Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

15 57.69%
  • Bursaspor

7 26.92%
  • Berabere

4 15.38%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 127 arası toplam 127 sonuç

Konu: Galatasaray - Bursaspor | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Takım şampiyon gibi oynadı dün.Maç ile söylenicek pek bir şey yok aslında her şey ortada.İnşallah maç seçme alışkanlıkları son bulur kalan son 15 maçı bu oyunla değil de en azından bu hırs bu istek bu arzuyla tamamlarlar o zaman istediğimiz hedeflere ulaşırız zaten.Puan farkı falan hikaye.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu maçtan sonra bizim oyuncuların kesinlikle maç seçtiğine kanaat getirdim. Bak isteyince nasıl bomba gibi oynuyorlar. Bu arada Muslera'nın eldivenlerinde zamk mı var nedir adam bir tane top sektirmedi. Sanki top eldivenlerini yapışıyor gibiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Wesley Sneijder timsaha geldi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eve geldiğimde maçın 70. dakikası oynanıyordu. Maçı açtığımda skor tabelasına baktım ve görüntününde kötü olmasından dolayı 5 ile S karışımı bir rakam duruyordu orada. İlk olarak skoru 5 gördüm ancak beş değil ikidir o dedim. Tam ekran yaptığımda 5-0 olduğunu görünce gözlerime inanamadım. Bursaspor gibi bir kulübü 6-0 yenmek, yıllardan sonra aldığımız en büyük galibiyet. Tabii bu skorun olmasında etken rol oynayanlardan biride Mancini'dir. Genelde Türk hocalarımız maçın skoru 3-0 4-0 olduğunda daha fazla atmayın şeklinde talimatları olur. Özellikle Fatih Terim döneminde böyle bir durum vardı. (Ankaragücü maçı) Ancak futbolda gol atmanın bir ayıbı yok, aksine böyle skorlar oyuncuları daha çok motive eder.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

demekki bu kadar farklı kazanmamız için benim başımı iyice kaşıyıp canımın sıkılması gerekiyormuş vallahi ben bu skora halen daha inanmakta zorluk çekiyorum. 6-0 gibi bir skor özellikle bursa gibi 2 sezondur yenmekte büyük problem yaşadığımız bir rakibe karşı bu kadar üstün oyun ile 6 gol atmak her baba yiğidin harcı değildir ancak bursa daum yüzünden başını çok yakacak batalla'yı ve pinto'yu bitiren daum'du bakalım bursa takımını bitirmez inşallah...

Çoğunuz kabul etmese de ortada bir dünya kupası gerçeği var oyuncular iyi oynamak zorundalar ben bu iyi performası buna bağlarken daumun taktiğinin de buna yağ sürdüğünü düşünüyorum. kazım sercan sestak üçlüsü defansa yardım etmezken ofansta da hiç varlık gösteremediler zaten bursa sercan volkan kazım ve tuncay gibi kariyeri düşüşe geçen oyuncuları niye oynatır anlamam.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri