İleride tek forvet, arkasında Sneijder olur diye düşünmüştüm ben ama bu kadro aşırı cesur olmuş. Sıkıntı yaratabilir.
İleride tek forvet, arkasında Sneijder olur diye düşünmüştüm ben ama bu kadro aşırı cesur olmuş. Sıkıntı yaratabilir.
Canım FEDA olsun sana !
E haliyle cesur olacak gole ihtiyacı olan biziz Schalke 0-0'la turluyor.5'li defans mı çıkalım yani
Ben şunu da düşünmeye başladım 4 tane topu iyi kullanabilen isim orta saha hattımızı oluşturuyor.Ben topa sahip olan pası düşünen rakibi oyundan soğutmaya çalışan bir Galatasaray düşünüyorum
Gol atmak tabii ki gerekiyor, çok önemli ancak şuan için ondan daha önemlisi ilk yarıyı gol yemeden tamamlamak. Eğer gol yersek Schalke savunmaya çekilir ve kontra ataklarla büyük tehlike yaratır. Bu yüzden sakince oynayıp gol atmamız gerekiyor. Eğer sakin oynayıp paniğe kapılmazsak gol er ya da geç gelecektir.
Canım FEDA olsun sana !
Galatasaray alıştığı 4-4-2 ile oynarsa kazanır farka gider.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Galatasarayımıza başarılar. İşimiz hiç kolay olmayacak ancak üstesinden gelebilecek kapasitede oyuncularımız var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4-3-1-2 oynatır büyükl olasılıkla ileride Drogba & Burak hemen arkalarında Sneijder geriyide Selçuk Melo ve Hamit ile 3 lüyecektir bence.
Star'da veriyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Başarılar Aslanlar alnımızın akıyla çeyrek finale adımızı yazdıracağız inşallah![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Galatasaray taraftarlari dün aksam Veltins Arena'nin yaninda tünel kazmaya çalismis. Schalke'nin menajeri Horst Heldt bunu dogruladi.![]()
eller kalpte helal olsun.
![]()
HAydi ASLANLAR
abi resmen penalti ya :/
Vallahi Penaltı
Galatasaray bu Schalke'yi eler.
Vah arkadaş maşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor
Last edited by Escochae : 13.Mart.2013 at 00:06
Maça iyi başladık,bir gol gelse harika olacak
ah be selcuk of
Mac 2-2 bitecek![]()
Ya yok böyle bir şey..
yine duran top 1-0.
Çok mu basit bir gol oldu :/
...
İçime doğdu o korner gol olucak diye.
Bekler çok yalnız kalıyor. Orta sahada kanat olmayınca mecbur böyle.
Bu arada Drogba çok sağlam. Bir beğendiğim oyuncuda Schalke'nin sol beki Kolasinac. İlk defa bu maçlarda duydum adını ama inanılmaz sağlam bir adammış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yedigimiz golde drogbaya yapilan net fauldur.
bu arada yediğimiz golde de net faul var.
Burak pozisyonuna penaltı demek çok komik ama drogbaya faul yapmış gerçekten. Tabi iten savunma yapan oyuncu olsa yani o pozisyonda rakibin ittiği şiddetle drogba itse hiç birimiz penaltı demezdikböyle de enteresan bir pozisyondu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly