şansında böylesi neyse güveniyoruz kalecimize![]()
![]()
hocam moralini bozmak istememde bu kaleci en az 2 gol yer her maç![]()
Burak kayıtlı değil de bu adam kayıtlı mı onu anlamadım ben![]()
![]()
![]()
Güveyioruz biz![]()
TÜRKİYE KUPASINA ELVEDA
Bu şartlar altında Türkiye Kupasında devam etmemiz mucize idi ama olmadı.
Fenerbahçe ile oynanan ilk maçta kalede Burak Mazak vardı ancak 2.maçın 85. dakikasında Burak'ta sakatlandı ve 3 kalecimizde perte ayrıldı. Yedekler arasında da yedek kaleci olmayınca son 5 dakika ve uzatmalarda kaleye CENK TOSUN geçti ve başarılı bir performans gösterdi
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pancuuu![]()
Şampiyonlar Ligi ilk maçında kendi sahamızda Swansea'ya karşı kötü bir futbol sonucu mağlup olduk ama umutlarımızı ikinci maça taşıdık.
İkinci maçta ise sahada tam anlamıyla Kara Kartal vardı ve İngiltere'de yüksekten uçtu, yarı final biletini kaptı.
Üst turdaki rakibimiz PORTO
Galatasaray'da Yarı Finalde !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hobarey 2 takımımızda yarı final oynuyor. Porto'yu geçeriz inşAllah abi bu arada Swansea maçları çok zevkli geçmiştir baya gollü maçlar oynamışsınız.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Porto zorlar ama umarım geçeriz![]()
Spor Toto Süper Lig'de Son 3 Hafta
Bu zorlu maratonda istediğimiz skorları alamadık. Çok zor dönemçte oynadığımız bu maçların sonunda yine de lider olarak giriyoruz son viraja...
Puan Durumu
Kalan Maçlar / Beşiktaş
Kalan Maçlar / Fenerbahçe
AVRUPA DİZ ÇÖKTÜ !!!
Finalde rakibimiz MANU !
G.Saray Finalde ARSENAL'in rakibi oldu.
Avrup'da Türk sezonu olmuş gerçekten.İki kupayı birden istiyoruz
2 Kupa harika olur Süper Kupada Beşikta-Galatasaray istiyoruz
Süper Ligde Şampiyonluğu bırakmadık..
90 Dakika dayanabildik...
Avrupa'da kupalara damga vuran Türk takımları finallerde sadece 90 dakika dayanabildi.
Şampiyonlar Ligi finalinde 90+2. dakikada Rooney'den yediğimiz golle maç penaltılara kadar gitti ve malesef boynumuz bükük ayrıldık. Galatasaray ise Arsenal ile adeta Uefa Finali'nde rövanş oynadı ve onlarda 90 dakika dayanabildi. Uzatmalarda rakiplerinin gollerine engel olamadılar.
Sona kadar çok iyi finallerde gitmiş birdahaki sezona şampiyonluk bekliyoruz hocam başarılar
İki kupayı da İngilizler'e kaptırlık neyse sağlık olsun bizim açımızdan çok başaılı bir sezon oldu , umarım devamı gelir![]()
Yeni sezon öncesi Transfer Durumumuz ve Kadromuz
>Takımdan yolladığımız bazı yabancı oyuncular oldu bunların başında 31 yaşına gelmiş Chamakh vardı geçen sezon Türkiye Liginde gol kralı oldu ve bedelsiz aldığımız golcüyü belkide son transferini yaparak uğurladık.
Öte yandan orta sahaya Türk oyuncu takviyelerinden sonra Martins ve İturraspe gibi 2 kaliteli yabancının fazla olduğuna kanaat getirdik ve Martins'i Portekiz'e geri yolladık ve aldığımızın 2 katı ücreti kasaya koyarak. Sezon sonunda İturraspe ve İsaac Cuenca'yı da gözden çıkaracağım almış olduğum Türk oyuncular orada yeteri kadar iş görecektir.
hocam çok iyi bir transfer politikan var fakat keşke oğuzhan gitmeseydi ama yerini alan oyuncular gerçekten çok iyi , 2 yıldır süper lig şampiyonluğu harika olmuş şampiyonlar ligi finali ise mükemmel ötesi 2. yıl için umarım 2-3 yıl içinde şampiyonlar ligi'de gelir
Başarılar Kariyerinde
Last edited by bbcihanbb : 28.Kasım.2013 at 20:36 Reason: YANLI Ş YAZIM
Kariyer sahibi 2 haftadır güncellemediği için kariyer kapatılmıştır.