Goooooooollll Weboooooooo
Goooooooollll Weboooooooo
Fenerbahçe'nin 4-5 sezonda 90+'lar attığı gollerden rahat bi şampiyonluk çıkardı helal olsun gerçekten![]()
Gooooooooooooooooooooooooollllllll!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Rezalet futbol oynayan Webo 2 gol attı, şaka gibi.
Pierre Webo
2-3
Mehmet Topal <> Raul Meireles
Kasımpaşa'nın kazanacağını en azından kaybetmeyeceğini düşünüyordum. Fenerbahçe değerli bir üç puan kazanmış oldu. Kim ne derse zorlu bir rakip Kasımpaşa. Biz ve Galatasaray bu deplasmanda zorlanacaktır.
Ve bitti.3-2 yendik.En azından 3 puan aldık .
yalnız golde kuytın tabanı görmedi hakem (onuda görmeyi versin veremediği 2 kırmızıdan sonra) canerde beni utandırmaya devam ediyor kuyt hep sol tarafta oynasın
Şimdi galibiyetin tadını çıkarmak lazım ancak yarından itibaren Ersun Yanal neleri yanlış, neleri doğru yapıyorum diye oturup düşünmeli.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Kötü futbol, Olağanüstü skor.
Mehmet Topuz oyuna girip, Kuyt sola geçince Klasik 4-4-2 düzenine geçtik, Kasımpaşa'nın forvet kanatları yüzünden vermiş olduğumuz boşlukları değerlendrmesinin önü kesildi. Hücumda daha kalabalık olduk ve skor döndü.
Şimdi adama sormazlar mı bak kardeşim bu sistemle olmuyor, olmuyor zorlama olmuyor işte ama adım gibi eminim haftaya ve sonraki haftaya yine aynı oyun düzeni ve anlayışıyla çıkacaz, çünkü hatalarımızdan ders çıkarmıyoruz ve her zaman şansımız böyle yaver gitmeyecek.
...
Webo ne zaman nerede duracağını bilen, fakat top kullanmayı, top tutmayı bilmeyen bir oyuncu. Maçın sonuna doğru diğer oyuncularından yorgunluk artışıyla birlikte savunma zaaflarını iyi kullandı.
Çok da iyi oldu çok da güzel oldu. Galibiyet her zaman güzeldir ki Paşa deplasmanı sonuçta zor bir deplasman galibiyetle dönmek sevindirici.
haftaya sow gene 18 de yok
Biz 4-4-2 ye dönmediğimiz sürece hem hücumda hem de savunmada ciddi sıkıntılar yaşarız. 3 tane orta saha ile oynuyoruz kanatlara hiç yardım etmiyorlar, ne savunmada yardım var ne de hücumda. Yeryüzünde bizden daha az yardımlaşan bir takım var mıdır acaba? Orta sahada Topal-Alper kanatlarda Kuyt-Topuz oynayabilir.
webonun yerinde sow olsa daha etkili olabilirdik, 3 puan almak guzel oldu. bjk ve fb 2 zorlu deplasmani 3 puan ile kapatti
Hakem, Babel'e 2 defa bilinçli tabana basmaktan direkt kırmızı vermedi, dengesiz faul yapmaktan 1 sarı kart vermedi (sarı kartı vardı, atılacaktı). Çift dalıp dengesiz faul yapan Malki'ye de sarı kart vermedi.
Rezalet!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
topuz girdikten sonra soldaydı kuyt sağda forvette emenike webo
Ben her şeyi geçtim de Babel nasıl atılmadı ya?
siz weboyu begenmiyorsunuz adam adam takir takir gollerini atiyor hep demisimdir webo , sowdan daha iyi diye nerede duracagini bilen takim oyunu cok iyi oynuyan ve bitiriciligi iyi bir futbolcu tebrikler fenerbahce
Webo Sow'dan iyiyse bende Galatasaray'da sağ açık oynarım abi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Webo Sow'dan daha iyi performans gösteriyo olabilir, daha formda olabilir ama asla daha iyi bir oyuncu değil.
Burak
sow kanat oynaya oynaya kanatlari cikti. dogru kadro ile dogru yerde sowu oynatsak fark ortaya cikar. gol atmak onemli Ama mesela umutta gecen mac 3 gol attim genelleme icin tamamini ele almak lazim adamlarin
Bu galibiyeti Allah kazandırdı Fenerbahçe'ye Allah'ın adaleti işte Fenerbahçe hakeden taraftı hakeden takım kazandı çok garip bir gol ile.Yalnız hakemler yine çok kötü başladı sezona özellikle bu hafta hata şov yapmışlar 2 takımında kırmızılarını vermemiş.Emenike'nin yaptığı net kırmızı karttır tamam topu vermiyor ama o hareket nedir aga Engin Baytar yapsa anında kırmızı kartı verirlerdi.
Takım istekli iştahlı ve hızlı oynuyor diğer kusurlar da yavaş yavaş giderilecek. Burda bazı arkadaşlar rakip taraftara şirin mi gözükmeye çalışıyor anlayamıyorum. Takım kazanıyor ve her geçen gün daha da iyi olacak buna rağmen çıkıp sadece kötü yönlerinden bahsediyorlar. Belli ki hoca bir arayışta yavaş yavaş kafasındaki onbiri oturtacak ve birlikte hareket eden bir takım yaratmaya çalışacak.
Webo Sow'dan iyimi yapmayın yahu. Sow 1.sınıf bir golcü ve Avrupa'nın bir çok iyi takımında oynayabilir. Sow kalitesinde forvetler kolay kolay gelmiyor bu ülkeye kıymetini bilmeleri gerekiyor. Hani keşke Beşiktaş'ta oynasa diyorum içimden bazen. Ferdi onu kral yapardı![]()