Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 191 sonuç

Konu: 2013 FIFA U-20 Dünya Kupası - Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

U20 Dünya Kupası ve Mersin Olimpiyatları. 30 üzeri ülke takımı ve genç futbolcuları. Merak ediyorum acaba bizi ehli keyf Süper Lig takımlarımız bu gençleri izlemiş midir ? Hani dünyanın bir ucunda da değil senin ülkende hemen yanı başında. Öyle genç oyuncular var ki bizim ligde Yabancı kontenjanını işgal eden yabancıları cebinden çıkarıp duvara yapıştırır. Ama biz bunları ne izleriz, ne takip ederiz ne de transfer ederiz. Menajerlerin kazığına o kadar alıştık ki artık menajer kazığı yemek büyük küçük tüm takımlarımıza zevk veriyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    U20 Dünya Kupası ve Mersin Olimpiyatları. 30 üzeri ülke takımı ve genç futbolcuları. Merak ediyorum acaba bizi ehli keyf Süper Lig takımlarımız bu gençleri izlemiş midir ? Hani dünyanın bir ucunda da değil senin ülkende hemen yanı başında. Öyle genç oyuncular var ki bizim ligde Yabancı kontenjanını işgal eden yabancıları cebinden çıkarıp duvara yapıştırır. Ama biz bunları ne izleriz, ne takip ederiz ne de transfer ederiz. Menajerlerin kazığına o kadar alıştık ki artık menajer kazığı yemek büyük küçük tüm takımlarımıza zevk veriyor.
    Süleyman Hurma geçen gün açıklama yapmıştı. "U20'deki oyuncular artık bizim için imkansız, kaliteli olanların hepsi 8-10 milyon arası bir bedelle ve bizim bütçelerimizin çok üzerinde. Bu oyuncuları 16 yaşındayken bulmak gerekir."

Bu şekilde bir şey söyledi, gerçekten de haklı. Şu an turnuvada biraz bile göze çarpan oyuncuları hiçbir anadolu takımı alamaz, bu oyuncuları daha erken bulmak lazım. Anadolu kulüpleri için yüksek bütçeler. Büyük takımlar da zaten genç yabancı oyuncu almazlar, boşuna uğraşmaya bile değmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    http://targetstriker.blogspot.com/20...-hayranlg.html

Seyircinin azlığı ile ilgili bir yazı. Farklı açılardan bakmış yazar. Katıldığım noktaları var.
    Bana kalırsa yanlış bir düşünce.

Mesela:
    Tamam siz FM'ci olabilirsiniz, hepinizin ruhuna scout'luk eklenmiş olabilir ama göz var nizan var. Arena'ya gidip 19 yaşındaki Ganalı çocukları izleyeceğime Caddebostan sahilinde kendim oynarım. Akşam halı saha maçı yapan mı daha çok seviyordur futbolu yoksa 19 yaşındaki Iraklı çocuklara bakıp sayfalarca takım analizini yapan mı?
    O zaman turnuvayı yayınlayan 190 ülke yayıncı kuruluşları 20 yaş altı çocukların maçını yayınlayacağıma Rio kumsallarında oynayanları yayınlarım desin. 20 yaş altı oyuncuları için arada kalmış lafıda bence çok abest olmuş... Bir çok yıldız oyuncu U20'de oynadı veya parladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trt haber e sizelde de bir seyler oldu mu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli...=tv&k=trthaber

Ben burdan izliyorum şuan sorun yok... Bizim maç yine az seyircili. Kolombiya golü buldu ve liderliği alacak gibi. Bizim bu seneki U20 takımında iş yok heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Okay ne gol atti oyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okay efsane gol atti efsane.

Bu arada ben de eurosporttan izledim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun takımımıza maçı 1-0'dan 2-1 çevirdik ve gruptan çıktık.Rakibimiz Paraguay oldu eğer C2-D1 eşleşiyorsa.Denk bir eşleşme onları geçebilecek bir takımımız var Çeyrek Final yakın diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fransa ile eşleştik. A grubunda İspanya'nın ardından ikinci olmuşlardı. Üçüncü olsaydık eğer İspanya ile eşleşecektik ki bu daha zor bir maç olacaktı. Fransa çok güçlü bir takım bize göre. Büyük olasılıkla elerler bizi.

Fransa maçı son 16 turu maçı olacak. Antepte oynanacak, yenersek çeyrek finalde olacağız ve Rize'de oynayacağız. Yarı finale kalırsak Trabzon'da 3. kez oynamış olacağız. İstanbul'da ise ancak finale veya üçüncülük maçına kalabilirsek oynayabileceğiz. Çok saçma bir durum. Trabzon'da seyirci sayımız çok düşük. Rize'de çok iyiydi. Hiç değilse Son 16 ve yarı final Antalya Kayseri başka şehirde olsaymış

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hadi be bende Paraguay'la eşleştik biliyordum o zaman işimiz şansa kaldı.Müthiş bir takım var karşımızda Fransa'lı oyuncuların fiziği bile yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Paraguay takımı Yunanistan ile 1-1 berabere kaldı ve ikinci sırada tamamladı grubunu. Yunanlılar ise lider tamamladı. Ancak ilginç olan ise son maçta ikisi 1-1 berabere kalınca puanları, atılan ve yenen golleri aynı olunca iş kuraya kaldı ve kura sonucu Yunanistan grubunu lider bitirdi. Paraguay ise 2. oldu Türkiye'de ikinci zaten. Birbirleriyle eşleşemezler. Paraguay E grubu birincisi ile eşleşecek.. E grubu maçları daha bitmedi. A-B ve bizim gurup C'de maçlar tamamlandı ve ilk 2-3 belirlendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

okay ne gol atti be kayseri boylece 10m yapti adamin bonservisini okayi istiyorduk ha bizde en az 10m dan açarlar kapiyi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    okay ne gol atti be kayseri boylece 10m yapti adamin bonservisini okayi istiyorduk ha bizde en az 10m dan açarlar kapiyi
    Aman bırakın kalsın yerinde. Furkan'ıda aldı da ne oldu. Bizim ülkemizde gençler takımlara alınmıyor. Okay şöyle 27,28'ine gelsin sonra gitsin başka yere.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Furkan ile Okay'ı karşılaştırmak normal mi ? Genç dediğin Furkan,takımda düzenli forma giyen Semih ve Emre'den büyük.Eğer Emre ve Semih'i oynatıp Furkan'ı oynatmayınca gençleri takıma almıyor olarak lanse edilecekse oh ne ala.Semih ve Emre oynayabiliyorken Furkan'a sormazlar mı hiç formayı kapmak için hiç uğraşmadın mı diye ? Birde Furkan herkesin anlattığına göre takımla pek kaynaşamamış baya suskun biriymiş,böyle bir ortamda takıma ısınamayan bir oyuncunun,Türkiye Kupası'ndan da saçma sapan şekilde elenmişken oynatılmasını bekleyemezsin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Turnuvanın yıldız adaylarından Salih Uçan turnuvanın hayal kırıklığı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tabi Hakan'ı geride Saih'i ileride oynatan Feyyaz Uçar'ın da çok büyük katkısı var ama...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Salih Fenerbahçe'de de ileride düşünülüyor ama

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Salih Fenerbahçe'de de ileride düşünülüyor ama
    Bizde o şekilde oynatılıyor olabilir ama onun sebebi zaten arkasında iki tane defansif oyuncuyla oynaması ve as takımlarda yeterli fizik güce sahip olmadığı için defansif olarak zayıf kalması. Şu an yaşıtları ile oynuyor ve fizik olarak sadece hız dezavantajı var. Salih'in asıl pozisyonu orta saha, Hakan'ın asıl pozisyonu ofansif orta saha. Ama şu an tam tersi pozisyonlarda oynuyor. Zaten futbol tarzlarına da bakınca ben Salih'ten hiç safkan ofansif orta saha olacağını zannetmiyorum. Aynı şekilde Hakan da orta sahanın göbeğinde oynamaz. Oynasalar bile 3 maçta da görüldüğü gibi idare ederler. Salih'in bu kadar kötü oynamasının asıl sebebi Feyyaz Uçar değil, Salih'tir. Ama Feyyaz Uçar'ın da söylediğim şekilde büyük bir katkısı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Özbekistan 0-3 Uruguay - Hırvatistan 1-0 Yeni Zellanda 74. dakikalar oynanıyor maçlarda Özbekistan lider girdi son maçlara ancak 3. bitirecek grubu.Birde Hırvatistan bu Özbekleri nasıl yenememiş Uruguay ezdi resmen.

Özbekistan 0-4 Uruguay 77
    Hırvatistan 2-0 Yeni Zellanda 81

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Maçın videosunu da koyalım bari. Güzel goller es geçilmesin.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=N1sIh9b0pUw&feature=share"]okay vs hakan[/YOUTUBE]
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Vay bee İngiltere elendi Irak lider bitirdi grubu. Benim takım baştan belli Irak alır bu turnuvayı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aman bırakın kalsın yerinde. Furkan'ıda aldı da ne oldu. Bizim ülkemizde gençler takımlara alınmıyor. Okay şöyle 27,28'ine gelsin sonra gitsin başka yere.
    Okay'ı Galatasaray alırsa büyük ihtimal sezonda taş çatlasa 8-10 maç oynayacak. Kayseri'de kalırsa 15-20 arası oynar en azından. Dolayısı ile bu bile gelişiminde farkettirir. Seviye atlamadan hiç bir takıma transfer olmaması gerekir, ki Kayserispor'un seviyesi de hiç düşük seviye değil, rekabet ve kalite iyi durumda. Eğer biraz farkındaysa büyük takım büyüsüne kapılıp gitmez. Çünkü hâlâ potansiyelini karşılayayabilecek eşiği atlatmaya bile yakın gözükmüyor. Şimdi gitmek ile 2 sene sonra gitmek arasında fark olabilecek, yeterince kendini geliştirememiş ve bunu uzatırsa potansiyeline ulaşma ihtimalini kaybedebilecek bir oyuncu kendisi.

Takip edemedim Milli Takım'ı, misafirim var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Irak grubunu lider bitirdi. İngilizler ise sonuncu olarak turnuva dışında kaldı. Çok ilginç bir olay aslında... Vay be

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Irak ile Mısır müthiş iş çıkarttı valla helal olsun 2 takıma da.Irak bu turnuva da bi Yarı Final yapar adamlar efsane ilerliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

su takimla gruptan 6 puan cikarmak buyuk is bence. kendi evimizde olmasaydik, o ozguven de olmayacagindan buyuk ihtimal sifir ceker geri donerdik (: cenk-salih ilk macta biraz parladilar. onun disinda cok vasat bir takimimiz var. takim oyununu da beceremiyoruz. fransa maci son macimiz olur, bir mucize olmazsa (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quintero ile bildiğiniz üzere Porto ilgileniyor.

Bence çok sağlam oyuncu Porto'ya giderse gelecekte mükemmel bir oyuncu olacağı kesinleşir bence.

Kaça satacaklarını merakla bekliyorum. Türkiye konusuna gelince ben son sıçrayışımızı bu maçta yaptığımızı düşünüyorum.

Bir daha ki sefere bu kadar şanslı olmayız, Fransa maçı son maçımız olur bence de..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Şok bir golle meksika maça 1-0 önde başladı ispanya önünde.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İspanya ve Özbekistan çeyrek finale çıktılar. Darısı bize.

Nesil
    2007

Kerim ile Salih ilk 11'de yok. İlginç.

Ne bir sistem nede bir taktik var...

Bam-güm ileri vurmaktan başka birşey yapmıyor bizimkiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yaş kategorileri arttıkça yabancılar ile bizimkiler arasındaki taktiksel fark ortaya çıkıyor. Onlar profesyonelce oynarken bizimkiler hala bireysel yetenek ve duyguları ile mücadele ediyorlar. Belki 16 yaşında olsalar bu işe yarayabilir ama bu düzende en fazla belli bir yere kadar gider.

Fransa attı...Yalnız bu kaleciden hiç birşey olmaz. Hiç beğenmiyorum...

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri