Nazarmı değdirdim ne çok beraberlik almışsın.
Nazarmı değdirdim ne çok beraberlik almışsın.
Bu arada paylaşmayı unutmuşum. Sezon başı sözleşmesi devre arasıdna biten Semouyu kadromuza serbest olarak katmıştık. Biraz açgözlülük yaptık çok işimize yaramadı şuana dek ancal almış bulunduk (:
Spoiler: Franck Semou
Ligde 37 hafta geride kalırken oluşan puan durumu. Epey rahat konumdayız sadece sayılı haftaların geçmesini bekliyoruz
Fa Cup 5.Tur
Spoiler: ISTATISTIKLER
vee sonraki turdaki rakibimiz kırmızı şeytanlar...
Old Traffort'da kapanmıyoruz çünkü korkmuyoruz. Buraya aslanlar gibi mücadele etmeye geldik. Onların yıldızları var bizim yüreğimiz !
Hadi Manu yada NewCastle tarifesi uygulayalım.
Maç öncesi belirttiğimiz gibi aslanlar gibi top oynamaya geldik ve oynadık başımız dik ayrılıyoruz mençıstır şehrinden. Akıllı oynadık net şansları bulan taraf bizdik ancak galip gelemedik. Tekrar maçı oynanacak Londrada
Fa Cup 6.Tur
He Spaletti he şansın yardımı. Günün ballı takımı kim istatistikler söylüyor herşeyi
Dahi Diaz söyle o Spaletti'ye biz West Ham'a benzemeyiz,o açıklamanın ardından çıkamaz kendileri Londra'dan.
evet kardeşimDamigol'ün dediği gibi çok çılgın bi taraftar kitlemiz var kazansalar bile burdan ellerini kollarını sallayarak çıkamazlar
Elimden geldiğince menejerlerle laf dalaşı yapmıyorum maç sonunda konuşuyorum çoğu zaman ters tepip rakip oyuncular ve menejerler hırslanıyor hakkıdna olumsuz konuşunca ama bu Spaletti duracak gibi değil sanırım papaz olacaz yakında![]()
United maçı çok güzelTekrar maçı evimizde mi oynanacak
![]()
M.United maçı fenaa.Bende de aynı yorumu Yılmaz Vural yapmıştı
Varsa şekliniz Londra'ya bekleriz dedik ve geldiler. İlk maçtaki özgüvenle beraber yine geniş alanda daha ofansif bir dizilimle çıkıyoruz sahaya
Fa Cup 6.Tur Tekrar Maçı
FA Cup yarı finalindeyiz ! Spaletti bir önceki maçta 10 maç yapsak 9'unu kazanırız bu maç tamamiyle şans dedi ama maç sonu enteresan bir demeç vedi : Diaz bana bozuk kol verdi !
Maçta ikinci devre 10 kişi oynadık buna rağmen tam 5 net gol pozisyonuna girdik 0-0 biterken uzatmalarda sakatlanan oyuncum ve değişiklik hakkımız kalmaması nedeniyle yaklaşık 6-7 dakika 9 kişi oynamak durumunda kaldık. net şans elbette verdik ama bu şartlarda normaldir diye düşünüyorum. Penaltılarda ise açıkcası pek ümidim yoktu zira penaltıcılarım oyunda bile değildi ama Londra'nın Aslanları şeytana pabucunu ters giydirdi !
Turu geçmek,olası bir şiddet içeren protestodan daha güzel cevap olmuş United'a.Tebrikler Dahi Diaz.
Aynen öyle oldu şiddeti Premier lige saklıyoruz
Sıkıntı yok kardeşimbizde isteriz Fa cup ancak kura şansımız hiç iyi değil bilirsiniz
Spaletti yan çizdi bi daha da yorum atmam maç oynanmadan dedi. Beyfendi maç sonu konuşacakmış nabza göre şerbet verecek
Spaletti 2 > Pusathan![]()
La Juan takip edemiyorum kusura bakma
Ligde şampiyonuz zaten
Manu'yu elemek süper olmuş.
FA Cup'ta gelirse harika olur![]()
Harika bir galibiyet alip Spalletti`yi susturmusuz.Tebrikler Diaz.![]()
Vay be helal olsun 10 kişiyle geçmişiz United i![]()
Ee ben demedimmi Newcastle da aynı tarifeyi uygularız diye
Sen gol olarak mı anladın ben eleriz şeklinde söylemiştim.
NOT: Nasıl kıvırdım ama![]()
Fa Cup yarı finali öncesi sağlam adamlarımızdan birkaçından yoksun çıkmak durumudna kalıyoruz
Herşeye rağmen korkmadan çıkıyoruz sahaya. Buraya kadar geldiysek bu dakikada da hakettiğimizi göstermemiz ve ona göre oynamamız gerekiyor
Oo benim takım la oynuyormuşsunEverton un defans 4 lüsü çok sağlam stoperlerde hızlı ona göre,ortasahada mcCarthy kalite,mirallas a da dikkat diğerleri fazla bir sorun çıkarmaz belki barkleyde bişeyler yapabilir.Hadi Dahi Diaz sen işini bilirsin
![]()
2-3 gol olur diyorum![]()
Canınız sağolsun Aslanlar...Masal buraya kadarmış. 90 dakika canla başla mücadele ettik 0-0 uzatmalara girdik daha ilk atakta gol yiyicne bütün konsatrasyonumuz dağıldı gol atmak için hafiften atak yapalım dedik 2.gol geldi bu seferde uzatmanın sonuna doğru. velhasıl gol yedikçe risk aldık, risk aldıkça gol yedik
Fa Cup Yarı Final
Sağlık olsun buralara kadar geldik ya yeterBu arada Barkley hariç benim işime yaramayan adamlar atmış golleri
![]()
Sağlık olsun, sen takımın mücadelesinden memnunsan sıkıntı yok. Prömiyer ligde intikamını alırsın![]()
Evet aynen öyle sıkıntı yok Newcastle ve Manu'yu elememiz bile gelecek adına epey ümit vericiydi. everton 2dir 4 lüyor bizi pis biriktirdik içimizde premier ligde patlayacaz inş
Tahminlerin Ahtapot Paul mü yoksa Kahin Deve gibi mi sonuçlanıyor ona göre iddia oynıcam rakiplere![]()
Yarı-Final bile büyük başarı![]()
Buralara kadar gelmemiz bile guzel oldu.![]()
Sen benim tahminlerim olmadan maç yaparsan böyle olur![]()