorum Türkiye ligi falan acik ilk sezonda Fenerbahce 78 ile sampiyon Galatasaray 71 puanla 2. oldu. GS samp ligi ceyrek finalinde Juve'ye elendi 2-1 ve 0-4lük skorlarla. FB avrupa liginde 2.Eleme turunda 1-0 0-4 elendi.

Ikinci sezon basladi GS 3de 3 FB ve BJK 3de2 gidiyorlar.

Dikkatimi ceken nokta GS Samp ligi gruplarini lider kapatti 6 macta 5 galibiyet ile. Ama ligde tamamen kötüydüler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Roma ile Italya kariyeri yapiyorum Türkiye ligi falan acik ilk sezonda Fenerbahce 78 ile sampiyon Galatasaray 71 puanla 2. oldu. GS samp ligi ceyrek finalinde Juve'ye elendi 2-1 ve 0-4lük skorlarla. FB avrupa liginde 2.Eleme turunda 1-0 0-4 elendi.

Ikinci sezon basladi GS 3de 3 FB ve BJK 3de2 gidiyorlar.

Dikkatimi ceken nokta GS Samp ligi gruplarini lider kapatti 6 macta 5 galibiyet ile. Ama ligde tamamen kötüydüler.
    Sana denk gelmiş böyle bir form grafiği hayret. Bana da denk gelse de bir içim rahatlasa. Abartmıyorum, görmek için en az 10-15 defa açtım kariyer ama hepsinde böyle oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007

İlk sezon Galatasaray ligde şampiyon oldu. ŞL'de 3. olup UEFA'da çeyrek veya yarı final oynadı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok uzadı bence bu konu ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

beyler boşverin ya kim nası oynarsa oynasın siz kendi takımınıza odaklanın bi teknik direktöre yakışan da budur

Default Galatasaray araştırmacısı oyunu oynarken zevk alıyor mu ?

Fm serilerinin en kötü serisini oynadığımız şu dönemlerde maç motoru saçma türkçe çeviriler vs vs derken birde galatasaray ile uğraşıyoruz.Barcelona takımını türkiye ligine koysak eminim bu kadar başarılı olamazlar.O yüzden forumdaki bu konuyla ilgili olan haberleri okudum ve sürekli işte şu taktik vs vs denmiş araştrımacı tarafından.Bug lu taktik ise vay halimize.Bug yok ise bu ne biçim bir galatasaray.Galatasaray Barcelonaya nasıl 5 atar.Ligde maç kaybetmeden nasıl şampiyon olur.Emre Çolak neden Messi olur.Yaşasın 23 Nisan !

Bu resmen türkiye ligleri ile yapılmış büyük bir saygısızlıkdır.Oyun gerçekçi olsun diyoruz en azından gerçeğe biraz yakın olsun diyoruz ama gs uzay takımı diğer takımlar gerçeğe bir nebze olsun yakınlar.Bu da gs araştırmacısının ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu konu üzerine birçok yorum yapıldı ve hala yapılıyor. Araştırmacılar için biraz ağır konuşmuşsun, Şubat'ta veya Mart'ta gelecek olan yeni database yaması ile bu durum büyük ihtimalle düzelecektir. Senin gibi bir sürü insan var ama yapacak birşey yok. Bu arada GS araştırmacısının yıllardır bu işi yaptığını düşünüyorum ve şimdiye kadar GS böyle bir performans göstermemişti, yani sadece araştırmacıya yüklenmek yanlış olur oyun zaten rezalet bir sürü düzeltilecek şey var.

Yeni databse geldikten sonra yine aynı şeyler olursa o zaman hep beraber araştırmacıya sallarız ama şu an bu yanlış olur. Ben de ilk başta senin gibi GS takımının fazla iyi yapıldığını düşünüyodum ama sen de 4-4-2, 4-4-1-1 veya 4-1-4-1 taktikleri ile oynarsan durumun GS ile alakalı olmadığını görürsün. Aynı taktikle FB takımı da durdurulamaz oluyor. Özellikle Krasic ve Stoch GS kanatlarından daha iyi ve oyunu domine ediyorlar. Üstüne bir de 4-2-3-1 taktiği oyunda hiçbir işe yaramıyor, bir başka etken de bu. Sen de büyük ihtimalle bu taktikle veya 4-2-4 ile oynuyorsun ikisi de aynı etkiye sahip.

Sende haklısın ama bu eleştiriyi herkes yapıyorsa araştırmacının hala daha kendisini savunmaması lazım.Yok şu taktik yok bu taktik vs vs diye.

Ben büyük takımlarla oynamakdan zevk almıyorum gs ile de 2 maça çıktım şuanda rakibim olarak.Ama asıl önemli olan benim gs ı yenmem veya yenilmem değil gs eğer 8.senemde üst üste 7 şampiyonluk almışsa ve her sene avrupada en kötü çeyrek final oynuyorsa bu işde araştırmacının sıkıntısı var demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet Gs ve Fb oyunda biraz fazla güçlü yapılmış.Gs'da Burak ve Emre Çolak Fb'de Stoch ve Krasiç resmen durdurulamıyor.

Fenerbahçe'de Krasiç'in durdurulamadığına katılıyorum. Ancak onun dışında takım gayet mantıklı ve gerçeğe yakın top oynuyor. Aldığı puanlar da böyle. Eskişehirspor kariyerimde Fenerbahçe 73, Galatasaray 87 puan almıştı mesela.

Fenerbahçede 4-4-2 oynuyo bence işin sırrı fatih terimde.

Quote Originally Posted by ele888111 View Post
    Fm serilerinin en kötü serisini oynadığımız şu dönemlerde maç motoru saçma türkçe çeviriler vs vs derken birde galatasaray ile uğraşıyoruz.Barcelona takımını türkiye ligine koysak eminim bu kadar başarılı olamazlar.O yüzden forumdaki bu konuyla ilgili olan haberleri okudum ve sürekli işte şu taktik vs vs denmiş araştrımacı tarafından.Bug lu taktik ise vay halimize.Bug yok ise bu ne biçim bir galatasaray.Galatasaray Barcelonaya nasıl 5 atar.Ligde maç kaybetmeden nasıl şampiyon olur.Emre Çolak neden Messi olur.Yaşasın 23 Nisan !

Bu resmen türkiye ligleri ile yapılmış büyük bir saygısızlıkdır.Oyun gerçekçi olsun diyoruz en azından gerçeğe biraz yakın olsun diyoruz ama gs uzay takımı diğer takımlar gerçeğe bir nebze olsun yakınlar.Bu da gs araştırmacısının ne kadar kötü olduğunu gösteriyor.
    Evet.galatasaray araştırmacısı fanatik galatasaraylı heralde.Sonuna kadar katılıyorum.

30. Default

Haklısın ama bide iş taktik meselesi Taktiğini iyi yaparsan her türlü yenersin . Fakat 5 0 baya bir fazla dediğin gibi bide üstüne 5 0 diyorsun . Demekki barca donemin en kötü sezonunu yaşıyor . Kaçıncı sezondasın bide o var ?

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri