Baroni maç seçiyor ve büyük maçlarda alıştığımızdan daha iyi oynuyor. Umarım kazanırız ve tüm oyuncularımız görevlerini layıkıyla yerine getirir.
Baroni maç seçiyor ve büyük maçlarda alıştığımızdan daha iyi oynuyor. Umarım kazanırız ve tüm oyuncularımız görevlerini layıkıyla yerine getirir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
XI: Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Dany, Ceyhun, Melo, Selçuk, Bruma, Drogba, Burak Yılmaz.
SON DAKİKA! Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Dany Ceyhun, Melo, Selçuk, Burak, Bruma, Drogba
Ben Bruma'nın böyle maçlarda oynatılmaması görüşündeyim. Bu tarz baskıyı henüz kaldırabilecek kapasite de değil, Kopenhag maçında da gördük aslında bunu. Amrabat bile bu maç için daha iyi bir tercih olurdu. Şahsen ben Aydın veya Umut'u tercih ederdim.
Screw you guys, I'm goin' home
Nedense ilk defa Kadıköy'de ki bir Gs maçı öncesi bir kuşku var bende rehavet olmaz umarım puan farkından dolayı filan 1-0 olsun bizim olsun.Webo Gs'ye gol atıcak diye düsünüyorum ama yinede Emenike 11 baslamalıydı.Holmen konusunda artık birşey demiyorum Baroni yerine kimi koyarsan koy sevinirim zaten ama Holmen gibi bir oyuncu tribünde olupta Baroni 11 olunca insan cıldırıyor.
F.Bahçe'nin 11'i: Volkan, Gökhan, Alves. Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Cristian, Kuyt, Webo, Sow
SON DAKİKA | F.Bahçe'nin 11'i: Volkan, Gökhan, Alves. Egemen, Caner, Mehmet Topal, Emre, Cristian, Kuyt, Webo, Sow
Şuan hak verdim Fenerbahçe taraftarına çıldırsalar yeridir![]()
Emenike yok yani ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray öncesinde Bursa maçında da demiştim yırtıcı bir orta sahamız olmalı diye. Orta sahada Baroni varsa bariz bir üstünlük kuramayız. Ruh gibi dolanır ortada. Batalla'nın attığı golü izlerseniz zaten ne demek istediğimi de anlarsınız. Maç hevesim yeminle kaçtı![]()
anlaşılan 2 takımda 4-3-3 le çıkıcak ymarım bol gollü bir fb galibiyeti gelir
Maçın en güzel anı şuan 10. yıl marşı çalması. İlave olarak Mustafa Kemal'in Askerleriyiz !!!
Holmen tribunde cristian sahada. Besiktasli olmama ragmen beni bile cildirtiyor bu durum.
3 onlıbero dogru tercih amaç Cristian ve Emrenin topla oynamasını kesmek başarabilirlerse FEnerbahçeye kadıkoyde çok pozisyona gıreriz golude atarız..Bu sefer herşey farklı olacak...
içimden geçen 3-1 ama gerçekçide olmak lazım..
3 - 0 yenicez gibi bir skor geçti içimden.
Arma için Haklıyız Kazanacağız...
Gökhan Gönül kendini attıktan sonra Kur'an çarpsın dediği için sarı karttan kurtuldu herhalde.
Chedjou güzel kapandı topa valla. Net penaltı.
Penaltııııı.
Emreeeeeeeeeeeeeeee GOOOL...
Emre attı 1-0 oldu
Maçın kilidi duran toptan çözülecek gibiydi sağolsun Chedjou iyi saçmaladı.
Penaltı netmiydi izleyen arkadaşlar ? Yani bu penaltı ile ilgili polemik şansı doğacak mı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maç inanılmaz sıkıcı. Ayrıca en az 4-5 dakika durdu maç ama hakem +2 verdi, sarı kartlarını da evde unutmuş zaten. Şansına gergin bir ortam yok şimdilik.
Maç böyle biter valla Chedjou'dan Fener'e 3 puan hediyesi gelmiş olacak.
Nerede net penaltı arkadaşlar? Bu kadar maç izledim böyle saçma bir penaltı görmedim, uzaktan yakından alakası yok. Adam yere düşüyor napsın, havada mu uçsun? Sayısız pozisyon var böyle istem dışı yere düşerken dirseğine çarpan. Fenerbahçe'nin penaltıdan başka pozisyonu yok. Bu haksız penaltıya karşı Allah'ın takdirine bırakıyorum adaleti, haklıyız kazanacağız.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern