Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Juventus kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Galatasaray kazanır

12 30.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 169 sonuç

Konu: Juventus - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi B Grubu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Güzel bir skor sayabiliriz bu beraberliği. G.Saray, Kopenhag maçlarının ikisini de kazanabilirse; bu 1 puanın önemi daha net ortaya çıkacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Bu drogba ölü gibi gezinmekten baska napar allah askina bazilari dicek adam golünü atti falan filan
    Herhalde Umut'un golü cevap olmuştur yazacak bişey kalmamış
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sonuç kötü değil ama o penaltı olmasa kazanabilirdik belki de. Ceza sahasına sokmuyorduk adamları. Mancini'nin Galatasaray'ı hakkında fikir sahibi olmak için 2-3 hafta lazım gibi. Bu maçtan çıkardığım en önemli şey bu adam devre arası sağ açık ister.

Chedjou ve Melo çok iyiydi, sonradan giren Gökhan da aynı şekilde. Kopenhag maçları kaderimizi belirleyecek, 4 puan çıkarırsak 3. lük garanti olur Juve ile 2.lik mücadelesi veririz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sizin Allahınıza kurban beee helal olsun hepinize ! beraberlik beklediğim bir maçtı öyle oldu Arena'da çok net yeriz biz bunları bu deplasmanda alınan 1 puan çok çok önemliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut yerine o pozisyonda Burak olsa ne olurdu diye düşünüyorum da kalenin üstünden dışarı vururdu klas vurucam diye herhalde

2-2 iyi skor. Güzel de bir oyun oynadık. Riera bitmiş bunu görmüş olduk.

Maçın son dakikasında Bruma, Drogba'nın önüne yuvarlasa topu belki galip bile gelebilirdik fakat çok ham oldugu o kadar belli ki.. Ve birbirlerini tanımadıkları cok belli oluyor. Bencilce hareketler yaptı Bruma gereksizdi fakat zamanla aşacaktır eminim ki..

Melo ve Selçuk iyiydiler. Gökhan Zan çok iyiydi bence. Eboue ve Hakan'da gayet iyi performans gösterdiler. Aslında Sneijder ve Riera hariç herkes işini tam anlamıyla yaptı bence.. Penaltı bence cok ucuz bir penaltı.. Yine de 2-2 gayet iyi.. İçerde yenebiliriz diye düşünüyorum.

Mancini ligde nasıl bir kadro kuracak merak ediyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

1puan iyi guzel de biz boyle cagliari gibi mi oynucaz artik ortasahayi geçmeden puan aldik resmen

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tebrikler Galatasaray'ım. Hakem tek kelime ile berbattı. Penaltı yanlış karardı ve Juventus'un golüde ofsayt değildi. İkinci yarıda hemen hemen tüm kararlar Juventus'un lehineydi açıkçası.

Bu maçta bir kez daha gördük ki, Umut-Drogba ikilisinin uyumu, Burak ve Drogba'nın uyumundan daha iyi. Umut'un pozisyonunda Burak olsa muhtemelen kaçırmıştık golü.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Tebrikler Galatasaray'ım. Hakem tek kelime ile berbattı. Penaltı yanlış karardı ve Juventus'un golüde ofsayt değildi. İkinci yarıda hemen hemen tüm kararlar Juventus'un lehineydi açıkçası.

Bu maçta bir kez daha gördük ki, Umut-Drogba ikilisinin uyumu, Burak ve Drogba'nın uyumundan daha iyi. Umut'un pozisyonunda Burak olsa muhtemelen kaçırmıştık golü.
    Juventus'un golü ofsayttı. İlk top ofsayt.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ortasaha biraz top taşısa çok güzel olucak aslında sneijder ve drogba(goller dışında) bu yüzden etkisiz gözüktü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    1puan iyi guzel de biz boyle cagliari gibi mi oynucaz artik ortasahayi geçmeden puan aldik resmen
    Avrupa maçlarında muhtemelen evet olacak sorunun cevabı, ama ligde böyle olacağını sanmıyorum. 1-2 haftaya kalite farkını anlayacaktır.

Sürekli saldırmaya çalışıp fark yemek veya sürekli pozisyon vermek var, bu şekilde kazanmaya yaklaşmak, puan almak var. Sonuca bakarsak böylesi daha iyi gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Kopenhag maçları o kadar önemli ki eğer bu maçlardan puan vermezsek 7 puan eder ben juvenin madridi yenebileceğini düşünmüyorum 12-7-2-1 olursa puan durumu zaten madrid gruptan çıkması kesinleşir rotasyon olursa ve puan alırsak son maça kalmadan çıkarız hadi inşallah

Ve amrabatın hareketi çok gereksiz adam ceza sahasının dışına çıkıyordu...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Deplasmanda beraberlik ilaç gibi geldi.Juventus bu sezon resmi maçlarda ilk defa 2 gol yemiş bu bilgide enteresan.
    Yalnız ben Selçuk'u sene başından beri hiç beğenmiyorum.Geçen 2 senede ki performansından çok uzakta oynuyor bana göre.Özel hayatıyla ilgili bir problem mi var bilmiyorum ama onun toparlanması bizim için çok önemli.

Nesil
    2007

Penaltı penaltıydı bence. Ucuz gibi görünse de topu kurtarmıştı adam. Amrabat sağ olsun ne diyelim.

Kanatlı sistemde oynayacaksak kanat lazım bize. Bruma neyse kendini geliştirsin diye oynatılır ki bu maçta da oynayan hücum oyuncuları arasında en iyisiydi Drogba'dan sonra ama diğer kanatlar fıs. Sneijder desen ortada yok.

Takımdaki bir problem de kondisyon galiba. İlk yarı ile ikinci yarı arasında bu kadar fark olması sırf Juve'nin gol aramasıyla açıklanamaz diye düşünüyorum. İkinci yarıda vites düşürdüğümüz ilk maç da değil üstelik.

Genel olarak takımı ise çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Bu defans futbolu genel karakterimiz olacaksa çekeceğimiz var. Mancini'nin ilk maçları diye eleştirim ağır olmayacak ama biraz daha ofansif oynayabilmeliyiz. Kendi sahamızda çok kabul edersek topu elbet yiyeceğiz işte.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler yapmayın Allah aşkına Terim'in anlayışı olsaydı 4-5 rahat yerdik bu deplasmanda ki hatırlayın Real deplasmanını çok rahatlardı.Mancini en uygun dizilişle ve anlayışla oynuyor takdir ettim onu her ne kadar istemesemde iyi iş çıkarttı bugün.Bu 1 puanın değeri çok büyük bizim için şimdi Real-Juve birbirini yerken biz Kopenhag'ı 2 maçta da yenmeliyiz.Kopenhag deplasmanı kolay olmayacak ama biz de kolay lokma değiliz kalitemizi ortaya koyarsak geçeriz onları 2 maçta da.Real'de inşAllah Juve'yi 2 maçta da yener işimizi kolaylaştırır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel oynamadık ama iyi ve doğru oynadık bana kalırsa. Juve'ye öyle açık açık bam bam oynarsak 3-4 yiyip geri dönebilirdik. Topu ileride biraz daha tutmayı becerip zamanında Amrabat'ı almamış olsaydık belki de kazanabilirdik. İlk maç izlenimime göre ocak ayında 2 tane kanat alırız, eğer Sneijder böyle devam ederse de onu gönderip Nasri, Silva, Özil gibi sadece pas değil adam eksiltme özelliği de olan bir AMC alırız. AMC alamazsakta oraya geçici bir süre Engin, Emre hatta Hamit'le çare ararız.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Juventus yatsın kalksan Kassai'ye dua etsin.Cidden bu kadar taraftar etkisi altında kalan bir hakem görmedim.İkinci yarıda taç atışları hariç bizim lehimize verdiği faul sayısı 3'ü geçmez.Eyyamın,yancılığın dibine vurdu.Çok kolay kart gösterdi bizim takıma.Penaltı pozisyonuna gelirsek,Amrabat'ın kontrolsüz bir hareketi var ancak Quagliarella resmen aldı penaltıyı.Gönül isterdi ki kazanalım ancak olmadı.İnşallah önümüzde ki 2 Kopenhag maçını da kazanırız ve UEFA'yı garantileyip ŞL için zorlarız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Juve ve Napoli abartılmış takımlar gibi gelmeye başladı bana. Bu takımlar Seria gibi defansif bir ligde nasıl kilidi açıp gol atabiliyorlar anlayamıyorum.Bugün Galatasaray da bir italyan takımı gibi oynayıp beraberliği zor da olsa aldı Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Şunu da söylemeden geçemiyecem Gökhan Zan maçın yıldızıydı. Sneijder ise ölüsü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bruma'nın sırıtışı

