adalet yok diye oyunculari dograyalim o zaman harbi yaziklar olsun bu zihniyete
adalet yok diye oyunculari dograyalim o zaman harbi yaziklar olsun bu zihniyete
Bu yapılanları normal bulanlara Allah akıl fikir versin
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kapı kolu, kaldırım taşı, direk falan bu nedir arkadaş ya. Onu da geçtim bu FB düşmanlığı nedir bu kadar, iyice çığırından çıktı olaylar kan davasına döndü.
Karşılaşma tatil edildi.
Mac tatil edildi
tahrik ediyosa bile tahrik olmayacaksın
beni tahrik edene istediğimi yapmam mübah mı şimdi
aklımızı başımıza alalım beyler onlar her şeyden önce insan ayıptır ya hala savunanlar var
Eger sike davasi herhangi bir şekilde sonuclanmazsa seneye yine ayni seyler olacak. Istedigin kadar tatil et. Bu işin iyi veya kotu sonuclandirilmasi lazım. Fener taraftarlari haric tum spor kamuoyunun vicdani rahatsız bu dava yuzunden. Artik bir karar verilip kesin suretle uygulanması lazım
adalet olmayan yerde anarşi diyen arakadaşlar ne idüğü belirsiz ÖYM'lerden çıkan kararları mı savunuyorlar? Bu arada AKP'nin mitinglerinde boy gösterip kupa isteyen de mi adalet sağlayacak. Şike yapılmışsa bunu spor mahkemesi adil ve tarafsız şekilde yargılasın. Cezamız neyse çekeriz. Bu kadar basit...
Neyse havadan 3 puan zaten yenerdikte 45 dk az oynadik![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Maç tatil edildi hadi bakalım tükkanın önünü boşaltın. Hafta içindendir yaratılan ortam zaten mevcut durumun bu noktalara geleceğini gösteriyordu. Artık radikal kararların alınması gerekiyor çünkü iş çığrından çıktı.
Bu arada sizlerden ricam lütfen birbirinizi küçük düşürücü veya hakaret içeren mesajlardan uzak durmanız, aksi halde mesajlar silinmekle kalmayacak ceza almanıza sebep olacaktır, lütfen.
...
Telegol hangi kanalda beyler?
Beyaz Tv basit kanalın basit insanları çok seviyoruz milletin birbirini yemesini![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Saha dışında adalet yoksa bunlar sahalar da her zaman görebileceğimiz şeyler.
@davidvilla
Spor mahkemesi olmadığı gibi tamamen bir kesimin çıkarları için kurduğu Özel Yetkili Mahkemelerin verdiği kararların teker teker yaprak dökümüne uğradığı bir yerde o mahkemelerin aldığı tüm kararlar benim için gayriresmidir. Alınan tüm hukuki kararların bir kesimin emri ve itaatine bağlıdır. Zaten mevcut siyasi durum boy gösterince alınan kararların ne denli hukuki olduğunu bugünlerde verilen kararlarla görüyoruz.
Aynı dava ve dosya Spor Mahkemesinde görülsün, aynı kararlar çıkıyorsa benim vicdanım Fenerbahçe'yi suçlu görmeyi kabul eder. Ama bir üst gücün kendi mahkemesi tarafından alınan her karar benim gözümde hukuk dışıdır. Eğer kamuoyunun bir vicdanı varsa önce buna bakmalı.
...
En kolay deplasman yahu burası![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
6-7 maç ceza gelsin maçlar Trabzon'dan 1000 km uzakta oynansın.Çok fazla seyirci de olmaz o maçlarda bence.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Trabzon'a üzülüyorum. Bir sene seyircisiz oynasın daha fazla puan toplar.
Trabzon top oynamaya çalışırsa en kötü berabere kalır dedim. Aksini seçtiler. Hayırlısı olsun. Trabzon'a da artık kaç maç ceza gelir bilemem. Süper zekalı TFF yetkilileri güzel bir paket ayarlarlar bunlara. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi. Trabzon bu mağlubiyetten sonra ilk 5'i unutsun.
Maç tatil edileceğine İstanbul'da ya da müsait olan bir stadda oynansa keşke. Taraftarların yapmış olduğu hareketler kulüplerin başını yakıyor.
fenerbahce taraftari bu sike olayi sonuclanmasin demiyorki muebbet alan cok buyuk suc işlemiş gibi gosterilip simdide serbest birakilanlari goruyoruz bastan beri diyoruz bu mahkemelerle bu savcilarla uydurma kanitciklarla bu suclamayi kabul etmiyoruz bizden baska sike yapan takimda ortalarda gorunmuyor zaten bu nasil bir fiyaskodur her olayı buna bagliyorsunuz
Biz adalet istiyoruz diyip 450 bin kişi yürüdük kimse bize adalet bizim yüzümüzden yok demesin. Biz eşit ve adil mahkemelerde yargılanmak istiyoruz.
Kaldı ki 6-7 yıldır yatanlar bu gün teker teker çıkıyorsa daha da söylenecek söze gerek yok.
Çünkü; "şeytanla aynı yatağa girdiler, çarpılıp çıktılar."
