Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar![]()
Dalgalar korsanları alabora eder (Grupta sonuncu olup elenirler)
Devlerin okyanusundan Avrupa denizine yolculuk ederler (3. olup avrupa ligine kalırlar)
Korsanların işi dalgalarla boğuşmak ama fazla barınamazlar (Gruptan çıkarlar ama 2. turda elenirler)
Vikingler Avrupa'da ses getirecek korsanlığı yapabilirler (Çeyrek Final)
Kariyerini takip ediyorum başından beri ve üyede oldum çok kaliteli hoş. Ligden çıkabileceğini tahmin ediyorum. Başarılar![]()
Elin avrupalısı para basıyor.Benim başkan 6. sezonda 200bin £ verdi bir mutlu bir mutlu![]()
Hocam başarılar ilk yorumum sana zamanım olunca kariyeri baştan sona atıcam şimdilik gidişat iyi![]()
Başkan efsane çıktı helal olsun adama ve yükseleceğiz inşallahİlişki hayırlı olsun
![]()
20.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
21.Hafta
22.Hafta
Zemin inanılmaz derecede berbat
23.Hafta
Takım 2 hafta içinde 5 maça çıktı ne saçma fikstür var arkadaş :F sonraki 2 maçımız direk rakiplerimizle alırsak üst lige elimizi kolumu sallayarak çıkarız
Başkan para basıyor sanırsam senden habersiz
Edit:Son maçlar çok iyi.
Ohoho başkan olayı biliyormuş.Parayı bastı takıma bak![]()
Son maçlar çok iyi gidiyor başarılar![]()
Teşvik primini de almışsın ,artık tutabilene aşk olsun!
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
Kırılma maçlarında kırılan taraf biz olunca işi biraz riske attık özellikle 6 yiyerek kaybettikten sonra eyvah dedik yenilmekten öte farklı skor güvenleri kaybettirirmi derken ardından gelen farklı galibiyetle hayata döndük ve nitekim ilk 2 için avantajımızı sürdürdük. Gönlümüz şampiyon olarak çıkmakyan yana. Bu arada en büyük sıkıntımız Finne şuan rölantide çalışıyor. Stop etmese bari ligin sonuna kadar getirip burada bizi yalnız bırakmaz umarım
Adamların boynuzları gerçek senin takımınki gibi arkaya doğru saç yelesi değil acımamışlar![]()
lig ikincisi fena çakmış![]()
28.Hafta
29.Hafta
Ligin bitimine 2 hafta kala premier lige yükseliyorduk ama gönlümüz şampiyon olarak çıkmaktan yanaydı nitekim son hafta öncesi ise şampiyonluğu ilan ettik ve son maça formalite icabı çıktık
30.Hafta
Danimarka kupasında final oynayan Vejle kupayı kopenhagın almasıyla önümüzdeki sezon avrupa liginde mücadele hakkı kazandı. Kopenhag aynı zamanda ezici bir şekilde lig şampiyonu oldu tıpkı Tr ligindeki gibi burdaki kupa statüsü
adamlara bak 2.ligden çıkamamışlar ama kupada abilerine kafa tutmuşlar
Sezon sonu oyuncu verileri
Yılın Takımı
Bu arada sözleşmem bitecek hala sözleşme önermediler diyordum meğer bay geçtiğimiz hafta 14 gün lig arası vardı bir sonraki maça kadar tatile çık dedimdi yönetim o ara çaktırmadan imzalatmış. Bi nevi boş mukaveleye imza atmış oldumYönetime yine genç oyuncuları oynatıcaz diye söz vermişiz. Başkan tam çakal
Şampiyonluk için tebrikler.Transferlerini merakla bekliyorum.
Avrupaya bir fazla takımla gidiyoruzÇok centilmen ülkeler var iskandinavyada
İlk defa şahid oldum premier ligin en centilmen takımı yararlandı bu işten ve brondby avupaya gidiyor fairplay ruhu aşılıyacam oyunculara
Para para para
Ben bu yönetime ne diyim arkadaş bilemedim ki ben istemeden adamlar planlayıp yapıyorlar bildiğin örnek insan bunlar yavv
Lige yeni çıktık ama sırf biraz fazla bütçe alalım diye risk alıp orta sıralar dedik umarım üstesinden geliriz (:
adam kendini düşünüyo yazaten şu fm de hiçbir zaman benim oynadığım ülke bu ödülü alamadı ya içimde kaldı sorun bende galiba
İnsanın memleketi doğduğu yer değil doyduğu yer derler vatanımız danimarka
![]()
Sen dur birazdan klübün direktörünün resmini paylaşıcam 1 sezondur direktörü görmediydim meğer hatunmuş başkan kur mu yapıyor ne
Finne is the best (: Sezon sonlarına dooğru biraz duruldu ama bebeye çok yükleniyoruz özellik kazandırmak için 20 21 dedimi makine olucak inş![]()
Yav 6 sezon oldu bizde daha stada bir ağaç dikmedik sizinki alttan ısıtma üstten kızartma oh![]()
Finne için olağanüstü bir sezon oldu. Takım içinde öyle. Yeni sezonda başarılarının aynen devam eder umarım.
Harika bir sezondu. Finne'ye hayran kaldım valla, adam olur o liseliden![]()
Normalde önce transferleri yapar ardından da hazırlık maçlarını. Böylece sezona hazır girmiş olurdum oyuncularım kondisyon kazanır uyum sağlamaya başlar lakin Danimarkada sezon erken açıldığı için hazırlık maçlarıda transferlerde lig maçlarıda birbirine girdi velhasıl hepten çorba oldu işler. Dolayısıyla önce birkaç husustan bahsedip sonra ssleri paylaşayım istiyorum.
Fikstür 30 Haziranda çekildi bi baktık sezon 13 temmuzda başlıyor. Bir yandan hazırlık maçları yaparken diğer yandan eksik bölgelere transfer peşindeydim. Geçtiğimiz yıl kadroyu gençleştirmiştik. Orta saha ve hücum hattımız fena sayılmazdı ama defans hattımız yaşlı oyunculardan kuruluydu. Nitekim yaşlı oyuncularla 1 senelik sözleşme imzaladığımız için kontratları bitmişti yani bu sene sadece defans hattına transfer yapmayı düşündük. Fazla bütçemiz olmadığı için elimizden birkaç oyuncu göndermeyi planladık. Herşey güzeldi lakin hücum oyuncumuz Cellerino sezona gollerle başlayınca biranda ilgi odağı oldu
Medyaya gitmek istiyorum diyen Cellerino ile oturup konuştuk ama gelen tekliflerin ardı arkası kesilmiyordu. Oyuncumuzun ederi 160 bindi 300 bin 400 bin teklifler geliyordu. Bense bir sene daha tutup daha yüksek fiyata satmanın peşindeydim. Gelen teklifleri kesmek için 2.500.000 den satlığa koyduk. Sonra ne görelim Reggina geldi 1700 verdi ederinin nerdeyse 10 katı olunca başkan kabul etti. Ben şimdiye dek sattığım en yüksek ücret ilk kez şahid oldum ( paradan ziyade ederinin katı olarak )
Tabi bir taraftan lig başladığı için elimiz kolumuz bağlı normalde sadece defans hattı derken çok önemli bir oyuncumuzdan mahrum kaldık. Geçen sezonun sonuna doğru patlama yapan ve bu sene devam ettiren Cellerino gitmişti. Hemen çalışmalara başladık ve nitekim aradığımız golcüyü Brezilyada bulmuştuk.
iyi para kazandırmış kereta kimmiş o forvet bakim![]()
Kadromuza yine epey genç oyuncu aldık. Geçtiğimi yıldan itibaren 2-3 yıl kadroyu olabildiğince gençlerle doldurmayı düşünüyordum ve nitekim bu doğrultuda emin adımlarla gidiyoruz tabi altyapıdan beslenmeyide ihmal etmiyoruz. Daha fazla uzatmadan bu seneki transferlerimize bir göz atalım ;
Personellerimizde de bazı değişiklikler yaptık.
Oyuncu Profilleri
![]()