Noluyo bu takıma kol mu bozuk bu nası futbol la
Ülkede en az 2-3 yıl futbol oynayan bir futbolcu Emre'nin huyunu bilir. Daha çok hareket yaptırmasına yönelik davranışlar sergileyerek attırıyorlar Emre'yi bir şekilde. Kırmızıdan önce Melo'nun Emre'ye hafifçe omuz atarak topu alışı var. Ondan sonra Emre'de ona misilleme yaparak faul yaptı ve kırmızı kartı gördü.
Melo bu sezon öyle profesyonel çirkeflikler yapıyor ki karşı tarafı fazlasıyla rahatsız etse de kesin sarı kart diyeceğimiz pozisyonlar olmuyorBence bu da öyle bir pozisyon.
Guldursede bu harakette kart gelmesi lazimdi.
Melo'nun yaptığı ayıp gerçekten ancak ben böyle hareketlerin kart hak ettiğini düşünmüyorum. Böyle sataşmalar bence renk katıyor futbolaEboue'nin Emenike'nin direk bileğine basmış pozisyon kırmızı ama hakemler buna benzer pozisyonlarda nedense kırmızıyı çıkartmıyorlar hatta bazıları sarı bile vermiyor, yine iyi kart yedi Eboue
Emre'nin kartlarına değinmeye gerek yok ikiside yüzde yüz doğru, Emre kaşındı biraz. Taraftar da 3 sezon boyunca dolduramadıığı küfür kotasını ilk devrede doldurdu taşırdı, içerdeki diğer maçı kadın ve çocuklara oynarız.
Maç genel olarak tempolu ancak çok sert ve gergin geçiyor. Aslında zevkli maç oluyor inşallah olaylar büyümez de futbolun önüne geçmez.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu mu derbi? Haha gülerim ben buna.
Sahada kavga var, her sene aynı şeyler. Bari maç demeyin şuna, şöyle tel örgü falan koyun sahaya da tam keyfi çıksın.
Umarım ikinci yarı futbola dönük bir şeyler görülür. Hani bir kaç pas yapıp pozisyon hazırlamak olsun, fair play olsun.
Hakem çoğu karar hakkını Gsden yana kullandı. Fener ise şu görüntüsüyle hakemi ve Gs'yi yenecek durumda değil.
GS 9 kişi kalması gerekirken biz 10 kişi kaldık şaka gibi. Mancini takıma güzel taktik vermiş, çıkın ve rakiplerinize dan dun girin hakem nasıl olsa kart vermez rakip gerilir ve kırmızı görür.
Ersun Yanal'ın takımı sakinleştirmesi lazım, haftaya takım kuramayacak.
Tam taraftarların sevdiği tipte bir oyuncu Melo. Gerek gol sonrası sevinçleri, gerekse bu tür hareketleri tam profile uyuyor. Kart gelir miydi gelmez miydi ona bir şey diyemem ama fair-playliğe aykırı bir hareket olduğu gerçek.
Melo'nun hareketine bence de kart çıkmalıydı. Bildiğin tahrik. Gol sevincinde falan öyle bir şey yapsa verirdi hakem kartı, bence farkı yok.
Ben olsam Ersun Yanal'ın yerinde acilen Sow'u çıkarıp yerine Salih'i alırım. Sow-Emenike-Kuyt üçlüsü şuan fazlasıyla lüks. Orta alanı kuvvetlendirmek lazım. Haftalardır tel tel dökülen Selçuk bile rahatlıkla top yapıyor. Yediğimiz gol zaten tam amatörlük iş. Orta alanı kuvvetlendirip kontrayla gitmekten başka çaremiz yok.
...
Maç gereksiz derecede çok sert geçiyor. Özellikle ilk 15 dk Galatasaray her topa kayan, ikili müdehalelerde omuz,dirsek atmaktan çekinmeden başlayınca Fenerbahçeli oyuncular fazlasıyla karşılık vermeye başladı. Emre de düşünme yetisini kaybetmiş gibi kamikaze yapıp kendini attırdı bi şekilde. Maç başında kavga ayırırken gördüğümde Melo hakketen değişiyor sanırım demiştim ama sonra gerek müdehaleleri gerekse dil çıkartma gibi garip hareketleriyle bir kez daha yanılttı beni.
Mehmet Topal gibi iki tarafın da insanlığından şüphe etmediğini düşündüğüm bi adam kasti olarak rakibe basmaya gidiyorsa o maçtaki fiziksel oyun seviyesi anormaldir bence. Ayrıca maçta kimsenin dikkatini çekmeyen gizli çirkef Sneijder. Güzel de bi gol atmasına rağmen özellikle Gökhan Gönül üzerine çok oynuyor.
Öyle Emre'ye böyle Melo.
İkisi de atılmalıydı,Melo biraz sakin kaldığı için atılmadı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Emre sarıyı çok geç yedi buna rağmen kendini attırmayı başardı. Melo daha uslu ama o da bu gidişle 2. yarı yer kırmızıyı zaten futbol adına pek bir şey yok sahada biz biraz daha iyi yokladık kaleyi ve attık. 1-2 Kırmızı daha bekliyorum ben kavgaya gelmiş 2 takım da.
sow değil emenike çıkmalı buldugu pozisyonda bencillik yapıyo bu adamın oynayacagi maç on pozisyon yakaladigimiz bir maçtır ama bu maç degil. Salih girerse belki ileriye yonelik bir olumlu etkisi olabilir
Melonun yaptığı hareket Brezilyada çok üzüldüm anlamındaymış.(bkz.Meirelesin derbideki kırmızısı)
Caner sarı kart gördü bi sonraki maçta cezalı duruma düştü.
Caner sarı kartını gerçekten anlamadım. Noldu da gördü ?
bu ersun hoca bizim takımın hocası olamaz, emenikede sezon sonu uçe beşe satılmalı
sen benim emreyi savunduğumu gördün mü? ben hiç olmazsa sizin gibi çıkıp çirkef adamı savunmuyorum sen çıkıp meloyu savunuyosun resmen.
kusura bakma ama geçen seneden beri aynı bu maçta da aynı. siz çıkıp söyleyince bir şey olmuyor ben söyleyince mi oluyor? çıkıp bu maçta hakem kötü demek yerine bana çıkıp nasıl bir savunmayla geliyorsun sonra da aklı başında adamsın diyorsun. Her seferinde bu şekilde argümanlar ileri sürecekseniz boşuna futbol oynamayalım, emre çirkef diye melonun her yaptığı mübah mı oluyor, adama bu sene verilmeyen en az 6-7 tane sarı kart var hala helal olsun diyorsunuz.
mancini hocam gormuyor galiba fenerbahce 10 kisi hocam saldir iste neyi bekliyorsun?