Maçın hakkı 3-0 Fenerbahçe lehinedir. Hacıosmanoğlu o kadar konuşacağına şu maçı güvenlik içerisinde oynattırmayı becermeliydi, sınıfta kaldı.
iyi en azından sakat ve cazalı vermeden deplasmandan 3 puanla ayrıldık hem de takım kendini yormadı
Trabzonspor taraftarının yaptığı ne olursa olsun yanlış.
Bu takım ne malum sezonun kupasını geri alabilir, ne de intikam alabilir. Bu takım ve taraftar sadece 3 puan alabilir, fazlasını değil. Geri kalan tüm beklentilerini karşılamanın yolu başka.
Yapacakları tek şey desteklemek, bunun farkına varmaları lazım.
Herşeyi şikeye bağlamayalım tamam da bu olayların sebebi şike. Siz de 4 temmuz 2011'de doğmuş gibi davranmayın bence.
Ek olarak bu çok duyarlı arkadaşları ne hikmetse hakemlerin kafası kendi statlarında yarıldığında, futbolculara çakı atıldığında, Gerets'in, Hasan Şaş'ın kafası yarıldığında, polis arabaları devrildiğinde pek göremiyoruz. Keza aynı şekilde emek hırsızlığı, tahrik gibi konularda da. Gerçi oyun kuralları içerisinde yapılan bir eylem nasıl emek hırsızlığı oluyor o da başka bir konuya, neyse. Bence insanın bir çizgisi olması lazım, renge bakmadan yürüyebileceği.
Daha da uzatmayayım, Türkiye için bir utanç akşamı daha yaşadık.
Fenerbahçe'lilere tebrikler. Şampiyonluk şansları iyice arttı bugün.
Doğru söylüyorsun; ama şimdi bizim sahamızdan örnek verirsek şampiyon olduğunuz maçta ben o şiddeti canlı yaşadım ve astım krizinde locada baygın olarak yatıyordum.
Herşeyi geçtim ben şimdi çıkıp biz şampiyon olarak geldiğimiz maçta yaşananlardan mı bahsedeyim. Her taraftar kendi içinde aynı hiçbir fark yok. Sorun bu ülkenin iyi eğitim almaması ve sporun ne olduğunu bilmemesi.
Yanlış, hepsi yanlış. Polis arabalarının devrilmesi de yanlış, güvenlikçilere saldırılması yanlış, GS - FB maçının sulu derbi olarak anılmasını sağlayan şeyler yanlış, Arena'da viski şişesi atılması yanlış, sahada futbolcu kovalanması yanlış, alt yapı maçlarında gencecik çocuklara saldırılması yanlış, dinlenme tesisinde küçük kızlara saldırılması yanlış kere yanlış. Şiddetin her türlüsü yanlış. Aynı şekilde bu şiddeti körükleyen futbolcuların tavrı da yanlış. Bunun rengi, takımı yok.
Bunları savunmak mümkün değil, sadece balık hafızalı olmamak lazım diyorum. 3 Temmuz'dan önce Avni Aker'de ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç. Bazı arkadaşlar Trabzonspor taraftarı sebepsiz yere böyle yapıyormuş gibi davranıyor, ona takıldım o kadar.
Neden yapıldığı belli şike süreci tamamen. Ama sırf bir kupa içinde bunlar yapılmamalı. Ben Fenerbahçe'nin temiz olduğunu ve bununla birlikte adil yargılanmadığını savunuyorum. Ne yapıyoruz Bağdat Caddesinde 450bin kişi toplu katliam mı yaptık? Hep birlikte yürüdük. Tabii ki GS Store'a saldıran beyinsizler var; ama yapacak bir şey yok. Trabzon başkanı çıkıp şu sözü söylemesi gerek taraftara sesleniyorum sakin olalım dostça oynayalım. Hakkımızı hukuk yolu ile arayalım. Biz gerekli yanıtı sahada futbolumuz ile verelim. Taraftarı sakinleştirecek kişiler o kulübün yöenticileri ve sporculardır.
Trabzonspor başkanı taraftarı üzerinde etkili değil, zaten önce yapılan yalan haberi yalanladı, sonra da bu konuda bizim camialar ile sorunumuz yok, olamaz, biz belirli kişiler için konuşuyoruz sadece dedi. Tabii bir işe yaramadı, çünkü Trabzonspor taraftarı aynı zamanda onu da sorguluyor kaldı ki başka biri daha olsa çok işe yaracağını sanmıyorum açıkçası.
Fenerbahçe de mağduruz, haklıyız diyor, Trabzonspor'da. Birisi ÖYM diyor, öteki UEFA. Kısacası bu süreç olabilecek en kötü şekilde yönetildi, onlarca çarpık şey var.
3 Temmuz'dan beri futbolseverler komplo teorisyeni oldu, artık kimse şampiyon olamıyor. Şampiyon yapılıyor, algı bu. Herkes mağdur ve haklı. Önce reset tuşuna basmalı, sonra da güven ortamını sağlamamız lazım. Yabancı sınırı, küfür gibi konulardan çok daha önemli şeyler var.
Ama bu olmayacak tabii ki, BJK - GS maçını haftalar sonra tescil eden, K. Paşa - BJK maçının akıbetini haftalar sonra belirleyebilen, ne yaptığı belirsiz olan, hiçbirşeyi doğru dürüst yapamayan bu TFF ile bu kaos, anarşi dolu ortam bitmez. Seneye çok daha kötüsünü göreceğiz, maalesef gerçek bu.