Buraya kadar gelmek de çok büyük başarı,tebrikler Galatasaray
Buraya kadar gelmek de çok büyük başarı,tebrikler Galatasaray
Başarılar gelir geçer,Asaletin bize yeter !
Tebrikler Galatasarayım ! Teşekkürler Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Helal olsun Aslanlar Çok iyi oynadık ama olmadı sağlık olsun.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Bir dünya devine 3-0 kaybedilen maçın rövanşını böylesine heyecanla seyrettiren ve son dakikaya kadar tur umudunu koruyan takıma GALATASARAY denir. MUHTEŞEMSİN GALATASARAY, MUHTEŞEMSİN TARAFTAR!!
Teşekkürler Aslan Yürekliler!
Bu galibiyet bir yana, çeyrek final bile çok büyük bir başarıydı. En azından, gecenin sonunda kazanan ülke puanı oldu.
Ne kadar tebrik etsem azdır.. Ben bile heyecanlandım 3-1 olunca..
Helal olsun be helal.Basarilar gelir gecer asaletin bize yeter.
Yalnız yazık, hakikaten yazık. 2 maçta 2 gol yedirdi hakemler, toplamda 3 tane penaltımızı da vermediler.
Hepinizin Allahınıza kurban be.Bize yakışır bi veda oldu ilk maç az fark yeseydik ve penaltımız verilse belki de turu geçecektik ama olmadı sağlık olsun 3 golümüz de harikaydı bu arada.
Çok büyük takımız çok.. 3-1 oldu maç, Real panikledi var mı ötesi..
İyiki Galatasaraylıyım![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Abi Ronaldo'nun 2. golü sonrası isyanı yeter ya adam ne atmış içine be![]()
Realliler zaten öyle bi şaşırdıki hepsi hayran kalmıştır sanıyorum.Ronaldo taraftarı selamlıyordu acaba mesaj mı veriyor 2 yıla falan gelir zaten yaşı 28.![]()
Güzel maç oldu. Kazanarak bu yıl Avrupa defterini kapatmış olduk. İkinci yarı özellikle sahada bir tek biz vardık. Olmayınca olmuyor maalesef. Keşke demek istediğim çok şey var. İlk maçtaki lanet hakem örneğin. Ancak nasip değilmiş zaten zamanı da değiştiremeyiz. Bundan sonra lige asılıp şampiyon tamamlayıp seneye tekrar ŞL'de gruptan çıkmalıyız. Artık buralarda kalıcı olmalıyız.
Sneijder adına da ayrıca sevindim. Real Madrid'e karşı iyi oynaması iyi oyununu da 1 gol 1 asistle süslemesi onun adına güzeldi. Birileri gereksiz tartışıyordu iyi oldu.
Mesut -> Albiol değişikliği de maçtaki ikinci yarıyı özetliyor. Es geçmeyelim![]()
Sneijder boş kaleye kaçırmasan be güzellim![]()
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter.
Buradan baklava 4 4 2 cilere selam olsun. 4 2 3 1 e donup oyunu genişlettiğimiz anda futbol oynadık. Keşke ilk maçtan itibaren 5li ortasahayı bulundursaydık..
Teşekkürler çocuklar helal olsun size, geleceğe umutla bakıyoruz sayenizde.
Hakem de çok iyiydi ayrıca böyle hakemler lazım aslında Arbeloa'yı nasıl attı.Ah keşke ilk maçta da olsaydı böyle bir hakem.
Bugün sahada ki herkes muhteşemdi.Umut biraz sönük kaldı ancak o da mücadeleyi bir an olsun bırakmadı.Savunmada da kusursuzduk ancak Ronaldo gibi bir ayağı da tamamen durdurmak imkansız.
Ayrıca Amrabat bugün Antalyaspor deplasmanından sonra ki en iyi oyununu oynadı,hatta 2'ye 3'e katladı.
Edit:
Ahahahahahaha
https://twitter.com/UnalBasgan/statu...09948332736515
https://twitter.com/UnalBasgan/statu...28052465909760
Helal olsun tüm takıma ! İyi ki varsın Galatasaray !
Fatih Terim: Bir teşekkür de Mourinho'ya ediyorum. Maçtan sonra izin isteyip soyunma odasına gelip oyuncularımı tebrik etti.
Football is simple,but Football Manager is not
![]()
Güzle yapmışlar
Real Madrid'i 2. yarı sahadan sildik resmen ve adamlar topları taca atmaya başlayınca bu bile bizim için büyük onur dedim içimden... Helal olsun aslanlara! Turu geçemedik ama bugünden sonra Avrupa'da tekrar "Galatasaray kolay lokma değil" cümlesini kurulacak!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
DİDİER DROGBA !
3-1 olunca real madrid ciddi ciddi korktu yahubu bile mükemmel bir olay
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
3-0 mağlubiyetten sonra herkese ACABA? dedirtmek bile gayet güzeldi.Galibiyetle ayrıldık ülke puanı açısından da iyi oldu.Çeyrek finale gelmek zaten çok büyük başarı iken birde Real Madrid'i yenerek elenmek daha iyi oldu![]()
- Real madrid i 3-2 yendiğimiz maç var ya hani.
- Tamam da hangisini söylüyorsun?
Football is simple,but Football Manager is not
2000'in adımlarını yavaş yavaş atıyoruz bence bu sezonu 1997 olarak değerlendirebiliriz.O kupa buraya gelecek inşAllah şimdi lige odaklanmalıyız şampiyonluğu kazanıp tekrar burada olmalıyız.
REal madride 5 li savunma yaptırmak buyuk gurur..
Gökhan Zan ne oynadı be! İlk yarıda rakip forvetlere feyk falan atıyorduKusursuza yakın oynadı, helal olsun.
Bu arada Real Madrid'i biçtik maçın tamamında,adamların pestili çıktıRonaldo'nun 4-5 kez diş çürüklerini bile gördüm yani o kadar çok acı çekiyordu
![]()
![]()