Gözümle görmeden inanmam diyenler için engin civan ve rüşvetin belgesi mi olur be p.... replikli tarihimize geçen ibretlik hikayeyi anımsatmak isterim![]()
Gözümle görmeden inanmam diyenler için engin civan ve rüşvetin belgesi mi olur be p.... replikli tarihimize geçen ibretlik hikayeyi anımsatmak isterim![]()
amacım partizanlık değil cevap hakkı doğduğu için yazıyorum
rüşvetin belki olmaz ama yolsuzluğun olur
CHP genel başkanı yolsuzluktan hüküm giymiş afla kurtulmuştur
Burda başbakana hırsız diyenlerin biliyorum ki yüzde doksanı ona oy verecek çok ironik
benim gördüğüm resim bu göremediklerimi de görmeyi çok isterim umarım birgün aynı resimde buluşuruz partizanlık değil ulusalcılık bakımından
+sarigul yolsuzlukları ispatlayarak partiden ihraç edilmişti.
@yolcu
Kendi işledikleri suçları başkalarına isnat edilen suçları gösterek cevaplamak da güzel bir taktik. Sürekli karşındakini suçla ki savunma durumundan çıkamasın. Çok iyi bir goebbels manevrası [fuhrerin danışmanı / goebbels] ama bunlara milletin karnı tok, kurtulamayacaklar.
@yolcu
Fenerbahçeli olarak ben bile bu şike konusunda paralel falan da dense kuşkuluyum. Malum tapeler yüzünden. Sizin hiç mi kuşkunuz yok, bu nasıl bir güven anlamış değilim.
Hani bir reklam dönüyor şimdi, çok manidar bak o. Koyun gibi denize atlıyorlar sapır sapır. Tabloyu çok güzel çizmişler kendi elleriyle, trol gibi. Biraz da kendi fikirleriniz ile yaşayın, sadece büyük liderinizin dedikleriyle yaşamayın. Bunu istiyoruz sizden. Ben kendi adıma kimsenin güdümünde değilim çok şükür.
Sanırım twitter mahkeme kararlarını göz önüne almış ve yasak kalkmış.
Mahkemenin kararı tweeter kapansın yönünde değildi ki. Davacıları haklı bulmuştu sadece. Hukumete bagli calisan TiB kafasina gore bu kararlari emsal gosterdi ama tamamen haksiz ve hukuk disiydi. O bahsi gecen davanin yargici bile hangi mahkeme tweeteri kapatti ki acaba diye gulerken kendi kararinin emsal gosterildigini ogrenince sok olmus. Aciklamalar var bu konuyla ilgili.
@Aydın , çabulcu ahan bunlar işte...
tiwtter de birilerinin elinde patladı yöneticileri tıpış tıpış Ankaraya gelip şartlarımızı imzaladılarBaşbakan Erdoğan; Aylardır Türkiye'nin uyarılarını önemsemeyen, kararlarını takmayan, mahkeme kararlarını tanımayan, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerle paylaştığı bilgileri Türkiye ile paylaşmayan ve rest çeken Twitter'ı bir gecede hizaya getirdi, diz çöktürdü!
Twitter yetkilileri şimdi TİB'deler ve şartlarımızı imzalıyorlar!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Haberleri haber7,akit ten falan takip edince yalaya yalaya bitiremiyorlar tabi.
Madem takmıyor uluslararası hukuka niye başvurmuyoruz?Ya da neden dışarıda bunu dile getirmiyoruz?Kapamak en kolay yol zaten bir emrine bakıyor başbakanın.İsterse bütün interneti tek bir sözüyle kapattırabilecek durumda şuanda.Eminim ona da bir mazeret bulunup kabul edilinir ve sineye çekilir.
"Benim tepkim moderatöreydi" gibi olmasa bari sonu..
Twitter Yasağı Üzerine
Türkiye genelinde Twitter’a erişimin engellenmesiyle ilgili gelişmeleri, dört milyonun üzerinde Twitter kullanıcı ve takipçisi bulunan bir kulüp olarak üzüntüyle izliyoruz.
Twitter, kulübümüzle taraftarlarımız ve kamuoyu arasında iletişim aracı olmasının yanı sıra; her branştan yerli ve yabancı sporcularımızın da gündelik yaşamlarında çok sık kullandığı bir sosyal medya platformudur.
Galatasaray olarak, Türkiye’de olduğu gibi dünyada da eleştirilere yol açan bu uygulamadan kısa sürede geri dönülmesini umuyor ve bekliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
su argumani kullanip durmayin, bu mahkemelerin ulke icinde bile itibari kalmamisken baskasindan mi bekleyecez bunu. hem ayrica mahkemelerin bunu kaldirin yoksa kapatiriz diye bir karari da yok. TiB ve ona bu yetkiyi veren iktidar sagolsun, 1 gecede karari verdi kapatti. hicbir aciklanir yani yok, tutmus israil masasi tweeter mahkememizi takmadi diyorsun. takilacak bir sey olsa bari.
Twitter'in kapatılması bu Ülke ile alakalı bir durum değil bence..Twitter'ın Türkiye Cumhuriyeti'ni takmamasıyla alakalı bir durum.Ya Herro Ya Merro Yaptı başbakan..
Zamanında Youtube'da kapatılmıştı Atatürk'e hakaret içeren videolar var diye sonra o videolar kaldırıldı ve Youtube açıldı..Aynı yol twitter için izleniyor.
Sonuçta Ülkedeki kimsenin Twitter'a girmemesi istense tek tuşa bakar, O yapılan DNS ayarları da hiç bir işe yaramaz..Kaldı ki AKP milletvekilleri dahil ülkedeki herkes yine twitter kullanıyor şuan da..Hiç bir problem yok.
![]()
Bugün o kadar çok bu konu hakkında konuştum ki buraya yazdım mı bilmiyorum.
Bu kapatmanın arkasında başka bir şey var bence. Çünkü gerçekten kapatmak isteseler bir şekilde kapatırlardı. Şuan onlar da biliyor ki herkes aynı şekilde aktif olarak kullanabiliyor. Demek ki amaç kapatmak değildi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşte zaten engelleme diye bir şey yok internet aleminde. Onlar da bunu biliyor. Yani başbakan "Twitter'ı yarın kapatacağım" dediği zaman yanındakilerden birisi "DNS'leri değiştirip girerler" demiştir illaki. Saf değil bunlarGirileceğini bile bile yapılan bir işlem.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Açıkçası danışmanlarının bunu söylemesi gerekirdi.Ama ben şu an ne başbakanın ne de danışmanlarının sağlıklı düşündüğünü sanmıyorum.(hatta belki de bilmiyorlardır)Tıpkı Gezi olaylarında olduğu gibi ne olursa olsun deyip güç gösterisi yapmak adına kapatmış olabilirler.Bir ksım kullanıcı için etkili de oldu açıkçası.Yani giremeyenler var çevremde
.Gerçi hepsine anlatıyorum.