Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: EPL'de Slav Efsanesi | Sezon 3 | "Stoke"lar Hazır Ya Siz ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Darko Aleksic Hazırlık Kampı Değerlendirmesi

Orta derece ağırlıkta bir hazırlık sezonu geçirdik. Takım uyumu çok yüksek olduğu için sezon öncesi ciddi sakatlıklara sebebiyet vermemek adına fazla kasmadık kısacası. Genel olarak takımdan memnunum. Nasri, Caulker ve Illaramendi hazırlık döneminden sonra katıldılar aramıza. O yüzden onları da lig maçlarında sonradan oyuna alarak hazırlayacağız. Danijel, Rhodes ve Al-fi 3'lüsü bu sene çok can yakacak gibi duruyor. Rhodes gol atamadı ama attırdıklarıyla herkes tarafından beğeni topladı. Florenzi kaldığı yerden devam ediyor. Kaleci rotasyonumuzu kısıtladık biraz. Sorensen emekli oldu ve onu kaleci antrenörü olarak takıma geri kazandırdık. Şu anda 2 kalecimiz Begovic ve Oblak. Sağlam duruyorlar. Genel itibariyle olumlu bir hazırlık kampı geçirdik. Sezona hazırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STOKE CITY 2014-15 SEZONU FİKSTÜRÜ

Zorluk derecesi yüksek maçların hepsi ard arda geldi. Bu kadar zor bir fikstür beklemiyordum açıkçası, umarız bu tempoyu kaldırabiliriz. Gruplar da belli oldu. Diğer gruplara nispeten kolay bir gruba düştük. Sezona yine Community Shield'i alarak başladık. Ligde de 2. haftayı geride bıraktık. 2-0lık Liverpool galibiyetiyle iyi başlasak da 2.haftadaki Chelsea deplasmanı bizim için kötü sonuçlandı. Geçen sezona göre daha oturmuş ve yeni transferleriyle daha güçlü bir Chelsea vardı karşımızda. Her şeye rağmen savaşmaya devam, kazanan Stoke City olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2014-2015

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kıran kırana geçen bir mücadeleydi. Man.United'ın şut yüzdeleri yanıltıcı görünüyor. Çoğu uzaktan şutlardı. Maçın başından beri baskılı bir oyun sergiledik. Topla oynama ve pas oranımız da iyiydi. Fakat 89'da Van Persie'nin frikiğine engel olamadık ve ilk kez bir finalde kupa kaybettik. Moralimizi bozmamamız lazım. Takım halinde oynadığımız futbol gerçekten çok tatminkar. Rakibimizi ceza sahamıza sokmadan maçı tamamladık.

Öncelikle Stoke City e Tarihinde İlk AL yi Kazanman İçin Tebrikler.... Ve Bundan Sonraki Kariyerinde Başarılar. Bu Arada Bi Sorum Olacak ; Kullandıgın Logo Ve Yüz Paketi Nedir ??

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Öncelikle Stoke City e Tarihinde İlk AL yi Kazanman İçin Tebrikler.... Ve Bundan Sonraki Kariyerinde Başarılar. Bu Arada Bi Sorum Olacak ; Kullandıgın Logo Ve Yüz Paketi Nedir ??

Logo pakedi Serbian FM13(sırp sitesinden indirdim). Yüz pakedi kullanmıyorum. Face'i olmayan oyuncuların profillerini paylaşırken photoscape ile düzenliyorum resimleri. Yani faceleri ben ekliyorum

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Logo pakedi Serbian FM13(sırp sitesinden indirdim). Yüz pakedi kullanmıyorum. Face'i olmayan oyuncuların profillerini paylaşırken photoscape ile düzenliyorum resimleri. Yani faceleri ben ekliyorum
    tamam teşekkürler , tekrar başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Lightbulb

Kardeşim öncelikle helal olsun 2 sezon sonunda Premier Ligte şampiyon olmak bu gibi takımlarla. Fakat ben senin farklı yönlerini eleştireceğim. Transferde oldukça,para harcamışsın. Değeri şahsi fikrime göre o kadar etmeyecek oyuncular kovalayıp onlara para saydırmışsın ve yüksek fesih bedeli vermişsin 2 m diye geçmeyelim fesih için verilmez bence b takıma indir oynasın veya parasını düşür ucuza satmayı dene . Her neyse olağanüstü paralar verip alacağın oyuncu fiyatına 2 3 oyuncu almayı denesen o parayla ? Son olarak ta şampiyon olduktan sonra sanırım az bütçe ile şampiyon olan takımım gibi konuşmalarını okudum yanlışsam düzelt bir ocak ayında 60 m harcayan takımdan bahsedip her sene yüksek bonservisler verip aldığın oyuncular nedir o bağlantıyı çözemedim .bunlar benım görüşlerim seni tebrik edr ve kariyerinde başarılar diliyorum eğlenceli ve güzel kariyer

