Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Benfica kazanır

17 42.50%
  • Berabere biter

12 30.00%
  • Fenerbahçe kazanır

11 27.50%
Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 340 sonuç

Konu: Benfica - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç

Kartal da dinliyor sanki hea

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fenerbahçe'nin de bekleri güçlü kuvvetli oyuncular değil ona bakarsan abi. Kaldı ki Gaitan'ın güce pek ihtiyacı olmuyor cidden.
    Ben güçsüz derken beklerle kıyaslayarak söylemedim, savunmaya katkılarına göre söyledim. FB'nin kanatları Kuyt ve Caner sürekli savunmaya yardım ederken, Gaitan ve Salvio bunu yapamazlar. Yapmaya çalıştıklarında en fazla 50 dakika oynarlar, çünkü yeterli fizik güce sahip değiller. Sürekli pres yapacak bir takım da değiller, ilk maçta da kanatların ne hale geldiğini gördük. Bizim takımda Kuyt, GG, Caner 90 dk mücadele edebilecek güce sahip, Ziegler'de güçlü ama hızlı değil o yüzden zaten sıkıntı yaşıyor, rakip için bunu söyleyemezsin ama. Orta sahada biraz sakin olursak pas oyunu ile rakibi durdurabiliriz, önemli olan sakin olmak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

4-2-4 duzeninde cikarsa benfica iyi pas yapmamiz lazim, selcuk gibi pres altinda sacmalayan bir onlibero ile isimiz cok zor olucak bu aksam. tempoyu dusurup topa sahip olmayi basarabilirsek istedigimiz aliriz. 1-1 ya da 2-1 olabilir skor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten 1 gol atsak 2 tane gol yeme hakkımız var. 2 gol atsak düşünün işte. Ama golün ne zaman geldiğide önemli. 1 gol atıp Allah ne verdiyse savunma yaparsak belki 2 taneden fazla yeriz. Ama 1-0 geriden gelip 1-1 yaparsak ben maçı alırız bile diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben güçsüz derken beklerle kıyaslayarak söylemedim, savunmaya katkılarına göre söyledim. FB'nin kanatları Kuyt ve Caner sürekli savunmaya yardım ederken, Gaitan ve Salvio bunu yapamazlar. Yapmaya çalıştıklarında en fazla 50 dakika oynarlar, çünkü yeterli fizik güce sahip değiller. Sürekli pres yapacak bir takım da değiller, ilk maçta da kanatların ne hale geldiğini gördük. Bizim takımda Kuyt, GG, Caner 90 dk mücadele edebilecek güce sahip, Ziegler'de güçlü ama hızlı değil o yüzden zaten sıkıntı yaşıyor, rakip için bunu söyleyemezsin ama. Orta sahada biraz sakin olursak pas oyunu ile rakibi durdurabiliriz, önemli olan sakin olmak.
    Ben fizik olarak diyorsun sandım hocam. Diğer dediklerine katılıyorum ama bunlar da koskoca Benfica topçusu öyle 50 dakikadan fazla dayanamazlar falan hikaye bence.

Salih-Baroni-Selçuk 3lüsünün de pas oyunuyla rakibi durdurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İlk maçta keşke Caner olsaydı dediğimi net bir şekilde hatırlıyorum.

Salvio çok zorladı oradan pek bişey yapamadı belki ama Ziegler çok yalnız kaldı..

Aslında benim kafamdaki kadro bu maç eksikte olsa oluştu. Sow'u merkezde Caner'i solda istiyordum ancak Topal ve Meireles'in olmasını istiyordum.

Her neyse bence Salih ve Baroni de yeterli olacaktır. Soldan iyi ataklar geliştireceğimizi düşünüyorum ve Canere çok güveniyorum bu maçta artık ne olursa olsun buraya kadar geldiler buradan gerisi de gelmeli, gelmek zorunda.

Bu arada totem başarılı kıza söylettim rahat beyler

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen hafta Caner yoktu. Bu hafta kesin 1 golü var diyorum. Ayrıca sürpriz gol beklediğim isim Selçuk.
    TariboWest

Bende Selçuğa evet yanlış okumadınız selçuğa çok güveniyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben fizik olarak diyorsun sandım hocam. Diğer dediklerine katılıyorum ama bunlar da koskoca Benfica topçusu öyle 50 dakikadan fazla dayanamazlar falan hikaye bence.

Salih-Baroni-Selçuk 3lüsünün de pas oyunuyla rakibi durdurabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum.
    Geçen hafta Ola John Gökhan'ı her atakta takip etmeye çalıştı ve ikinci yarı da resmen öldü, aynı şekilde Salvio Ziegler'in olduğu kanatta bile birşey yapamadı. Orta sahamız dediğin gibi çok kaliteli görünmeyebilir ama o üçlüye her seferinde Caner ve Kuyt ta yaklaşacaktır. İşte benim dediğim olay burada devreye giriyor, kanatları pres yapabilecek özelliklere sahip olmadığı için ve orta sahada (Perez'i hiç izlemedim bilmiyorum) matic te çok kaliteli bir oyuncu olmadığı için kalabalık bir şekilde topu tutabiliriz.

Bu arada bunarı yapalım derken kastım tabiki 90 dakika değil, 2 devrede 15'er dakika yapsak yeter diyorum. Ve bu 15 dakikalardan 1 tane gol çıkarırsak turu geçebiliriz. Sonuçta kalitesi sınırlı bir takım olarak çıkıyoruz sahaya. Aykut Kocaman ilk maçtaki gibi bir analiz ve motivasyon yaptıysa mümkün diyorum.

Tabiki ilk 15 dakikada 2 gol yeme ihtimalimiz de gayet mevcut.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Baroni'ye bile güveniyorsam hani zaten siz anlayın

Her hafta buraya gelip, Baroni'ye laf söyleyen ben Baroni'den bile bişeyler umuyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Salih ve Selçuk ilk 11'de olmamalı. Salih oynarsa kanat oyuncularına büyük iş düşer, Fenerbahçe kendi yarı sahasına hapsedilir adeta. Selçuk'da orta sahada ağır kalır. En ideal tercih Mehmet Topuz olur bence. Güçlü ve hızlı bir oyuncu. Hem atakları keser, hem de ileriye top çıkarır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk - Cristian - Topuz şeklinde başlayıp , Salih sonradan girebilir , ya da tam tersi.Bu rotasyondan başka orta saha tercihimiz çok kısıtlı , inşallah bir sakatlık veya kart olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Volkan
    Gökhan
    Yobo
    Egemen
    Ziegler
    Salih
    Cristian
    Caner
    Stoch
    Kuyt
    Sow

Bence en uygun kadro bu olur. Ama Caner'in ortada koşarak oynaması lazım. Stoch'un da geriye yardım etmesi gerekir. Kuyt zaten koşan bir oyuncu ve bu kadronun ofansı da iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Volkan
    Gökhan
    Yobo
    Egemen
    Ziegler
    Salih
    Cristian
    Caner
    Stoch
    Kuyt
    Sow

Bence en uygun kadro bu olur. Ama Caner'in ortada koşarak oynaması lazım. Stoch'un da geriye yardım etmesi gerekir. Kuyt zaten koşan bir oyuncu ve bu kadronun ofansı da iyi.
    Bunla bizi ezerler , yerler. Selçuk olmazsa kadroda Topuz kesin olur. bu kadro çok fazla yumuşak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu kadro çok ofansif olur Selçuk,Topal'ın görevini yapacağı için o oynayacaktır.Aykut Kocaman bu kadar ofansif oynatmaz takımı Stoch yerine Selçuk oynar onun dışında bi değişiklik olmaz gibi görünüyor belki Caner kesik yer Stoch oynar o da olabilir.İlk yarı Lazio maçı gibi 0-0 bitirirsek final gelir gibi ilk yarıda yememek çok önemli bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu kadro çok ofansif olur Selçuk,Topal'ın görevini yapacağı için o oynayacaktır.Aykut Kocaman bu kadar ofansif oynatmaz takımı Stoch yerine Selçuk oynar onun dışında bi değişiklik olmaz gibi görünüyor belki Caner kesik yer Stoch oynar o da olabilir.İlk yarı Lazio maçı gibi 0-0 bitirirsek final gelir gibi ilk yarıda yememek çok önemli bence.
    2. yarı 8 gol mü ne atmışlar genel olarak 2. yarıda atıyorlar.

Eğer gol yiyeceksek o ilk yarı olsun mümkünse 70-75 gibi yersek geri dönüşü olmaz.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhtemelen Selçuk-Salih-Cristian üçlüsü çıkacaktır ki eldekilerin en ideali bu 3'lü. Salih'in geçen maç sonradan oyuna girdiğinde göstermiş olduğu performans akıllarda soru işaretleri bırakmış ama maçın en tempolu halde olduğu bir dakikada oyuna daha ısınmamış birinin sahada olması es geçiliyor. Salih oynarsa eğer Ön orta sahada organize işini iyi bir şekilde üstlenir ve o bölgede topun biraz daha ayağımızda kalmasına yardımcı olur. Ayrıca Benfica çıkacakken yapacağı şok presler 3.bölgede savunma anlayışına uygun olur.

Selçuk bugün elinden geleni yapacaktır. Cristian da umarım mücadele eder ve o eli belinden iner. Ziegler için sadece dua ediyorum : ) Bunlar zayıf noktalarımız. Diğer oyuncular umarım mevcut performansların üzerine koyarak oynar.

Caner-Stoch tercihi de bizim ne kadar ileride veya geride olacağımızı belirleyecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beni bile heyecan sardı Fenerbahçeli arkadaşları düşünemiyorum bile Bu gece inşallah finaldeyiz başka yolu yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Salih girer girmez topu tutmuştu. Sol tarafa yardım falan da etmişti, benim gram şüphem yok.

Sadece o korner pozisyonunda yaptığı bir hata vardı ki çok kritikti ama beğenmediğimiz Ziegler araya girmişti

Bu takımda Ziegler'e gelene kadar Baroni adında bir adam oynuyorken ben kusura bakmayın ama koşan top attığında bişeyler yapmaya çalışan ve forması uğrunu gerçekten göz yaşı döken birisini konuşmam.

Baroni penaltı pozisyonunda ağladı falan deniyodu, Baroni ağlamaz

Salih oynarsa bence gole en yakın oyuncu olacak umarım gol atar. Çok heyecanlıyım çoook..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Selçuk - Cris - Kayt - Topuz - Caner - Sow

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Salih oyuna sonradan girmeli takımı rahatlatmak adına.Mehmet Topuz ile başlamalı bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Beni bile heyecan sardı Fenerbahçeli arkadaşları düşünemiyorum bile Bu gece inşallah finaldeyiz başka yolu yok.
    Şöyle yorumları da görüyorum ya abi diyorum bu iş olacak Avrupada düşmanlık bitecek.Vallahi helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Volkan - Gökhan - Yobo - Egemen - Ziegler - Selçuk - Cris - Kayt - Topuz - Caner - Sow
    Niye sürekli en kötü kadroyu yazıp yazıp duruyosun, sopa geliyor bak Erdem
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Egemen ve Ziegler yine kilit adamlar bence.Onlar nasıl oynarsa takımda ona göre oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Teşekkür edecektim de arada kaynadı.

Helal olsun vallahi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

edittttttttttt..........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

beklenen 11 çıkıyor yani salih ilk 11'de.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Çok enteresan bir maç olacak gibi geliyor bana.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Niye sürekli en kötü kadroyu yazıp yazıp duruyosun, sopa geliyor bak Erdem
    Kendimi en kötüye hazırlıyorum

Derken Salih 11de

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Avrupa'nın rengi olmaz inşallah bir finalle geri döneriz Portekiz'den. Umarım Kadıköy'de kaçan golleri aramayız.

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri