Vaybe kaç sezon geçmiş hala Nobre oynuyor 1 . forvet mi yedek mi ? bide gidişat muazzam
Bu sene Cenk'e bırakacaktım forveti ancak çok kötü başlamıştı Cenk, Nobre'ye tekrar şans vermeye başladım ve yaşına rağmen performansında hiç bir düşüş yok. Seneye yeni forvetimizi oynatacağım, iyi olsun kötü olsun kesinlikle o oynayacak. Nobre-Emre Güral-Cenk Tosun 3'lüsünden de birini satmayı düşünüyorum.
Spor Toto Süper Lig
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Kupa tekrar Kayseri'de! 2 sezon üst üste şampiyon olduk. Takımda 7'nin altında ortalaması olan oyuncum yok. Takım olarak şampiyonluğu 2. kez istedik ve başardık! Sırada kupa var. Kupayı da tekrar alıp Türkiye'ye damga vurmak istiyoruz...
Şampiyonluk Gelmiş Yine Tebrikler![]()
Şampiyonluk çok iyi olmuş tebrikler hocam![]()
Artık Avrupa'da başarı zamanı![]()
Çifte kupa iyi olmuş![]()
Hazırlık Maçlarımız
Transferlerimiz
Beşiktaş altyapısından 10 milyon euro'ya gelen genç yeteneğimizden çok ümitliydim. Zaten hazırlık maçlarında da kendisini gösterme şansını buldu. 7 hazırlık maçında da forma verdiğim Aydın 7 gol atarak gözüme iyice girdi.
Kadromuza derinlik katması amacıyla Muhammet Demirci'yi aldık. Özellikle fiziksel açıdan çok fazla gelişmeyeceğini düşünsem de yine ufak bir kar ederek 2-3 sene sonra satabileceğimizi düşünüyorum.
Transfer geçmişinde de anlatacağım Giray'ın akıl almaz ayrılışı üzerine bu mevkiyi bir Türk ile doldurmak zorundaydık ve Koray'ı 1 seneliğine kiralayarak geçici bir çözüm bulduk. Oyuncunun maaşının yarısı bizim kulübümüz tarafından ödenecek.
Kanatlarımıza alternatif bir isim aldık. Orta sahanın sağında ve solunda görev yapabilen Emrah kadromuza derinlik katacak. Sefa'nın yokluğunda da sağ kanattaki eksikliğimizi yeterince kapatacaktır.
Orta sahadaki 2 alternatifimizin 1'i yabancıydı ve sakatlıklar olduğunda özellikle geçen sezonun son döneminde biraz sıkıntı yaşadık. Bu sorunu azaltmak için Emre Çolak'ı renklerimize kattık.
Transfer Geçmişimiz
Marko Simic geçtiğimiz sezon gerçekten güzel bir performans sergiledi ancak 28 yaşına gelmişti ve değeri 6 milyon euro'ya kadar çıkmıştı. 2012-2013 sezonunda 1 milyon'a alınan Simic'i 6 milyona sattık. Onun yerine bu sene 20 yaşındaki Sven Wever forma giyecek. Pek fazla forma şansı bulamayan Ömer Bayram'ı da Elazığspor'a sattık. Yaşı itibariyle fiziksel açıdan çok büyük bir çöküşe giren Cleyton'la da karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesh ettik. Ayrıca sözleşmesi biten birkaç oyuncuyla da yollarımızı ayırdık, ancak bu noktada karşılaştığım ilginç bir durum söz konusu oldu. Asistanım 3 ay öncesinden bana sözleşmesi bitecek oyuncuları söylemişti ve ben de gerekli oyunculara sözleşmelerini önermiştim. Fakat bu oyuncular arasında Giray kesinlikle yoktu, zaten belirli aralıklarla bana hatırlattığı için olsa görürdüm diye düşünüyorum. Giray ile tekrar sözleşme imzalamaya çalıştık fakat 2.5 milyon euro'ya zor ikna ettik. Bizim yanımızda Kasımpaşa da oyuncuya teklif yaptı ve 650 bin euro'luk teklifi Giray kabul etti. Malesef defansımızın liderini bu transfer döneminde kaybettik. Onun yerini Koray ile geçici olarak doldurmaya çalışacağız. Geçtiğimiz sezon yönetimin aldığı genç Worton'u bu sezon tekrar kiraladık. Yine takımda çok fazla şans bulamayan Salih'i de 2 milyon euro'ya Karabükspor'a sattık.
Kayserispor'da Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı!
![]()
![]()
Regen şahane,formalar çok iyi,güzel bir hazırlık dönemi ve transfer dönemi geçmiş.![]()
Aydın iyiymiş.Transferler şahane.Formalar güzel.Süper Kupayı kazansaydık iyi olurdu![]()
Transferler güzel.Formalarda güzelSüper Kupayı kazanabilirdik, sağlık olsun
![]()
regen o paraya değer iyi oyuncuymuş simic de güzel fiyata gitmiş koray giraydan çok daha iyi oyuncu sıkıntı olmazbüyük ihtimal satın alma maddesi yoktur demi
Sağlık olsun![]()
hocam süper kupa sağlık olsun
Emrah koy sağa açık oyunu ayarla.Kanat oyuncusu yap arapasları sık sık yap al eline çekirdek asistlerini izle.
Muhteşem bir sezon daha geçirmişsin. Artık Avrupa'da başarı zamanı.![]()
TariboWest
Spor Toto Süper Lig
1. Hafta
Spoiler: Maç Verileri
2. Hafta
3. Hafta
Şampiyonlar Ligi'nde Rakipler Belli Oldu!
Lige gayet iyi başladık. Kariyerimin başından beri ilk defa 3'te 3 yaptık. Şampiyonlar Ligi grubumuza; geçen sezonki grubumuzda 3. olan Milan ve 1. Tur'da elendiğimiz Bayern'in yanı sıra 4. torbadan Hapoel Tel-Aviv geldi. Geçen sezon 11.000 olan katsayımız bu sene 33.000'e çıktı ve biz de 3. torbadan katıldık. Hedefimiz en az 3. olmak ama geçen sene Milan'ı gruplardan saf dışı etmiştik, yine yapabiliriz. Bu arada Emre Güral da 1.3 milyon euro'ya Beşiktaş'a kiralandı.
Last edited by ardaskoc : 09.Eylül.2013 at 22:30
bi kaçamadık şu bayerndenmilanın performansı grubun kaderini belirler
3.Çıkabiliriz.![]()