Tüm bu olanların üzerine soluğu direk başkanın odasında aldık. Neyseki adam anlayışlı. Şuan topun ağzındayız. Ben dahil herkes işsiz kalıcak gayret edin 2-3 galibiyet bizi potadan çıkarır (:
Tüm bu olanların üzerine soluğu direk başkanın odasında aldık. Neyseki adam anlayışlı. Şuan topun ağzındayız. Ben dahil herkes işsiz kalıcak gayret edin 2-3 galibiyet bizi potadan çıkarır (:
Canaries olmasa ilk yarıdan gümlemiştik. 1-2 maçlık bir seri yakalasak potadan dışarı atıcaz kendimzi ama beceripte kazanamıyoruz ): Forvet Viivoperlei yatıyor fırça çekiyorum aldırış etmiyor daha da kadroya almıyorum aklı başına gelsinCanaries Mustafa Diler 2lisi oynuyor (:
bu devirde orta saha olmak varmış![]()
Basın mensuplarıyla daha fazla yüz göz etmeyin benide az biraz toparlanın gençler
Atakan laf değil icraat istiyorum senden takımda köprüsün pasörsün herşey ayaklarına bakıyor ama aklın 1 karış havada (:
benide al takıma sağbek sağ acık sağ forvet sağ ortasaha![]()
eyv en sevdiğim pozisyon![]()
sowkay yerin asla garanti değil dostum birlikte şavaşalım
adımı Dani Levo diye yaz oyuna![]()
juan direk istifa et ne bizi oynatabiliyon ne de takımı kurtabiliyon![]()
Biraz ciddi olun durumun farkına varınŞimdilik elim mahkum oynatıyorum sizi hele bi alttan oyuncular çıksın görücem ben sizi
İlhan abi kaptan zaten (: Başkanla daha ligin 11.haftasında masaya oturduk bu seneyi ihmal edicekler seneye iyi performans sözü verdik tabi bu sene ligde kalırsak![]()
abi bu takımı çok aradın mı anaaa one bee lan değerim bile yok bu ne be fikir babalarında sayılırız az çok sowkayla ıkımızde degersiziz vay arkadaş![]()
Bu sezon kaçarı yok düşecez heralde lanet potadan bir türlü çıkamadık üstteyikle farklı 3 puan yada daha azına indiriyoruz sonra yine açılıyor fark..Birebir rakiplerimizi yenemediğimiz gibi birde kaybediyoruz..Durum hiç iç açıcı değil![]()
Yardımcı İlhan Abi'ye 4.5 yıldız vermişİlhan Abi kaptanlığı hak ediyor bende yardımcısı olurum
Gerçi bu gidişle başkan hepimizi kapının önüne koyacak![]()
Son haftalarda kıpırdasakta bu ancak aradaki farkı kapatmaya yaradı halen potadayız
[YOUTUBE="WslgmO9QX7E"]Düşerim Şimdi !!![/YOUTUBE]
Gollere devam Juana selam![]()
Geleceğim parlak sen profile bakma oynat beni![]()
Son zamanlarda tam kıpırdamaya başladık derken son maçta gelen doktor raporu hayata küstürdü![]()
Diaz seni kovsun sorun değilde seninle birlikte bizi de yollayacak ben ondan korkuyorum
Droylsden maçında gol atmışım , gol primimi banka hesabıma yatmamış![]()
Klüp yarı prof finans yok popülarite hiç yok personel falan gelmiyor doktorları değişeyim dedim :F gençlik gelişimci bile bulamadık nefes alsın yeter ama yok alttan nasıl topcu cıkarıcaz bilmiyorum durumumuz içler acısı kümede kalabilseydik hayırlısı ile :F
Juan Diaz'a İthafen..
[YOUTUBE="Uv4X_UPosQI"]Düşme Diaz Düşme[/YOUTUBE]
Yav siz bana güvenin arkadaşlar paslar bana hepsi gol olacak![]()
Müzik kötü olabilir ama sözler tam bizim takımı anlatıyor..
Paran varsa baş köşelerdesin.
Paran yoksa ayvayı yersin ,
Küme düşersin..
Sözlere bak
[YOUTUBE="BYyOYFyfPRQ"]Diaz - Küme Düşersin[/YOUTUBE]
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
beyler artık birlik olup takımı düzlüğe cıkarma vakti![]()
ben neler yapıyom bendende bilgi ver