irlandayı eleğe çeviririz o yönden sıkıntı yok sıkıntı kayseride bu sene avrupa ya gitsek ne güzel olur
İrllandayı yeneriz
Hocamıza moral olsunMustafa Denizli başardı, sende başarırsın hocam
http://www.youtube.com/watch?v=LWiu6Yn2te4
Bizim içimizde bir irlandalı varsa oda Moussasow7 yani ( Oğuz Munzır'dır )Tüm yorumlara tek bir yerde cevap vereyim @3842'nin dediği gibi küçümsemekden zamanında çok şey kaybettik Şekil A Letonya aynı hataya düşmeden rakibin gücüne saygı duyuyoruz , Kayseri yorumu için ise Avrupa'ya %80 gideriz en kötü kupa'dan gideriz orayıda hedefliyorum
Kasımpaşa maçında Sefa'yı 1 ay kadar kaybettik ama galibiyet ve Milli ara o sakatlığı biraz hafifletti , Milli takımda saaktlık kabusu aynen devam ediyor , Galatsaray'da Semih ve Burak hala sakatlar , Servet'i alacaktım oda sakat Serdar Aziz sakat ama hala kadromuz İrlanda'yı eleyebilecek güçte
Spoiler: Galatasary'ın sakat oyuncuları
GS'nin önemli oyuncuları sakatmış.
Abi FMC'de mi oynuyorsun ? Yoksa bu bir temamı ?
Kasımpaşa galibiyeti çok güzel ama sefa canavar gibi adam kötü olmuş
Kazım yerine Umut'u alsaymışsın keşke, spekülasyon çıkmasın Galatasaray'dan topçu almıyor diye![]()
Tema FMC Flut Berko
Evet Sefa biraz sıkıntı çıkartacak gibi duruyor ama onun yerine Erkan'ı çekip Sol'a Ömer Bayramı düşünüyorum
Yok öyle düşünülmesin diye GS'nin kadrosunu ekledim ayrıca Kazım ofansın heryerinde oynadığı için aldım![]()
İşte bu!!! lütfen silahlar patlamasın![]()
Hayırlı olsun, yıllar sonra Dünya Kupasındayız.Bu sefer kesin konuşabiliriz herhalde 5-0 yenilmezsin![]()
Brezilya bekliyor bizi sonunda bee![]()
Haber başlığı da maç da efsane olmuş abi , U20 falan nasıl oynanması zevkli olur mu , bir de iki takım çalıştırmak kolay mı??
Gidiyoruz Brezilya'ya !
![]()
İralanda'yı rahat geçmişiz , Dünya Kupası göreceğiz kaç sene sonra![]()
Halilcim biraz geç oldu ama başarılarının devamını dilerimBiraz uzak kaldım forumdan okul nedeniyle..
![]()
Abi Terim yardımcı arıyor alalım seni hemen![]()
İrlanda karşısında şov yapmışsın.Mustafa da yardırmış tabi boş adam alır mısın sen abi![]()
bekir farkı iştegaliba bütün stoperler sakatlandı bekire gün doğmuş dünys kupası ise güzel oldu gitmek
![]()
Eline sağlık hocam![]()
Tabee lann
Pektemek farkıyla
Teşekkür ederim kardeşim tekrar hoşgeldin aramıza
Bu saatten sonra kimseniin yardımcısı olmam Dünya Kupasına götürdüklaa takımı Sinyor gelsin bana yardıma
Evet onu belirttim Semih , Serdar Aziz , Servet dahil alayı sakattı fakat Bekir Fener ile banko oynamış ve çok da iyi oynamış formda olması bu sakatlık döneminde çok iyi denk geldi ve çokda iyi oynadı İrlanda Maçlarında
ne demek efenim
2014 yazını iple çekiyoruz hocam , çabuk geç şu sezonu
Oyunda da olsa ; Milli duygularımız kabardı..
GENEL DEĞERLENDİRME
İlk maçtan başlayacak olursak Riza maçının sıkıntılı geçeceğini biliyordum çünkü Milli Takım arasında her zaman hazırlık alırım formdan düşmesinler diye fakat bu arada hiç bir güne hazırlık alamadım nitekim Rize maçınada çok tutuk başladık , 2 .yarı Nobre'yide oyuna alarak forveti 4'ledim takım buna anında reaksiyon gösterdi skor 2-1'e gelince 4-4-2'ye geçip 3 puanı korumaya çalıştık ve bu senenin Yıldız Adaylarından Pektemek Milli maçın ardından buradada gollerini sıraladı.
Gelelim 2. Haftaya bu maçı özellikle incelenmeli bu maç bizim LİG'DE KÜKREDİĞİMİZ maç oldu sanmıyorumki lig Tarihinde 9 kişi kalan bir takımın deplasmanda rakibini her anlamda sürklase etsin
Ziraat Türkiye Kupası Maçlarımız dolu dizgin devam ediyor bildiğiniz üzere Bobo lige sakat başladı sakatlığı yanlış hatırlmayıyorsam 10-15 gün önce tam anlamıyla geçti fakat biz lige kayıt ettirmemişiz ve iyi halt yemişiz neyse şuanlık yedek takım için 90 dakika oynuyordu ve ZTK için oynayabileceğini gördük direk formayı verdik ZTK maçının istatistiki ve BOBO'nun şovu aşağıdaki gibidir
veee Bizim için en önemli olan şey Milli Takımın DÜnya Kupası Grupları sanırım gene balık bir kura çektik bence ilk 2 'nin favorisiyiz Uruguay'ı çok çok iyi tanıyorum Nijerya'ya biraz çalışırsam o gruptan çıkmakda bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
Spoiler: 12.13.Hafta
Spoiler: Kayseri Karabük ilk 11 ve istaitsitk ZTK
Çok iyi bir gruba düşmüşüz.Buradanda çıkabileceğine inanıyoruz.Bu sefer ölüm grubu falan olmamış kupadaLigdede müthişiz..
Dünya Kupası'nda kolay grup gelmiş.