trabzon zaten kötü takim galibiyete aldanmasin kimse takim hala top felan oynamiyor cristianin frikigi disinda net pozisyon yok.
trabzon zaten kötü takim galibiyete aldanmasin kimse takim hala top felan oynamiyor cristianin frikigi disinda net pozisyon yok.
[YOUTUBE="zbjMfBgSJiY"]Frank Sinclair[/YOUTUBE]
Olurmu dersiniz![]()
Bana kalırsa gol o pozisyon.
FM Gazetesi
O pozisyon bana kalırsa %100 denilemicek bir pozisyon. Topun tamamı geçmemiş gibi sanki. Pieroya kalmış bir şey zaten yardımcı hakemde ben görmedim gibi bir şey söyledi hemen pozisyonun ardından. Takım ruhsuz değil bir şeyler çabalıyoruz. Zemin kötü kaleciye atılan geri paslar çok tehlikeli oluyor. Sow 20. saniyede kaçırdığı golün etkisinde sanırım hala beklenilenden çok uzak belki Caner ile değiştirilebilir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bekir yakabilir bizi.
FB kontraataktan gol attı hem de çok güzel, hayret!
Maçın hâlâ bitmediğini düşünen ve belli olmaz diyen arkadaşlar var mı?Bizim 5-0'lık farka giderse de, şaşırmamak lazım; yalnız o maç tamamlanamamıştı ve 85. dakikada tatil edilmişti. Benzer bir maç olabilir.
Bu mac bitermi ?
İşte tam maçı sok Stoch'u oyuna kendine gelsin biraz.
hiçbir şey oynamadan 3 gol attık ya la...
Trabzon maçları Fenerbahçe için neredeyse sürekli kolay geçiyor zaten. Şaşırmamak gerek.
Football is simple,but Football Manager is not
Trabzon çok kötü.Allah Trabzon'lu taraftarlara sabır versin.Önündeki adamına pas atamayan bir takım olmuş.
Fenerbahçe'de bugün maden buldu Trabzon'da.Güle oynaya galibiyet diye buna denir.Biraz daha kassalar +7 olur bu maç.
Hakem saçmaladı resmen, kendisine çarptı diye topu Trabzon'a verdi. Türk hakemlerinin sınırı yok gerçekten.
Son pozisyonda Mehmet Topal kaleye vurdu ama Semihe "Valla sana pas attım" dedi.. Ya çok yeteneksiz, ya da yalan söylüyor![]()
Hakem maçı uzatmadı ve Trabzonsporluların işkencesini sona erdirdi. 3-0 kazandı F.Bahçe.
abi bu nasıl maçtı alışmamışız rahat galibiyete hiç keyif almadım ne bir heyecan var ne bişey, bu arada 3-0 olmuş al stochu salihi semih ne vericek sana
takım bence çok iyiydi. Özellikle Cris , Emre , Kuyt , Topal. Teşekkürler Fenerbahçe.
Rahat maç izlemek bize göre değil , ben stresli olmak istiyorum, onu fark ettim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
tek basina bir emre bu kadar etkide bulunabilirdi. cok buyuk katkisi var emrenin. avrupada olmamasi cok kotu, onsuz bu takim cok zor kazanir.
Trabzon dua etsin böyle kötü günde tarihi fark yemediğine.1461Trabzon bile daha zorlamıştı.İnanılmaz kötü bir oyun.Colman özellikle sene sonu kesin gider.Kampa felan geç geliyordu zaten.Oynamak istemediği belli.Aynı şekilde Janko-Henrique-Adrian-Cech-Celutska gibi oyuncularında bir çoğunun seneye olucağını düşünmüyorum.Revizyon şart.Çok kötü bir takım olmuş Trabzon.
Bu sezon oynadığımız en güzel maçtı. Bitmesin istedim böyle bir oyunu özlemişiz. Cidden çok rahat bir galbiyet elde ettik.
Fenerbahçe için cidden artık keşke her maç Trabzon olsa diyeceğim. Çok üstündük çok rahat kazandık. En güzelide deplasmanda 3de 3 yapmak çok iyi oldu. Takım adeta özgüven patlaması yaşadı ikinci yarıda.
Umarım bu futbolun devamı gelir.
Fenerbahçe çok değerli bir üç puan kazandı. Trabzonspor Allah'tan kupada yoluna devam ediyor. Tamamen hedefsizlik ilerisi için daha kötü bir hal alabilirdi. Önünde zor bir FİX. var Trabzonspor'un. Bir kaç oyuncu kadro dışı kalır bence. Baroni'de Trabzon maçlarında ayrı oynuyor. İzlediğim Trabzon maçlarında adam takımın yıldızı.
Rüzgarı arkamıza aldık. Mersin ve Trabzon maçları çok önemliydi. 6 puan çıkardık. kazanmanın en güzel yanı ; istifa seslerinin olmayışı ve huzur![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bende bir tek ben mi zevk almadım diyorum maçtan herkes öyleymiş.Alısmısız stresten kalp krizi gecirmeye sarmadı bu maç.
![]()
Sezonun en güzel futbolunu oynadık ayak seslerimiz duyulmaya basladı insallah böyle oynamaya devam ederiz.
bence maçın yıldızı gökhandı tartışmasız
Takım bu kadar iyi oynayınca skorda rahat olunca bi sıkılma geldi alışık değilim bu kadar rahataStres arıyor insan
3 deplasman üst üste oynadık ligde 6 puan avrupada da fena sayılmıcak bir beraberlik aldık. Bu oyun devam etsin galibiyetler zaten gelicektir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İğrenç zevksiz bir maçtı. Trabzon bitmiş. Fenerbahçeli arkadaşlarda oyuna aldanmasın bence, Trabzon çok fazla kötüydü çünkü. Sistemi oturtamadılar hala. Colman, Yasin gezindi durdular öylece. Tek oynamak isteyen adam Janko ve Olcan'dı. Onlarda çok etkili olamadılar ne yazık ki.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
son 3 deplasman macini kazanirken evimizdeki 3 mactan sadece 1 puan cikardik. isler tersine dondu ama bu takim mentalitesiyle normal diyorum, tam bir deplasman takimi olduk ciktik
bu arada gs firladi aradan, en yakin biz variz onlara. bizim de durumumuz malum, pamuk ipligine bagliyiz. gs rahat bir sampiyonluk alabilir bu sezon...
Harika zevkli bir maçtı. Cristian Baroni klasiği vardı yine Emre de ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösterdi özlemişiz.