Junior Moraes Fenerbahçe'de!
Moraes, €4.8M karşılığında takımımıza katıldı.
Junior Moraes Fenerbahçe'de!
Moraes, €4.8M karşılığında takımımıza katıldı.
Siebe Schrjivers €2M karşılığında anlaşmıştık, takımımıza katıldı ancak eski takımında 1 yıl daha kiralık oynamaya devam edecek.
Fırat kanka transferlerini çok beğendim geleceğin çok sağlamm![]()
Çifte kupa gelmiş ama neye yararGS'yi yine elimizle ŞL'ye direk göndermişiz Fırat BJK'de ŞL'ye katıldı dimi FB'nin cezasından dolayı
doymadın mı yabancıya yatürk olduğu için almışsındır ama robin ve cenk vasat bence fernando halilovic ve levin ise harika özellikle de levin sayende yeni oyuncu keşfettim
![]()
Yeni yüzler mi görüyorum yoksa hafızam mı zayıflamış emin olamadığım ama niki anımsıyorum sanırım neyse uzatmadan başarılar (:
Miroslav Stoch Wolfsburg'ta!
Miroslav Stoch'u €12M karşılığında Wolfsburg'a sattık.
Miroslav Stoch'u yolladıktan sonra Everton Ribeiro ile €4M'ye anlaştık, Bonservisinin %40'ı elinde olan temsilcisinede €3.6M verdik. Bana göre Miroslav Stoch'tan daha çok verim alacağımız oyuncunun gelmesi €7.6M'ye mal oldu. Ve aldığı maaş Stoch'un %25'i kadar.
Guillermo Cerrai €3.6M karşılığında takımımıza katılacak.
Hazırlık kampı tamamlandı, asistan menajerimizin yönettiği maçlar çok iyi geçmişe benzemiyor. Ancak maçların hepsinde genç oyuncularımız oynamış.
TFF Süper Kupa Şampiyonu Galatasaray!
İyi oynadık ancak kaybettik, Süper Kupa'yı yine Galatasaray'a kaptırdık.
Süper Kupa'ya kafaya takmadan devam başarı gelirr![]()
Ligin ilk maçında Karabükspor deplasmanından 1-3 galip ayrıldık.
Evimizde Elazığspor'a 0-1 yenildik.
Gençlerbirliği deplasmanından galibiyet alamadık, kötü gidiyoruz.
Emenike €7.5M karşılığında Aston Villa'ya transfer oldu.
Yobo €1B karşılığında satıldı, gitmek için 1 yıllığına €2M istedi, vermek zorunda kaldık, kalsa daha fazla para ödeyecektik.
Kadlec €6.75M karşılığında Torino'ya satıldı.
2013-2014 Sezonu Transfer Geçmişimiz
2014-2015 Sezonu İlk Transfer Sezonu Geçmişimiz
Last edited by Firat1907 : 28.Ekim.2013 at 22:44 Reason: Yeni Kadlec Transferi
Ziraat Türkiye Kupası Kuraları Çekildi!
Bu sezonun ilk Ziraat Türkiye Kupası maçını Ünyespor deplasmanında yapacağız.
Evimizde Galatasaray karşısında 0-3 geriye düşmemize rağmen skoru eşitledik ve puanları paylaştık.
Ünyespor'u rahat geçeriz , GS ile 3-0'dan berabere kalmak çok iyi![]()
Bursaspor deplasmanından mağlubiyetle ayrıldık, kötü gidişatımız devam ediyor.
5 Hafta Sonucunda Oluşan Lig Tablosu ve Oyuncu Verileri
Görüldüğü üzere lige berbat başladık, bakalım düzeltebilecek miyiz?
Ünyespor'u rahat geçtik.
Bir sonraki maç Denizlispor'a karşı evimizde olacak.
Last edited by Firat1907 : 29.Ekim.2013 at 02:46 Reason: Kura elektrik gittiği için baştan çekildi.
Zorda olsa galibiyete ulaştık, evimizde Gaziantepspor'u yendik.
Maçlar inişli çıkışlı böyle giderse maçların Fenerbahçe başında kalacağını sanmıyorum.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Kasımpaşa deplasmanında kötü oyunlarımızdan birini daha gösterdik, son dakikalarda gelen gol ile maçı kazandık.
hocam bence emenikeyi satmak hele hele 7.5 a satmak yanlış transferlerin geleceğe yönelik iyi transferler ancak takımın kalitesini düşürmüşsün bence buda kötü sonuçları beraberinde getirdi