Anket Sonuçlarını Görüntüle: Gençlerbirliği Avrupa'da ne yapar?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • ŞL'de Final oynarız.

4 50.00%
  • ŞL'de Çeyrek Final anca oynarız.

1 12.50%
  • En Büyük Kayseri!

1 12.50%
  • AL yolcusu oluruz.

2 25.00%
  • Bizden bir halt olmaz :P

0 0%
121 ile 150 arası toplam 343 sonuç

Konu: Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Bir Ankara Gelincik Serüveni(10. Sezon- G.Birliği/Türkiye)

Selam millet ben geldim
    Bu sefer daha önce hiç oynamadığım bir takımla karşınıza çıkıyorum.Malumunuz gelen 5 yabancı kuralıyla kariyerlerimde hiç Türk oyunculara özen göstermediğimi keşfetmiş oldum.Oyunu tanımak adına yaptığım kariyerlerde yabancı oyuncularımın tamamı ''Yılın Yabancı Adayı'' olurken Türk oyuncularımın çoğu başarısız bir grafik çiziyordu.Bunun üzerine ırkçı bir kariyer açmaya karar verdim.Riquelme harici hiçbir yabancı oyuncuyu kulübüme sokmayacağım.Kulüpteki yabancılarıda en kısa sürede satmaya çalışacağım.En geç 3. sezonda tamamen Türk oyunculardan kurulu bir takım olacağız.Doğal olarak yüksek hedefim yok.Kovulmazsam eğlenceli bir kariyer yapmaya çalışacağım.Eski kariyerlerimdeki gibi seri bir kariyer olmayacak.Malum artık veteriner hekim adayıyız.Sınavlar zorluyor Neyse fazla uzattık sohbeti takımı tanıtayım

Taktiğim-Klasik Bir Bakalım

Logomuz

Kulüp Bilgileri

Tesis Bilgileri
    Takımı seçmemdeki en büyük sebep tesisleri oldu takımın.Kesinlikle beni cezbeden bir tesisleri var

Genel Bilgi

Kulübümüzü kısaca tanımış olduk.İleride transferlerimiz ve detaylara gireriz.Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.Sadece Türkiye ligi ve Türk oyuncular açık.14000 oyuncu görüyor oyun.
    Edit:Maalesef sadece Türkiye açıkken oyuncu satılamıyormuş o yüzden İngiltere, Almanya, İspanya ve Fransa'yı açtım.32000'e çıktı nüfus.Sağlık olsun.Bu sezon oyuncu satamayacağız büyük ihtimal.Bu olayı anlayana kadar epey vakit geçti
    Kuralları okudum ve kabul ediyorum
    Last edited by LifeYourself : 13.Aralık.2013 at 01:26

Mesaj Yetkileri