Neyse senin benim onun bizim fark etmez kazanalım hiç bir önemi yok şakasına takıldım zaten
Edit:
Bu arada kim sözlerime uydu ? Yatırdınız mı tüm parayı Sneijder'e ?
http://forum.turksportal.net/vb/show...4&postcount=40
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder ilk golü atar da, son golü atar da, gol atar da para kazandırdı, combo oldu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hızlı hücumculara sahip takımlara karşı genelde zorlanıyoruz.Bu maçta o yüzden puan kaybedebileceğimizi düşünüyordum.Ama takım gerçekten dersine iyi çalışmış.Bir kaç pozisyon vermedik değil ama bizim standartımıza göre hiç bir şey sayılmaz onlar.Burak'ı hiç beğenmedim.Ondan bu maç çok şey bekliyordum.Hafta içi de oynamadığı için zinde bir şekilde etkili olur diye düşünmüştüm.35 yaşında ki Drogba ondan daha fazla koştu ve mücadele etti.Şurda son 5 haftaya girdik artık herkesin son gücüne kadar mücadele etmesi gerekiyor,umarım bu kötü performansı bu maçla sınırlı kalır.
Cuma günü Elazığ maçında Tafferel yine hoca olarak çıkarsa iyi olur.Ümit Davala oyuncu değişikliği işini hiç beceremiyor.Bu akşam ki maçta değişiklikleri çok beğendim.Hasan yine bir nebze ama Ümit hoca hakikaten boşa duruyor gibi orada.
Güzel bir galibiyet oldu.Artık önümüzde final niteliğinde 5 maç var. Fenerbahçe maçına 4 puan farkla gelebilirsek bizim açımızdan büyük avantaj olur.Çünkü orada alabileceğimiz bir beraberlik bile şampiyonluğu getirir.Farkın en az 2 maç düzeyinde olması gerek.
Benim bildiğim oyuncu değişiklikleri maçtan önce (veya son antrenmanda) Fatih Terim'le konuşulan senaryolara göre yapılıyordur. Yani şu dakikaya kadar öndeysek Sneijder'ı çıkarıp Amrabat'ı al ya da yeniksek Umut'u al gibi önceden konuşulup belirlenmiş kararlardır onlar. Sanmıyorum Ümit Davala'nın falan kendi kafalarına göre değişiklik yaptığını.
Geçen sene Fatih Terim'in cezalı olduğu bir maçı hatırlıyorum.Ümit Davala yönetmişti maçı,önde oynuyorken Necati ve Elmander'i çıkarıp orta sahaya adam almıştı forvetsiz oynamıştık son dakikaları.Vurduğumuz top geri geliyordu zor kurtarmıştık paçayı.Sanmıyorum ki Fatih Terim gibi bir hoca forvetlerin hepsini çıkar desin.
Güzel bir galibiyet oldu,zorlu deplasmanda sakin bir galibiyet aldık.
Last edited by europeanconquer : 14.Nisan.2013 at 12:50 Reason: kamera görüntüleri neymiş,önemsizmiş :) fazla nem kapmışım.
@Suicider
O maçı hatırlamadım ama senin dediğin de doğru olabilir tabi. Net veya kesin bir bilgim yok, mantık yürüterek yorum yapıyorum. Yani hocanın böylesine kritik bir dönemde ipleri tamamen teknik direktörlük tecrübesi olmayan yardımcılarından birine bırakma ihtimali bana düşük geliyor. En azından "ben olsam" şeklinde düşündüğümde bu kanıya varıyorum.
Dün nasıl oldu bilemiyorum ama genelde tribündeki hoca verir kararları. Muhtemelen tribünde hocanın yanında biri olur ve o kulübeyle iletişime geçer.
Emre Çolak'ın son iki maçtır berbat, oyun vizyonu fakiri oyunu bir tek benim mi dikkatimi çekiyor? Bu takımda yeri yok bence.
Aynen,gelecek yıl bu takımda yeri yok muhtemelen Süper Lig'de bir takıma kiralanır.
Golün swf'sini tekrar izledim de. Maçı uzaktan izlemiştim. Topa defansın müdahalesini tam seçememiştim.
Zaten yazacaktım ama golü tekrar izledikten sonra bir daha emin oldum söylemimden; Sneijder'in üstüne gelecek şekilde atılan her topu çok iyi kontrol ediyor. Önemli olan kendisine isabet etsin. Golde de defansın ufak temasına rağmen dengesi bozulmadan kontrol etti yine. Bu ligde bunu yapabilen adam yok. Çok iyi top kontrol eden adamlar var ama nasıl gelirse gelsin; on toptan 9 tanesini bu şekilde kontrol eden adam yok. İlk Temas'ı 20 falan olmalı![]()
Muslera'nın güven vermeye devam ettiği, Gökhan Zan'ın, Elmander'in kendisi için söylediği çok çalışıyor, hep çalışıyor lafını haklı çıkardığı, ben bu takımın Emre Aşık'ı olacağım, gerektiğinde hazır olacağım mesajı verdiği, Selçuk İnan'ın öneminin bir kez daha anlaşıldığı, Melo'nun beni alın, oynadığı futbolla ben mevkimin en iyi isimlerinden biriyim dediği, Sneijder'ın ritmini bulmaya başladığını gösterdiği, Drogba'nın efsaneleşmeye devam ettiği bir maç oldu.
Takım iyi oynamadı pek ama akıllı oynadı, doğru oynadı, yıpranmadı. Zor deplasmandan beklenenden rahat bir galibiyet çıkardı. Rakip iyi analiz edilmiş, kontra atak şansı pek vermedik böylece en büyük silahları ellerinde patlamış oldu. Burak Yılmaz'da bir düşüş var, ya yedek kalmalı ya da hoca kendisiyle konuşmalı, ligin kaderinin belli olduğu haftalarda 3 pozisyon buluyorsan birini atması lazım, telafisi yok artık maçların. Ayrıca pek değinen olmamış ama hakem kötüydü, Melo'ya yapılan bir faul var bence kırmızıydı, onu veremedi, sarı ile ucuz kurtulan oyuncu Melo'ya bulaştı ve küfür etti, yine atamadı hakem. Gözünün önündeydi oysa ki.