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

bu arada cumlenın başında cümleyi, tam bitirmemişim bu gibi takımlar ile şampiyon olmak zor olacak ilk cümle

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kardeşim öncelikle helal olsun 2 sezon sonunda Premier Ligte şampiyon olmak bu gibi takımlarla. Fakat ben senin farklı yönlerini eleştireceğim. Transferde oldukça,para harcamışsın. Değeri şahsi fikrime göre o kadar etmeyecek oyuncular kovalayıp onlara para saydırmışsın ve yüksek fesih bedeli vermişsin 2 m diye geçmeyelim fesih için verilmez bence b takıma indir oynasın veya parasını düşür ucuza satmayı dene . Her neyse olağanüstü paralar verip alacağın oyuncu fiyatına 2 3 oyuncu almayı denesen o parayla ? Son olarak ta şampiyon olduktan sonra sanırım az bütçe ile şampiyon olan takımım gibi konuşmalarını okudum yanlışsam düzelt bir ocak ayında 60 m harcayan takımdan bahsedip her sene yüksek bonservisler verip aldığın oyuncular nedir o bağlantıyı çözemedim .bunlar benım görüşlerim seni tebrik edr ve kariyerinde başarılar diliyorum eğlenceli ve güzel kariyer
    Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim . Transferler konusunda söylediklerinin bir kısmında haklısın. Fakat kulüple her ne kadar Avrupa Ligi ve Premier Ligi alsam da popülaritemiz diğer büyük takımlara göre daha düşük olduğu için, en fazla Nasri, İllaramendi gibi kalitede futbolcuları alabildik. Normalde açıklamam transfer politikamı ama Jackson Martinez, Seydou Doumbia, Lorenzo İnsigne, Henrik Mkhitaryan, Marko Reus, Javier Pastore vb. isimlerin kulüpleriyle anlaşmamıza rağmen oyuncular gelmek istemedi. Fesih bedeli konusuna gelirsek, maaş bütçemiz oldukça kısıtlıydı. Palacios da yıllık 3m maaş alıyordu ve maaş bütçesinde boşluk yaratmak adına 2m yi gözden çıkarmak zorunda kaldık. Az bütçe ile şampiyon olma konusuna da şöyle bir netlik kazandırayım. Stoke City gerçekten finansal açıdan Tottenham, Liverpool, Newcastle gibi ekiplerden aşağı kalır yanı yok. Zaten başkanımızda İngiltere'de en zengin 25.futbol adamı. Az bütçe dememdeki neden M.United, City, Arsenal ve Chelsea'ye kıyaslama açısından söyledim. Yani onlara göre daha az bütçemiz vardı ve yine de hepsini geçip şampiyon olduk Ayrıca vakit ayırıp kariyerimi bu kadar inceleyip bir de eleştirel bir yorum atman çok hoşuma gitti. Keşke diğer takip eden arkadaşlarımız da eleştirel yorumlar atsa da ben de ona göre hatalarımı-eksiklerimi düzeltsem ve sizlere daha iyi bir kariyer sunsam. Tekrar ilgin için teşekkür ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    tamam teşekkürler , tekrar başarılar
    Sağol dostum

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Rica ederim girdiğimde bakacağım bir kariyer olucak regen kovala sureklı harcamakla olmaz gözlemlere de harca buda bir tavsiye yetiştirdiğin oyuncu ileride sana emeklerinin karşılığını verdiğinde hem mutlu eder hem oyuna bağlar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

ARKADAŞLAR BU SABAH OYUNA GİRDİM VE WESTHAM MACINA BASLADIM.SKOR 2-0 İKEN TAKTİK EKRANINA GİRDİM OYUNU DONDURUP. TAKTIKSEL DEGISIKLIKLERI YAPTIM VE ONAYLADIM. BIR DE NE GOREYIM SKOR 3-1 YAZIYOR. BIZIM GOLUMUZU ARNAUTOVIC'IN ATTIGI YAZIYO VE ONLARDA DA 3.GOLUN CARROL TARAFINDAN ATILDIGI YAZIYO AMA MACTA 2 GOLDE OLMADI, ATILMADI. HEMEN BIR SONRAKI POZISYONDA NASRI ILE GOLU BULDUK AMA BU GOLDE OYUNA YANSIMADI VE MAC 3-1 BITTI. FM KARIYERIMDE ILK DEFA BOYLE BIR OLAYLA KARSILASIYORUM. BIR COZUMU VARMIDIR. YOKSA KARIYERI KAPATMAK ZORUNDA KALACAGIM

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Maç bitip ilerledikten sonra düzelmesi lazım skorun. Bende de bir kereliğine böyle olmuştu.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Maç bitip ilerledikten sonra düzelmesi lazım skorun. Bende de bir kereliğine böyle olmuştu.
    2 maç yaptım 2sinde de aynı şey oldu bende kariyeri kapatma kararı aldım. Artık kısmet FM 14'e

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

west ham maçı gereksiz bir mağlubiyet olmuş.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri