Balotelli iki tane çok net pozisyondan birini atsa şimdi keyfimize bakıyoduk. Yenilgi olsa bile averaj için farkın 2 olmaması gerek.
İngiltere
İtalya
Uruguay
Kosta Rika
Balotelli iki tane çok net pozisyondan birini atsa şimdi keyfimize bakıyoduk. Yenilgi olsa bile averaj için farkın 2 olmaması gerek.
Ohhh beter olsun italya. Kosta Rika böyle bitirir umarım. Son maçta Uruguay yendimi tamamdır.
Kosta Rika gruptan lider çıkarsa önü acık.Öyle abartı takımlar gelmeyecek.2. turda Fildisi yada Japonya gelecek.Çeyrek final görmeleri icten bile degil.Turnuva baslamadan önce Honduras'la beraber turnuvayı kazanması imkansız görülen iki takımdan biriydi adamlar ama hale bak helal olsun.
o motta yı bulun bana getirin nasıl bi kalastır sıfır katkı veriyo zaten iddia yattı sinirliyimson maçtada uruguay yenerde elenirler inşallah
Kosta Rika çıktı gruptan sıra bizde forza Uruguay. Suarez İtalya'yı halleder gibi Balotelli bitmiş.![]()
İmmobile gibi adam nasıl olmaz böyle bir maçta. Gerçi kadroya çağırıldı mı onu bile bilmiyorum ama bu maçta oynatmadı. Cerci'de bir şey yapamadı açıkcası İnsigne desen o da paso ofsayta düştü berbat bir İtalya vardı sahada Kosta Rika yapması gerekeni yaptı ve aldı istediğini. Kolombiya yandı bu arada ya İtalya ya Uruguay.![]()
İmmobile'yi kadroya cagırdı ancak oynatmıyor.Bence Balotelli yerine bile oynayabilirdi.
Ayrıca takımların oynadıkları futbola bakıyorumda bence İtalya yada Uruguay yandı.Kolombiya'nın grubu kolaydı ancak çok iyi bir takım olmuslar bu iki takımı elerlerse sasırmam hatta benim favorim Kolombiya olur.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=141
Goodbye my loverGoodbye England..
http://www.youtube.com/watch?vN9EC3Gy6Nk
Reserved;
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İtalya çıkarsa elerler bence de ama Suarez gerçeğini unutma Kolombiya'yı duman eder Suarez.![]()
En fazla 1 puan alıp sonuncu olur dediğimiz Kosta Rika, grubu lider tamamlayacak, son maçtan 1 puan çıkarırsa ya da İtalya-Uruguay maçı berabere biterse. Şaka gibi!
Maçı izleyemedim ama helal olsun Kosta Rika'ya.
Son maçı alıp gruptan çıkmamız lazım. Çıkarız.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saldır İtalya !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hadi be Suarez bugün çık ve yeniden büyüle bizi.İtalya'nın oynadığı futbolu sevmiyorum. Balotelli'yi sevmiyorum, Muslera için ve hücum hattı dolayısıyla Uruguay'ın çıkmasını istiyorum, Kolombiya-Uruguay maçı müthiş zevkli geçer.
Uruguay kazanır bence İtalya'nın bir numarası yok.
İtalya'yı halledicez rahat. Balotelli Kosta Rika maçındaki gibi oynasın arkadaşları hep ona atsın tamamdır bu iş. Suarez'e büyük iş düşüyor durumun farkındadır diye düşünüyorum golünü atıcaktır reis. Saldır Uruguay !
İtalya'nın çıkacağını düşünüyorum ama umarım yanılırım. Suarez reyizin gününde olması şart Uruguay'ın kazanması için.
Haydi Uruguay haydi....![]()
1-1 biter![]()
İğrenç bir maç oluyor, artık dayanamadım.
Suarez reis pek kasmadı kendini 2. yarı daha çok ön planda olacaktır ve golünü atacaktır. Umuyoruz.![]()
Artık canlansın şu maç ya.. Alan razı veren razı vallahi..
Marchisio kırmızı gördü hadi bastır Uruguay !
Ağır bir karar oldu kırmızı bence..
Gooooooooooooooooooooooooooll Godinnn !!!!
Finallerin adamııı attı yine
Yahu İddaa'da İngiltere'ye oynadım atamadılar bir tane.Şaka gibi ya şu 3 takımdan biri bile yenemedi Kosta Rika'yı.
suarez kirmizi kart gormeliydi rakibini isirmis yada kafa atmis orda tam gorememistim
İtalya nasıl elenir ya inanılır gibi değil
Bu iş bu kadar.Güle güle İtalyaaa.
Kosta Rika ile çıkarız demiştim bu gruptan öyle oldu.
![]()
Hakem sağolsun mahvetti İtalya'yı