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes Mancini'ye savunmacı teknik direktör diyor da bu adamın Man. City'si 90 gol atmış bir takım.. Nasıl çıkması gerekiyorsa öyle cıktı, eger hakem biraz daha iyi olsa ve Bruma biraz daha tecrübeli olsa kazanadabilirdik. İyi şeyler olacağını düşünüyorum Mancini ile. Özellikle oyunu çok iyi okuyor yaptığı degisiklikler bunu gösterdi. Umut hamlesini özellikle takdir ettim..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bruma'nın sırıtışı

Semih'in gözler ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takımı tanıması lazım, Dany, Amrabat, Riera (Sol açık oynadığı zaman), Emre Çolak, Aydın. Bunların faydası olmuyor hiç. Bir de Drogba'yı dinlendirmenin yolunu bulması lazım her maç 90 dakika kaldıramaz bütün sezon. Kötü bir takım devralmadı zaten Mancini, sahadaki futbol ile alınan skorların doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum.

ŞL için Juve - Madrid maçlarından beraberlik çıkması için dua etmemiz lazım veya Madrid'in kazanması için. Bizim de Kopenhag maçlarını iyi geçirmemiz şart tabii. Lig için de sanıyorum ilk kırılma anı derbi olur, ona da daha vakit var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada belki çok duygusal davranıyorum ancak Felipe Melo dünyanın en iyi ön liberolarından birisi,net.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Doktor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Buffon'u öyle çaresiz bırakan kaç babayiğit var ? Drogbaba farkı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendini sürekli yere atan, canı çok tatlı Eboue'ye Chedjou'nun verdiği tepkiyi de es geçmemek lazım. Eboue'nin utanması lazım ama ders çıkaracağını sanmıyorum.

Bu arada Ambarat'a o kadar sinir oluyorum ki, sevmediğim insanlara hakaret olsun diye Amrabat demeye başladım. Galatasaray tarihinin maliyeti de düşünülürse en kötü transferi herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu ne biçim çevirmen ya. Bula bula bunu mu bulmuşlar. Adam Türkçe'yi zor konuşuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

penalti cok ucuz uzaktan yakindan alakasi yok oyuncunun arkasi donuk bir kere kaleye ama beyinsiz amrabat bunlari dusunecek kadar akilli degil 2. yari hakem full juventusa calisti iki takimda cok kotuydu biz zaten direk beraberlige cikmis kadrodan belliydi nese avantajliyiz biz kazansaydik cok iyi olurdu ama su an avantajliyiz bence madrid juveyi gecerse bizde kopenhagi gecersek guzel olucak..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aylardır Burak-Drogba-Sneijder bir arada oynayamaz diyoruz ancak gözden kaçırdığımız şey,Sneijder oyunda kaldığı sürece Selçuk'un üretkenliğini sıfıra indirgiyor.Sneijder'da etkili olamayınca o bölge büyük sıkıntı çekiyor.

Edit:

Tek çare var,Didier Drogba !

http://s1.directupload.net/images/130614/xq9iqdvw.swf

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sneijder yerine keske enginle baslasaydi yine çalim atiyor dikine gidiyor birseyler yapiyor yani sneijder gercekten etkisizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Oyuncu tercihi konusunda çok yüklenmemek lazım hocaya.Siz bilmediğiniz bir lige gelseniz kadroda Sneijder gibi bir oyuncu varken Engin'i mi koyarsınız? Oyuncuları tanıdıkça kafasında sistemi daha rahat oturtacaktır diye düşünüyorum.Bekleyip görmek lazım.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri