Orta sahada bu kadar eksiğe rağmen kazanmak iyi. Sow büyük oyuncu!
Orta sahada bu kadar eksiğe rağmen kazanmak iyi. Sow büyük oyuncu!
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu Baroni gitsin şu takımdan. Ben bile nefret ettim. Adam çalışkan oyunculara tepki olarak doğmuş
Football is simple,but Football Manager is not
Sowu sezon sonunda satalım gitsin
canerdeki bu ego ne anlamış değilim adam sanki ibrahimoviç, 3 gol atıp 2 asist yaptıda taraftar yuhalıyor sanki adamı
Hamza Hamzaoğlu'na eğer Akhisar düşerse,diğer anadolu takımlarından biri bi şans vermeli kendisine gayet iyi oynatıyor takımını.
Lazio maçına bu oyun yetmez.
Topal umarım yetişir . Topal - Meireles - Cris - Sow - Kayt - Webo bu grup daha derli toplu oynuyor
Miroda biraz kıpırdanma var gibi geldi bana
M Sow ligimize gelmiş en kaliteli forvetlerden biri.
Maçı izlemedim bu yüzden oyun üzerine yorum yapamayacam yapılan yorumlardan okuduğum kadarıyla pek bir şey de kaçırmamışız aynı şeyler, kazanmak güzel darısı Lazio maçına.
...
sow topa o kadar sert vurmuş ki kendi bile görmemiş içerden çıktığını![]()
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim 1 dk
Caner Erkin ile konustum simdi kulubedeki tepki ne hocaya ne de Taraftaraydi.. Sadece kendime kizdigim icin boyle davrandim dedi...
Sow sakat bacakla 126 km hızla vurmus topa.
Takım 2 yarıda 15'er dakika top oynadı. Takımda tam 4 tane yedek oyuncu vardı, fazla üstünde durmamak lazım. Lazio maçında aynı şekilde olmaz, hem taraftar hem de takım daha coşkulu olur ama yeter mi belli olmaz.
Hakem olayına alıştık artık, sene başından beri tüm takımların maçıında hata oluyor. Bizim maçlarımızda olanlar daha bariz ama yapacak birşey yok. Orada hakemin görmemesi gibi durum olamaz, görmemiş ve ciddi bir hata yapmış. Ama bu kasıtlı olduğu anlamına gelmiyor.
Maçı izlerken ben bile Lazio maçını oynuyordum kafamda. Kolay değil. Ancak galibiyet güzel her zamanki gibi.. Tebrik ediyorum..
Sow çok büyük bir isim, onu izlemek çok keyifli.
Maçta dikkat etmemiştim. Webo'nun golünde Mehmet ortayı sol ayağıyla kesmiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
http://skorer.milliyet.com.tr/golu-v...58/default.htm
Bu adamın art niyetli olmama olasılığı sıfır benim gözümde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Doğru olanı yapmış demiş ahahaBir şeyler döndüğü apaçık ortada.
Sow'un sayılmayan golü ile 1-2 şey söylemek istiyorum. Yardımcı hakemler için çok zor pozisyonlar bunlar. Az da olsa hem orta hem yardımcı hakemlik yaptım. Ofsayt takip etmek zaten başlı başına zor bir durum. Bir de böyle şutlarda bir anda savunma çizgisinden saha dip çizgisine gidip, topun çizgiyi geçip geçmediğini takip etmek imkansız. Genel bir yorum bu. Sow'un pozisyonunda ise yardımcı hakem muhtemelen şut ayaktan çıktığı anda savunma çizgisini kontrol ediyordur ofsayt durumunu için. Milimetrik bir pozisyon değil, top nerdeyse 1 metre içeri girmiş. O yüzden görmeliydi bence ama adama çok da yüklenmemek lazım diye düşünüyorum.
Bu gibi pozisyonlar için bir çözüm bulunmalı artık. Zekeriya Alp önümüzdeki sezon 6 hakem uygulamasına gidileceğini söylemiş. Bu güzel bir uygulama olabilir. Ancak o +2 hakem yine bu hakemlerden seçilecek. Örneğin Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçında Fenerbahçe'nin golünü ofsayt diye saymayan hakemler, hiçbir müdahale olmamasına rağmen penaltı uyduran, hiç bir şey söylememesine rağmen bir oyuncu için kırmızı kart uyduran hakemler. Rakiplerine kasti tekme atan Meireles'i, Riera'yı atmayan hakemler. Yani bu uygulama da ülkemizde bir çözüm umudu bırakmıyor insana.
Zekeriya Alp demişki golün verilmemesi doğru. Gördüklerini çalmaları açısından eğer topun çizgiyi geçtiğini görmemişse hakemler golün verilmemesi doğru karar hakemler açısından. Zekeriya Alp büyük ihtimalle bunu söylemek istiyor. Hakemler görmedikleri bir pozisyon için, ihtimalle karar vermemeli. Fırat Aydınus'un Caner'i atması ne kadar yanlışsa, hakemlerin ihtimale dayanarak, görmedikleri pozisyonla ilgili karar vermeleri de o kadar yanlıştır. Hakemlerin görmediklerini çalmamaları doğruyken, neden görmedikleri de önemli. Zekeriya Alp bunu da yorumlamalı. Sadece Sow'un verilmeyen golü konusunda değil, hakemlerimizin özellikle bu sezon yaptığı fahiş hataların nedenini de yorumlamalı. Çıkıp, hakemlere sahip çıkıyoruz demesi kolay da, sizin sahip çıktığınız hakemler, bunun ardından yine skandal kararlar veriyorlar. İyi niyetle bakmaya çalışalım biraz. Sahip çıkıyorsunuz hakemlere. Sürekli baskı altındalar, eyvallah. Ama sahip çıktığınız hakemler vakit geçirmeden yeni bir skandala imza atıyor. Bunun nedenleri ne, giderilmesi için neler yapılıyor? Sen bunları anlat Zekeriya Alp.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...