hocam sen nerelerdesin yakariyeri unuttuk
hocam sen nerelerdesin yakariyeri unuttuk
Ben de unutmuşumYurtdışı olayları vardı, dönünce kaldığım yerden devam. Zaten dün de yazmasam kariyer kapanacaktı
Unutan arkadaşlar adına;
2. tamamladığımız ilk sezonda Fellaini, Baines, D.Costa, Falcao gibi isimleri kadromuza katmıştık. Yaz döneminde sağ beke Danilo ve ortasahaya Muniain'in aramıza katılmasıyla dizilimimizde AMC kullanmak adına diamond formasyonuna geçtik.
Sıkı gruba düşmüşsün hocam, 3 takımın da gruptan lider olarak çıkma şansı var ama sen çıkacaksın![]()
G Grubu 2. Maç
***Topa sahip olmanın galip gelmeye her zaman yetmeyeceğini Katalan arkadaşlara göstermiş olduk. White Hart Line'a da bekleriz. İşin şakası bi yana ligin başından beri hücum duran toplarına çalışmamız etkisini her maçta gösteriyor. 2 AMC'mizin de aynı anda sakatlanması bizi orada Dembele'yi oynatmaya itti ve kendisi o mevkide gösterdiği beklenmedik derecede iyi performası ve uzun boyu ile bana Ballack'ın Leverkusen günlerini hatırlatıyor. Oyun kurucumuz Hamsik'in de olmaması bizi Fellaini'ye yönlendirdi. Bu arada Barça çok net gol kaçırdı, bugün oldukça şanssızlardı.
Abaaov Falcao'ya bak Barça'ya deplasmanda 2 tane sallamış. Bende de aynı performansı gösterir umarım![]()
nou camp ı feth etmişsin![]()
Barca'yı üzmüşüz helal olsun![]()
Daha çok üzücez arkadaşları, yeni başlıyoruz
7 - 8. Hafta Maçları
*AMC'nin son 4 haftadır zorunlu adresi olan Dembele inanılmaz oynamaya devam ediyor, gerçekten de Muniain ve Sigurdsson'un yokluğunu hiç hissettirmedi, çoğu zaman daha da etkiliydi.
G Grubu 3. Maç
***Ligdeki harika formumuzu CL'de de devam ettirdikve çok net bir galibiyetle İtalyanların fiyakalı çocuğu Napoli'yi de safdışı bıraktık. Son haftaların gözde ismi D. Costa yaptığı 2 asistle maçın en iyilerindendi, takıma iyice ısındığını söyleyebiliriz, formu bizi sevindiriyor. Bale ve Falcao da CL'de bir başka oynuyorDiğer maçta Barça deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 ile geçip 2.lik koltuğuna oturuyor.
![]()
şl de müthiş bir avantajımız var
Maçlar çok iyi gidiyor Nou Camp süper olmuş![]()
West Ham mağlubiyeti dışında gayet iyi gidiyoruz.
city i bozguna uğratmışsın barça yı yendikten sonra schalke baya kolay olmuş![]()
City lige harika başlamıştı, 10'da 10 gidiyorlardı, sonralarda düşüşe geçtiler, ben de aradan çıkardımSon hafta liderliğe kurulsam da Man U çok sağlam geliyor... Sağda Douglas Costa'nın 3 ay süren sakatlığının geçmesini bekliyorum... Schalke iyi kura ama küçümsememek gerek. Bu sezon CL'yi kaldırmak istiyoruz...
hulk iyi olmuş basmışsın parayı![]()
Eyvallah, bu sezon bi siftah yapalım da sonra bakarız
D.Costa 3 ay sakattı, Lennon'a kaldık sağ kanatta, kötü olmasa da yeterli değildi. O nedenle yoğun araştırmalarımız sonucunda en ideal seçeneğin Hulk olduğunda karar kıldık, 56 M €'ya değeceğini düşünüyoruz.
*Bale herkesin bildiği üzere üstünde yorum yapılmaya gerek duyulmayan bir oyuncumuz. Arkasında Baines ile harika bir ikili oldular ve sol kanadımız mükemmel işliyor. Gerçekten kritik anlarda ortasahanın solunda topu alıp içeri katederek attığı harika gollerinin yanısıra asistleriyle de en öne çıkan oyuncumuzdu. Kendisi bizim Messi'miz...
Last edited by LeoN48 : 14.Haziran.2013 at 10:58
Valla çok iyiyiz ne yorum yapayım.Böyle gidersek her sezon alırız ligi.
20 - 24.Hafta
*İlk yarısını lider bitirdiğimiz Premier Lig'de 2. yarıya şanssız Fulham beraberliği ile başladık, sonrasında sırasıyla Swansea ve Hull'ı 3 puanla geçerken deplasmanda yine çok şanssız bir Liverpool beraberliği ile evimize döndük. Serinin son maçında ezeli rakibimiz Chelsea'yi evimizde ağırladığımız maçta rakibimizi kepaze ettik ve ilk yarıdaki 4-1'lik yenilginin rövanşını almış olduk. Hulk'un 2 golüyle takıma ısındığının sinyallerini göstermesi de bizim adımıza sevindirici oldu.
![]()
chelsea kalesine şuta boğmuşsun![]()
sigurdsson u ne ara sattın diyecektim ama gördüm çok severdim o herifi fm 12 den sonra