Fernandes ilk 11'de yokmuş!Medyanın yalancısıyım.
Fernandes ilk 11'de yokmuş!Medyanın yalancısıyım.
İstanbulda yağmur var mı şu anda
Kar var.Yağmur değil![]()
Kar var kar ..Stadda galatasaray galibiyetle götürürse maçı karlar düşer düşer ağlarım bestesi duyabiliriz![]()
Beşiktaş’ın ilk 11’i: McGregor, Mehmet Akgün, Sivok, İbrahim, Gökhan Süzen, Necip, Veli, Fernandes, Hilbert, Olcay, Holosko. (NTV Spor)
Ben olsam Mehmet Akgün'ün yerine Dentinho ile başlardım.
Bir de soyadı Kaş olan birisi vardı o yok mu?
Mehmet Akgün hiç izlemedim ligde 1 maç oynamış sadece.Bakalım nasıl bir form göstericek.Samet Aybaba risk almış anlaşılan sağ kanata bakalım bugun neler yapıcak.
Bence mantıklı bir 11 bu, eğer doğruysa. Bizim sol kanat zaten etkili değil, Mehmet Akgün sırıtmaz.
İkinci yarı Mehmet Akgün çıkacak yerine Dentinho girecek. Hilbert sağ beke, Holosko sağ açığa ve Dentinho forvete geçecek.
FM Gazetesi
Fernandes acaba nasıl bir oyun koyacak çok merak ediyorum sonuçta 2 aydır doğru dürüst maça çıkmadı bence riskli bir tercih olmuş
Güzel kadro. Dentinho ve Oğuzhan'da 2. yarı duruma göre girerler oyuna.
Canım FEDA olsun sana !
Eğer bahsedilen 11 doğru ise,bizim bu hocalar derbilerde neden hep şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum.İnşallah hocanın kafasındaki plan başarılı olur,ne diyelim başka.
So what?
Saike
Zor bir maç olacak ne olursa olsun bir derbi. Umarım kazanırız.
Beşiktaş'ta Almeida'nın olmaması, Fernandes'in uzun süredir forma giymemiş olması iyi şeyler. Gerisi bilinen kadro.
Galatasaray için de Sneijder'i ilk 11'de bekliyorum bakalım çıkacak mı. Zaten pek iyi oynadığımız söylenemez. Sorun giderecek adam olarak Sneijder'i aldık. İzleyelim bari. İlk maçından bir şey beklemek zor tabii ki ama öteki türlü de mükemmel oynamıyoruz sonuçta.
Galibiyete dair çok büyük inancım yok, karşılıklı gol temennim var ama. Umarım kazanırız, dakikalar ilerledikçe umudum azalıyor olsa da
M.Akgün, uzun zaman sonra böylesine önemli ve baskı ortamının olduğu maçta oynatılmamalıydı. Hilbert bekte, Oğuzhan ortada, Veli ve Necip değişmeli olarak sağ açıkta oynatılabilirdi. Onun dışında güzel kadro. Hadi hayırlısı.
Duran toptan Sivok'un golü var içime doğdu nedense.![]()
İşte dediğim buydu aslında kaybedecek bişey yok ki
Tebrik ediyorum cani gönülden Samet Aybaba'yı, o kadar doğru bir iş yapmış ki.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bence çok defansif bir kadro olmuş Veli yerine Oğuzhan Mehmet Akgün yerinede Dentinho beklerdim.
Samet hoca Mehmet Akgün için benim asıl 2.yarı transferim demiş. Bakalım ne yapacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Günün bankosu hamitin topu direkten döner yüklü miktarda oynanabilir
o degil bizim kadro aciklanmadi![]()
Beşiktaş'ın bu onbiri ileride top tutamaz.
Steam ID: fotosuki
burak ilk 11de yok
g.saray'in 11'i: muslera, sabri, semih, dany, riera, hamit altıntop, selçuk inan, melo, emre çolak, elmander, umut
Burak ilk 11'de yok.![]()
Burak ilk 11'de olmadığına göre Galatasaray'ın bu sene nadiren iyi oynayacağı maçlardan biri olacaktır. Umarım galibiyetle ayrılırız.