Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 75.00%
  • Berabere biter

4 20.00%
  • Sivasspor kazanır

1 5.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 170 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 3.Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alper'im attı be .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

alper atti 5-2

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alperrr!!!
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Helal be Alper

Gooooooooollllll Allppppppppperrr

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    maç 5-2 biterse Fenerbahçe çok gaza gelir. 4-3 e gelirse maçın moral açısından pek faydası olmaz çünkü 4-0 dan 4-3 e bir geri dönüş olmuş olur. 4-2 ise hem artıları hem de eksileri olan bir galibiyet olacaktır.
    1. senaryo gerçekleşiyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

volkan kendi isteğiyle kaleyi mert'e bıraksa çok güzel olacak. kaleyi bulan 2 şutu var sivas'ın. 2 gol.

Veeee .Mac bittiiiii 5-2.Helal olsun Kanaryam.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Uzun süre sonra özlenilen galibiyet. Milli maç arasında bu morali koruyup Kasımpaşa maçını da kazanmak lazım. Artık elimizde olan tek şey lig. Şampiyonluk için elimizden geleni yapmamız lazım.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

holmen 80 de cikti 80.ci dakkaya kadar 11.038 metre kosmus

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Güzel futbol güzel galibiyet. Özlediğimiz futbolu sonunda izledik. Tam gaz devam Fenerbahçem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

caner bugün çok aksadı (defansif olarak çok adam kaçırıyor)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel futbol oynadık bu akşam bekletimi fazlasıyla geçti helal olsun tebrikler...

Nesil
    2006

Uzun süre sonra o kadar keyif aldım ki umarım sezonun geneline yayılır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Sonunda şaşırttı beni fenerbahçem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç öncesi Sow'un kadroya alınmaması çok konuşuldu bana göre doğru karardı biraz sert ama doğru Sow son haftalarda pek bir şey oynamıyor. he yedek de bırakabilirdi o yüzden sert dedim.

Maçta çok iyi oynadık. Selçuk Şahin uzun zaman sonra ilk defa bu kadar koşmuştur.
    Tribünler de olay çıkması için çok uygun bir maçtı erken farka gittiğimiz için tribünlerde de çok sorun çıkmadı. Bir de Ersun Yanal'ın artık ideal 11'ini belirlemesi gerekiyordu bana göre ideal 11 bu olmalı yani değişiklik yapılacaksa şu kadroya Alper ve iyi olursa Sow eklenmeli onun dışında Caner- HAK değişikliği de olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yıldırım tezahüratı olup GFB yuhalandı. Aziz Yıldırım her ne kadar gitsin desek de kalmasını isteyenler daha fazla bence.

Tebrikler Fenerbahçe. Umut vaadetti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aziz Yıldırım tezahüratı olup GFB yuhalandı. Aziz Yıldırım her ne kadar gitsin desek de kalmasını isteyenler daha fazla bence.

Aday olsun seçilir. Açık ve net.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post

Bence Aziz Yıldırım sevgisinden daha çok Gfb nefretindendi o ben Aziz Yıldırım'ı sevmiyorum ama ben olsam bende bagırırdım takım bu sezon ilk defa bu kadar iyi oynarken ortalıgı karıstırmak hainliktir.Sezon basından beri yaptıkları da ortada.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rıdvan: ''Gözüken şu ki Holmén 8-10 tane sıkıştıracak bu sene.''

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

roberto carlos kanalturlkte

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Lig TV maç istatistiklerini paylaştı. SS aldım.

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oh be. Bu kadar ısıran bir takımı aylar sonra izleyebildik. Sürekli basan, koşan, kabullenmeyen bir takım vardı. Holmen gibi Fenerbahçe'de oynamanın değerini bilen ve Fenerbahçe'de oynayabilmesi için koşmasının çabalamasının gerektiğinin farkında olan bir oyuncu 11 tane Baroniye bedel. Başından beri diyoruz Holmen'e lisans çıkarın Baroniyi şutlayın. Alper'de var elinde. Şimdi sorsan taraftara şu ana kadar izlediğimiz Baroni mi yoksa Holmen ile Alper mi diye kim neyi seçer? Arsenal maçları aklıma gelince acaba diyorum oyuncular maçlara umutsuz olarak mı çıktılar. Çünkü UEFA zaten men etmişti ve CAS'a başvurduktan sonra alınınca oyuncular zaten tekrar men ederler diye mi bu kadar isteksizlerdi. Çünkü şu futbolla o maçlar arasında çok fark var. Birde Holmen'in yaptığı katkıda inkar edilmemeli. En çok koşan oyuncumuzdu galiba. Ofans yönü Baroni'den 10 kat daha iyi. Kanatları bu kadar etkin kullanabileceğimiz aklıma gelmezdi. Demek ki neymiş, kanatları kullanırsan hem skor hemde oyun anlamında fark yaratabilirmişsin. Başından beri diyoruz kanatlara adam lazım. Birde orada Stoch gibi bir adamın olduğunu düşününce çok daha iyi bir takım izleyebilirdik diyorum. Ersun hoca görsün artık şu aradaki farkı. En büyük korkum bir hafta gaza gelip böyle oynayıp diğer haftalarda ruh gibi dolaşan bir takım izlemek. Umarım oyuncular bu taraftarın sadece parçalayan bir takım istediğini, ne kupanın ne de başka bir şeyin hiç değerinin olmadığını farkında olmuşlardır. Ligden çıkıp mahalle maçı bile yapsak bu taraftar böyle oynadığımız sürece takımını alkışlar. Suan hiç bir taraftarın lig umurunda bile değil. Sadece ligi şampiyon tamamlarsak anlamlı bir şey olur. Ama bunun dışında baskı yok futbolcularda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maçtaydım migrosdan geldi o Aziz Yıldırım tezahüratları, diğer tribünler yuhaladı.

Migrosta olduğumdan dolayı rahatça söyleyebilirim ki içlerinde bile çoğu bağırmadı ama Aziz Yıldırım sevdalısı olanlar onu örnek aldığından bir kaç kişiye zorla bağırttılar.

Takım uzun zaman sonra ilk kez bu kadar bilinçli ne yaptığını bilir şekilde oynadı. Tribünler çok gergin Migrosta kavga çıktı ama ayırdılar.

Siyasi slogan, küfür, taraftar bölünmesi her şey var. Her neyse bunlar da geçer güzel oynadık ve kazandık tebrikler Fenerbahçe'm..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bizim ülkemizdeki kadar oyuncu - teknik adam iletişimi zayıf bir ülke daha yok yahu. Sow oynamıyor ama adama neden oynamadığını insan söyler söyler ki farkına varsın klübe küsmesin.

Sow'a formsuz.olduğun için oynamıyorsun Sow dedikten sonra bunu.kabullenmeyeceğini sanmıyorum. Sow gibi birini harcamamak gerek Webo bugün var yarın bakmışsın yok, Webo.için Sow'u harcamamak.gerek..

Yalnız Webo'nun golü süperdi nefis koştu kafa.için topa.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kusura bakmasınlarda Baroni alternatifi varken bile formsuz olunca banko oynatılıyordu da Sow şimdi ne olduda kimseye bir şey söylenmeden kadroya bile alınmadı. duyunca şok oldum. Sow bu takımda en son kadroya alınmayacak adamlardan.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Maçın özetini izledim. Ne güzel Baroni, Emre ile karın ağrısı çekiyordunuz. Nereden çıktı bu Holmen Takım baya tempolu oynamış gibi gözüküyor. Önde Holmen oynarsa Meireles onu iyi destekler. Meireles'in yanında Selçuk veya Topal hangisi oynarsa artık. Baroni'yi kazanayım diye Holmen'i kesme havası olmaz artık sanırım. Ha birde Volkan'a kötü deniliyor. Kötü olmaması için hiç bir sebep yok. Çok aşırı kilolu kilolarından kurtulmadıkça daha çok yakar takımı. Herif toplara yükselemiyor, atlayamıyor kilolarından dolayı. 100 kilo rahat var.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Kusura bakmasınlarda Baroni alternatifi varken bile formsuz olunca banko oynatılıyordu da Sow şimdi ne olduda kimseye bir şey söylenmeden kadroya bile alınmadı. duyunca şok oldum. Sow bu takımda en son kadroya alınmayacak adamlardan.
    Ben son haftalardaki formuna bakarak Sow'un kadroya alınmamasını anormal karşılamıyorum. Kendisine biraz bakmalı, çeki düzen vermeli ve eski gücüne dönmeli, aksi takdirde bu durum sezon içerisinde daha fazla yaşanabilir.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tabiki oynatılmaması doğaldır, ancak verdiğim örnekte olduğu gibi Baroni'yi her şartta oynattığımız halde bu adamı birden küstürür gibi kadro dışı bırakmak ve deyim yerindeyse tüm suç sende demek hoş olmamış. Son yıllarda Alex'te olduğu gibi oyuncuları bir çırpıda harcıyoruz. Adam niye kadroda olmadığımı bilmiyorum diyor. Herşeyinde bir usulü yordamı var. Almayacaksan bile güzel bir dille söylersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Siyasi slogan, küfür, taraftar bölünmesi her şey var.
    Maalesef Aziz Yıldırım görevi bırakana kadar da bu bölünmüşlük hiç bitmeyecek, zamanında Gfb'yi besler, maaş bağlar, bedava kombine bilet verdirir "OoOoo Aziz Yıldırım" çektirirdi. Şimdi başka oluşumları destekliyor ve aynı şeyleri yaptırıyor, yarın bu adamları daha da güçlendirip bir de bunlarla ters düşerse tribünlerdeki eğlenceye gel.

Bu mantığı güden bir başkan tribün kültüründe her zaman problem yaratır. Hayır oraya kendi adamlarını sokuşturup kendi adına tezahürat çektirmesi nasıl bir sevdadır? Veya zamanında istifa edip, Gfb'ye benim için yürüyün diye talimat verdirmesi? Enteresan.

Maça gelecek olursak, Sow'un kadroya girmemesine sevindim, Sol Açık oynatılacağına hiç oynamasın daha iyi, futbola ihanet etmeye gerek yok. Aykut Kocaman bu takımı Anadolu takımı yapacak diye espriler yapardık, gider ayak İ.B.B'nin ortasaha ve forvetini getirtmesi ve onların şuan 11'de boy göstermesi de enteresan bir durum (: Hala takımın başında olsaydı. Doka Madureira, Atıf Chahechouhe, Zenke falan da transfer edilebilirdi

Salih'in bu sezon pek forma şansı bulacağını zannetmiyorum. Maç 4-0 Tercih edilmiyor, Koca 90 dakika 2 değişiklik yapıyoruz 1 tane daha hakkımız var ama 2 dakika bile sahaya sürülmüyorsa çocuğu kulübede çürütmenin anlamı yok, Hazır 32 yaşına gelen Selçuk Şahin gelişmeye başlamışken önünü kesmeye gerek yok. Keza Recep için de aynı şey geçerli, zaten Avrupa'da yokuz, öyle ahım şahım rotasyon için geniş bir kadroya da gerek yok, hoş Ersun Yanal'ın kazanan takımı da kolay kolay bozmadığını biliyoruz, bu adamların oynama şansı %1.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri