Wooovvvv !
Tebrikler Kardeşim Şampiyonluk Gelmiş Hemen Yalnız Milan Nasıl Düştü Yahu 2.Sezonda Hemen Dağılmış Adamlar
Neyse Oyuncularına Hücum Et Bari
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transfer bütçemiz çok iyi olmasına rağmen fazla transfer yapmamaya karar verdim. Daha doğrusu iskelet kadroya birkaç takviye yapıp alternatif isimleri güçlendireceğim. Rotasyon yaptığımız zaman kaliteli oyuncularla sonuca gitmeye çalışan bir ekip kuracağız. Bunun neticesinde sözleşmeleri biten 3 oyuncuyla sözleşme imzaladık.
Wilfried Bony - Bedelsiz
Ryad Boudebouz - Bedelsiz
Necip Uysal - Bedelsiz
Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk'ten sonra bir Türk daha kulübümüze katıldı. Tarihimizdeki ilk Türk oyuncu Necip Uysal oldu. İlerleyen senelerde bunu devam ettirmeyi planlıyorum.
TariboWest
Bony güzel transfer.
Bu sezon 5 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Takımdan başka oyuncu ayrılmayacak.
Mattia Cassani
Sözleşmesi sona eren Cassani ile yeni sözleşme imzalamadık ve yollarımızı ayırdık.
Claudemir - 6.250.000
Keko - 4.000.000 €
Francesco Lodi - 10.000.000 €
Geçen sezon lig şampiyonluğu sözü vererek kalmaya ikna ettiğimiz Francesco bu sene izin istedi. Biz de isteğini geri çevirmedik ve yolladık. Şu an takım beyinsiz kaldı.
Francisco Cerro - 15.000.000 €
Şu ana kadar transfer ettiğim için pişman olduğum tek oyuncu. Sık sık yaşadığı sakatlıklarla bizi zorlu zamanlarda hep eksik bıraktı. Yetmedi çoğu kritik maçta kırmızı kart gördü. Avrupa'da elenip ligde şampiyonluk geldikten sonra kıpırdandı ama biletini kesmiştim. Bize en önemli katkısı giderken bıraktığı 15.000.000 € oldu.
TariboWest
Abi bu adam yerine bence Clasie'yi alsan daha iyidir. Albin Ekdal da olabilir hem Serie A'ya da yabancı değil.
Kupa ile başlamak süper bir his.
Dortmund ve Madrid grup için Baba takım sayılır, Bu takımlardan ne alırsan kârdır. Önemli olan Celtic maçları olacak ve Avrupa'ya devam edebilmek, Başarılar.
...
Süper Kupa da gelmiş, tebrikler.
Grup çok zorlu. Üçüncülük başarı olacaktır.
Grup zorlu , yeni gördüm Efsane takım küme düşmüş ,![]()
Serie A 1-2-3-4-5-6. Hafta
Serie A 6. Hafta Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç
Resmen bozguna uğradık yahu. Celtic maçı haketti...
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç
Önemli olan 3 puanı almaktı. Kötü oynamamıza rağmen pozisyonları değerlendirdik ve galibiyeti aldık.
UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu Puan Durumu
Lige iyi bir başlangıç yaptık diyebiliriz. Takım biraz birbirine alışınca iyi futbol sergilemeye başlayacağımızı düşünüyorum. Bu zamanlarda fazla puan kaybı yaşamazsak bu sezon da başarılı olacağımızı düşünüyorum.
TariboWest
Catania Patronu Fenerbahçe'ye Mi Gidiyor ?
Catania'ya tarihindeki ilkleri yaşatan Türk teknik direktör Ümit Boğa'nın kafası Fenerbahçe'den gelen teklifle karışmış durumda. Otoriteler çocukluğundan beri Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Ümit Boğa'nın zor durumda olan Fenerbahçe'nin teklifini reddemeyeceğini düşünüyor...
TariboWest
Fenerbahçe'de Ümit Boğa Dönemi !
Fenerbahçe ile yıllığı 3.6 m € dan 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Ümit Boğa basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Herşeyin ani geliştiğini söyleyen Ümit Boğa hayallerinin umduğundan daha çabuk gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. İtalya'da harika 3.5 yıl geçirdiğini söyleyen Ümit Boğa Catania taraftarlarının kendisine anlayış göstermesi gerektiğini söyledi. Catania başkanı Antonino Pulvirenti'nin örnek alınması gereken bir başkan olduğunu söyleyen Ümit Boğa İtalya'daki dostların çok özleyeceğini söyledi. Fakat artık ülkesinde olduğunu, hayalini kurduğu kulübün başına geçtiğini söyleyerek sözlerine son verdi...
TariboWest
Yine Yeniden ve Tekrar Bir Boğa Klasiği
Bence Harika Oldu Ben Olsam Bende Giderdim, Takım Nasıl Şuan da Umarım Avrupa'da Başarılarınla Fenerbahçe'de Nasibini Alır![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En güzelini yaptın hocam ben Milan'ın düştüğünü görsem oyunu kapatırdım sen gene iyi sabretmişsin ama keşke EPL 'ye gitseydin.
TariboWest
Fenerbahçe hayırlı olsun, Kadroya göz attım biraz vasat, Devre arasında 1-2 sağlam takviye istiyor. Başarılar.
...
Yeni takımın hayırlı olsun başkan. (: