Bir maçta kırmızı görüp sonra tekrar oyuna girme olayı Türk futbolunda olmuş bir şey, yeni değil.. Yine olursa da şaşırmam..
Bu arada GS gerçekten çok iyi top oynuyor.. Turdan sonra takım kendini hatırlamış, bilhassa Eboue ve Melo..
Bir maçta kırmızı görüp sonra tekrar oyuna girme olayı Türk futbolunda olmuş bir şey, yeni değil.. Yine olursa da şaşırmam..
Bu arada GS gerçekten çok iyi top oynuyor.. Turdan sonra takım kendini hatırlamış, bilhassa Eboue ve Melo..
Müthiş top oynadık ilk yarıda. İkinci yarıda Sneijder ve Drogba çıkarılıp dinlendirilebilir bence.
Zor geçeceğini düşündüğüm bir deplasmanda süper oynuyoruz. Skor da çok temiz. 3 puan cepte.
Sistemi de oturtmuş olmamız sevindirici. Geçen haftaki Gençlerbirliği maçındaki değişikliklere kadar olan güzel oyun, Schalke maçının ilk yarısındaki oynadığımız oyun ve bu haftaki oyunumuz. İşler yolunda giderse şampiyon olmamamız için bir neden yok. Tebrikler aslanlarımıza.
Hakemde kalmış sanırım birilerinin aklı. Bu saatten sonra ciddi hata yapılmayan maç sayısı yapılandan çok olacaktır ben alıştım şahsen.
Düzenleme: Pozisyonu şimdi gördüm kırmızıya neden itiraz ediliyor anlamadım. Topsuz alanda tekme atmış; kırmızı. Tekmenin şiddetine göre ceza vereceksek işimiz var.
baksana yea. dokunmamis bile.
http://s14.directupload.net/images/130317/dy4rx2oi.swf
Taraflı yorum yapmak için pusuda bekleyenler nasıl da türemişler hemen. Adam orada resmen tekme savurdu. Eboue'ye gelsin gelmesin -ki geliyor- bu net kırmızı karttır. Bobo gibi profesyonel bir oyuncunun böyle bir hata yapmaması gerekiyordu.
Hakem iyi yönetiyor maçı su ana dek. Hamit zaten kötü oynuyordu fakat sakatlanarak cıkması iyiye işaret değil yavaş yavaş ritim tutmaya başlamıştı çünkü. Melo, Sneijder ve Drogba çok iyi oynuyorlar şu ana dek. Umarım böyle devam ederler. Özellikle Melo'nun formunun yükseldiğini görmek sevindirici.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gökhan Zan iyi topçu, görev adamı.
Gökhan Zan'da ilk yarı da mükemmeldi. 1 gol 2 asist ile coştu. 3-0'daki en önemli etken.
Selçuk kart sınırındamı ?
Allahım kıırmızı kart pozisyonuna bak ya vallahi şaşırmış bu hakemler
Last edited by Kaka Leite : 17.Mart.2013 at 21:43 Reason: Kelimelerimize dikkat edelim.
bobo sizin kadar itiraz etmedi el insaf
Maç 0-3, Burak Drogba'ya pas veremediği için sinirleniyor, Drogba problem yok diyor. Galibiyet kadar değerli bir andı benim için.
amrabat girdi sneijder cikti keske drogba ciksaydi dinlenirdi deli oglan.
engin bekdemiri nedense geldiginden beri begeniyorum hem porto alt yapili hizli çevik bileklerine cok hakim ama kayseriden alsak bize kakalarlar 5-10"a.
Kral cikti umut girdi
Sanırım Drogba'ya gol attırmak istiyorlar.
Mourinho gitmis stattan ayrilmis
Kart doğru değil, çok saçma bir kart çıkmış. Türk hakemleri içler acısı bir durumda.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İşine gelmeyince çifte standart deyip rakibe yapılınca üste çıkanlardan değilsin yani. GS'lı olmana rağmen kararın yanlış olduğunu yazmışsın. Evet haklısın Türk hakemleri berbat maalesef. Yani senin takımına veya onun takımına yapılınca kasten yapılmıyor bu hatalar. Hakemlerin bir standardı yok çünkü. Böyle maçları göz önüne getirip ileride senin takımına da yapıldığı zaman çifte standart demeyeceksin. Maalesef rüzgar nereye eserse oraya giden zatlar var. Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
sabri o kacarmi be![]()
gol yemeden bitirsek şaşardım![]()
bu kadar gevsek davranirsak yeriz 1-3nese maç bitti kazandigimiz guzel oldu 4-5-6 rahat yapardik oyuncular gevsek davrandi 2.yari guzel oldu bu galibiyet
Selçuğa verilmeyen kaçıncı kart.
Averaj açısından kötü oldu gol yemek, 7 tane atacağımız maç böyle bitti, üzücü. Kazanmak güzel tabii. Geçen haftanın telafisi oldu bir nevi.
Yalnız bu Amrabat çok büyük yeteneksiz. Bu adamı izlerken acı çekiyorum resmen.
Kırmızı kart kasti olarak vurulmuş bir tekme kesinlikle kırmızı kart bence.Helal olsun hepsine çok harika bir oyundu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."