Felipe Melo benim gözümde bitmiştir. Defolsun gitsin takımdan. Bundan sonra tribünde ne onun adına tezahurat yaparım ne de attığı gole sevinirim.
Felipe Melo benim gözümde bitmiştir. Defolsun gitsin takımdan. Bundan sonra tribünde ne onun adına tezahurat yaparım ne de attığı gole sevinirim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.
He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Riera,Eboue ,Selçuk , attırdıgı gol dışında Drogba ,Bruma tek kelimeyle berbat oynadılar.Kasımpaşa tecrübesizliğin kurbanı oldu. 1. devre çok iyi oynarken maçı koparabilecekken 2. devre az daha maçı bize veriyorlardı. Oyunculardaki istikrarsızlığın sebebi ne bilmiyorum ama Kophenag'a sahayı dar eden takımda bunlarda kuruluydu,Fenerbahçe maçında dökülen de... Enteresan
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi chedjou yu unutmussun bunlar en azindan kotu de olsa oynadilar chedjou hep kaciyor oynadi mi oynamadi mi belli değil
Yazık, gerçekten yazık. Üstündeki 3 rakibin 2si puan kaybetmiş, bir diğeri de karşında. Azıcık çabalasan yenebileceğin bir maç, kadro kaliten rakibin en az 5 katı. Ama sahada ne yaptığını bilmeyen bir Galatasaray. Maça zorunluluktan çıkmış gibi oynayan bir oyuncu grubu.
Burası Galatasaray. Oynamak istemeyen herkesin yeri bir şekilde doldurulur. Oynamak istemeyen gitsin konuşsun, uygun şartlarla yollar ayrılsın, bu dediğim en iyisinden en kötüsüne herkes için geçerli.
Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.
Screw you guys, I'm goin' home
Biz ideal 11'imizi kurmadıkca daha çok puanlar kaybederiz.Her maça farklı farklı 11'le çıkarsan böyle puan kaybetmeye mahkumsun.
Ama iste unutmadan eklemek isterim bu mac gosterdi ki selcuk inan ın problemi sadece sneijder degil ayni zamanda drogba. Yoksa selcuk boyle oynamaz ha kotu oynar pas hatasi yapar ama mucadeleden temastan kacmaz. Maalesef kaciyir bunlardan drogba veya sneijder oldugu zaman. Onceki sene sanirim zenite witsel ve hulk geldiginde zenit in kaptani zyranov bir sure sonra isyan etmis buna kerzhakov da katilmisti ikisi de kadro disi kalmisti ama ardından bir sure sonra affedildiler nasi olduysa bi orta yol bulundu
Bizim duruma cok benziyor
Selçuk defansta kaç tane top kesti son anda, haberin var mı? Tamam Selçuk eski Selçuk degil ama Drogba gibi ruhsuz değil.
Drogba'nın kaçırdığı daha netmiş valla nasıl kaçırdı şok oldum özette görünce.Bu arada özette yoktu Sabri ile Melo'nun tartışmasının videosu var mı ?
Melo'nun Sabri'ye karşı olan tavrı çok alaycı sanki küçümser gibi. Kim olursan ol o takımın kaptanı kimse hiçbir şekilde öyle davranamazsın. Sabri'nin de işi zor gerçekten üzerinde büyük bir baskı var bununla nasıl başa çıkıyor bilmiyorum ama bu dalga konusu olması çok zor gerçekten. Belki umursamıyordur ama insan sonuçta orta açamayınca tribünlerden tezahürat yapılması falan zor yani
Ligtv'de buldum izledim ve harbi Melo'nun bildiğin böyle Zengin havalı çocuklar gibi fakir oğlana laf atıyormuş gibi bir hali var.Ne bu yahu karşındaki senin takım kaptanın.Kim bilir neler dedi Sabri anlamadı tabi.Mancini tabi bir şey demeyecek bakalım Melo özür dileyecek mi Sabri'yi de üzmüş bu durum yüz ifadesinden anlaşılacağı üzere.Bu adam yıllardır bu takımda oynuyor biraz saygı lütfen.
Twitter tt yapmalı melo'ya haddinin bildirimesi gerek. bizimkilere kalsa bir şey yapmazlar.
Sevmesiniz bile saygı göstermediğiniz bir ortamda başarı mümkün olamaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Cenker mesajı silmişsin ama silinen mesajın olduğu kısmı silseydin keşke![]()
Facx'dan alıntıladığım Silinen mesaj haricinde tamamıyle maçtaki gerginlikle alakalıydı yorumum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Drogba bitmiş. Tek diyebileceğim budur.
Takım olamamaktan hiç bahsetmiyorum bile.
Football is simple,but Football Manager is not
Takim iyide drogbaya takmissiniz 35-36 yasinda adam 25 yasindaki bir adam degil onun gibi kosmasini beklemeyin he egolumu evet egolu sonucda zamaninda dunyanin en iyi forvetlerinden biriydi birakinda o kadar egosu olsun drogbaya gelene kadar sneijdere saydirin selcuga saydirin saydirinda saydirin yani drogbama dokunmayin abi![]()
Melo'nun yaptigi buyuk saygisizlik, cikip ozur dilesin diyecegimde bukadar taraftar tepki gosterdikten sonra bir anlami kalmiyacak.
Sabri orda her kaptanin yapacagini yapiyor ne fazla ne az, saygi gostermesi lazim
Sabri ile Melo açıklama yapacakmış 14:00'te.
Bu arada Eboue'ye yapılan %100 penaltı.Özeti yeni izledim,tartışmasız penaltı o pozisyon.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kasımpaşa'ın 2 net gol pozisyonu var, Galatasaray'ın ise 3... Bir de verilmeyen penaltıBu şekilde bakınca bizim galip gelme şansımız daha yüksek gibi görünse de Melo,Selçuk,Burak,Drogba,Semih ya da Eboue gibi ülke futbolunda söz sahibi isimlerden kurulu bir kadronun bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yok ve galibiyeti falan da hak etmedik. Mancini'nin suçu yok ve yapığı değişiklikler olmasa 1 puan da gelmezdi. Mancini kendine inananlardan kurulu bir kadroya kavuştuğunda Fatih Terim'den çok daha başarılı ve çok daha profesyonelce davranan bir takım yapacak.bunu da yazın bir kenara... Ben artık LPG ile çalışan bir futbol takımı izlemekten yoruldum....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
macın hakkı beraberlıktı arkadaşlar
Oyuna girdiği bir avrupa maçında kader değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam ek olarak geçen sene Kadıköy de 3 lü çektirmişti vs vs o zaman Sabri Reyiz şimdi Drogba yüzünden bu kadar eleştirilmeye değer mi ?
Herşeyden önce Galatasaray takım kaptanı kim ? Birgün burdan gidecek olan kim ?
Last edited by Kaka Leite : 02.Aralık.2013 at 02:40 Reason: Silinen mesajdan alıntı editlendi.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.