Yarı finalde Sivasspor ile oynayacağız.
Yarı finalde Sivasspor ile oynayacağız.
TariboWest
STSL 18-19-20-21-22-23-24. Hafta
STSL 24. Hafta Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Bu sene de gruptan çıkma ile yetinceğiz. İçerde galibiyet alıp elensek iyi olurdu ama nasip değilmiş.
İspanya Bizi Çağırıyor
Mallorca'dan sonra Malaga'nın da teklifini reddettik.
TariboWest
STSL 25-26-27-28-29. Hafta
STSL Puan Durumu
Şampiyonluk düğümü 33. haftada Kadıköy'de oynayacağımız derbi ile belirlenecek gibi görünüyor.
ZTK Yarı Final
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Şampiyonlar Ligi'ne geçen sezon olduğu gibi 1. turda veda ediyoruz...
TariboWest
Hocam başarılı maçlar çıkarmışsın. Valdesi kaçırmana üzüldüm. 33. Haftadaki Derbiyi heyecanla bekliyorum. Rica etsem Galatasaray'ın kadrosunu paylaşırmısın.
Valdes'i alsaydık belki de şu an çok farklı bir yerde olabilirdik. Volkan ve Gökhan'ın ağır sakatlıklar yaşaması işimizi daha da zorlaştırdı. Hem yaşlanmaya başladılar hem de düşüşe geçtiler. Yerlerine kimi buluruz bilmiyorum. İşimiz zor.
Buyur bu da Galatasaray'ın kadrosu
![]()
TariboWest
Şampiyonluk son haftalara kalmadığı için toplu halde koyuyorum.
STSL Puan Durumu
Üst üste 2. kez şampiyonluğu almayı başardık. Galatasaray'ın son haftalarda yaptığı puan kayıpları rahat şampiyon olmamızı sağladı.
ZTK Final
Bu sezon da kupayı kazanmayı başarıyoruz. Ard arda 4. kez kupa bizim.
Yönetim antreman ve genç tesislerinin çalışmalarına başlandığını duyurdu.
Güle Güle Büyük Kaptan !
Emre Belözoğlu Faal Futbol Yaşantısına Son Verdi !
TariboWest
Yeni sezonda transfer bütçemiz 27 m €. Bu sene de transferde çok para harcayacağız. 8 yabancı hakkını kullanacağız ve yıldızlarla dolu bir kadro olacağını düşünüyorum.
TariboWest
Transfer Harekatı Başlıyor !
Yeni sezona bomba transferlerle girmek isteyen Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ümit Boğa transfer listesini yönetime verdi. Bu listede Carlos Tevez'den Lucas Leiva'ya, Jerome Boateng'den Huntelaar'a birçok yıldız ismin bulunduğu belirtiliyor. 3 sezondur Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmayı başaran ve Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olan Fenerbahçe'de taraftar Şampiyonlar Ligi'nde final hayali kuruyor. Taraftarların bu hayalini dillendirmesinin sebebi ise Şampiyonlar Ligi finalinin bu sezon Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olması. Yönetimin de böyle bir sezonda alınacak kupanın unutulmaz olacağını bildiği için tüm fedakarlıkları yapmaya hazır olduğu belirtiliyor. Ümit Boğa ise derin bir çalışma içerisinde ve kuracağı kadro ile finale kadar gidip taraftarların hayalini gerçekleştirme peşinde...
TariboWest
Maşallah hocam muhteşem bi sezon olmuş önümüzdeki sezona bomba gibi giriyorsunBu saatte benmi sadece fm oynuyorum diye düşünüyodum yanlız değilmişim
![]()
malatyAdana!
Ignazio Abate Fenerbahçe'de !
Milan'ın İtalyan Yıldızı Abate 16.750.000 € ya Fenerbahçe'de !
TariboWest
Hayırlı olsun hocam, yararlı olacaktır.
Fenerbahçe'de Tevez Operasyonu Başarısız Oldu !
Manchester City ile sözleşmesi sona eren, Fenerbahçe ve Arsenal'den teklif alan Carlos Tevez Arsenal'i seçerek Ümit Boğa'yı hayal kırıklığına uğrattı. Ümit Boğa ile yakın arkadaş olduğu bilinen Tevez'in kariyerini İngiltere'de devam ettirmek istediği için Fenerbahçe'nin teklifini reddettiği belirtiliyor. Bundan sonra ikilinin nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor...
TariboWest
Emiliano Viviano Fenerbahçe'de !
Palermo'da mutsuz olan Viviano 5.250.000 € ya Fenerbahçe'ye transfer oldu.
TariboWest
Kerim Frei ve Robin Yalçın'ı Kadromuza Katarak Şimdilik Transfere Son Noktayı Koyduk !
Transfer Özeti
Bu Sezon Avrupa'da Kullanacağımız Kadro
Şu ana kadar 4 transfer gerçekleştirdik. Elimizden kaçırdığımız oyuncuları alsaydık daha iyi olacaktı ama olmadı. Tevez ve Boateng bizi seçmedi. Huntellaar'ı da yaşının ilerlemesinden dolayı ve yıllık 7 m € olan maaşından dolayı transferden vazgeçtik. Şu anda 8 yabancı oyuncumuz var. Ya Sow'u sola koyup kaliteli bir forvet alacağız. Ya da kaliteli Türk oyuncular bulmaya bakacağız.
TariboWest
Transferde Son Haftaya Girilirken Monaco'dan Arjantin'in Muhteşem Çocuğu Lucas Ocampos'u 18 m € ya Kadromuza Kattık !
Transfer Özeti
Ocampos'un gelmesinden sonra Dudu'yu yolladık. Mert Günok'u da Kaiserslautern'e kiraya verdik.
TariboWest
TFF Süper Kupa
Sezona kupa ile başladık. Umarım böyle devam eder...
TariboWest
STSL 1-2-3-4-5-6. Hafta
STSL 6. Hafta Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç
Akıllı oynadık. Kontralarla pozisyon aradık. Aradıklarımızı bulduk, bulduklarımızı attık.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maç
Gruptaki en önemli rakibimizi muhteşem oyunla 3-0 gibi ezici bir skorla mağlup ettik ve grup liderliğine oturduk.
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu Puan Durumu
Kopenhag'ı 2 maçta da yenersek 4. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantileyebileceğimizi düşünüyorum.
TariboWest
Abate ve Emiliano İyi Transfer Ama Sakatlanma Eğilimleri Çok Fazla Yav Umarım Sende Sakatlanmazlar. Antremanlarda Bu 2 Oyuncuya Özel Program Uygulamak Daha Doğru Olabilir![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Süper bir sezon bizi bekliyor.
Türkiye'de Şampiyonlar Ligi finali oynamak müthiş olur, başarırız umarım.![]()
STSL 7-8-9-10-11. Hafta
STSL Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. Maç
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maç
Gruptan çıkmayı garantiledik...
Antrenman ve alt yapı tesisleri çalışmaları tamamlandı.
Ligde yeni bir rekora imza attık. 24 Şubat 2014'ten beri yani 54 maçtır yenilmiyoruz.
TariboWest
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip geçen senenin finalisti Celtic
Ziraat Türkiye Kupası Grupları
İlk yarı sona erdi...
TariboWest
Gidişat iyi ama Sivas bozmuş galibiyet serisini. Bu sene geçelim artık ilk turu Şampiyonlar Ligi'nde. Ondan sonra gerisi gelir herhalde![]()
Celtic dişe göre rakip ama kolay olmayacaktır. 180 dakikalık uzun bir maç ve her anı önemli. Zor olacak ama geçeceğini umuyorum başarılar.
...
ZTK Yarı Final Eşleşmeleri
TariboWest