Arkadaşlar kariyeri kapatıyorum. Hayatımda bu kadar saçma oyun oynamamıştım sağolsunlar bu sene oynattılar. Bir maç içerisinde 4 oyuncu nasıl sakatlanır anlam veremiyorum. Tam sürüm çıkana kadar da oynamayı düşünmüyorum. Yeter artık. Bir kere de düzgün bir oyun yapın!
Güzel gidiyorduk sakatlıklar olmasa. Fm'nin huyu bu, güncellemeler oturana kadar adamı kanser ederler.
Bence kariyer açacak arkadaşlar bi Aralık-Ocak'a kadar beklesinler.
Tam sürümle devam et hocam bende tam sürümü bekliyorum
ADANA DEMİRSPOR
Kariyere devam edeceğim ama dün oyunu sinirden kaydetmedim ve Osmanlıspor maçından itibaren tekrar oynamam gerekecek. Arkadaşlar bu tekrar oynamalardan dolayı sizden özür diliyorum. En nefret ettiğim şey ama kariyerin devamı için tekrar oynamam gerekli. Size söz veriyorum bu olay bir daha tekrarlanmayacak.
Edit: Maçların güncellemesini paylaştığım mesaj üzerinden yapacağım. Sonrasında kaldığımız maçtan devam güncellemelere devam edeceğim.
Last edited by ibo1919 : 07.Kasım.2014 at 15:56
O santrafora bi bitiricilik dersi oh tadından yenmez.
Özellikle Olcan ilk sene fırtınalar estirmiş maşallahTakip etmeye gayret ediyorum takım fena gitmiyor ama Melo ayıp etmiş
Onun dışında nokta transfer olmuş campbell. Bir kaç oyuncunun profillerini koyabilir misin? Levin Öztunalı, Bruma, Sinan Kurt, Josue (Bursaspordaki), Didier Drogba, Mesut Özil.
Teşekkür ederim profiller için. Drogbayı merak ediyorum özellikleri oyuna başlayınca nasıl acaba belki başka bir yerde denk gelirimBu arada Melo keçilik yaptı anlaşılan ve sen mecbur kaldın. yerine roberto iş yapar sağlam transfer olmuş. Bu arada yabancı kontenjanında 2. sene ligde değişiklik oldu mu? 5+3 demi?
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta:
Şampiyonlar Ligi Grup F 5.Maç:
Bu maçın ardından gruptan çıkamayacağımız kesinleşti. Diğer maçımızı PSG ile oynayacağız. Bu maçı kazanırsak ve Sociedad Münich deplasmanında puan kaybederse Avrupa Liginde yolumuza devam edeceğiz.
Spor Toto Süper Lig 13.Hafta:
Melo gitti dertler bitti.
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2.Maç:
Spor Toto Süper Lig 14.Hafta:
Şampiyonlar Ligi Grup F 6.Maç:
Yok böyle bir maç. 2-0 öne geçmişsin. Nedir o kırmızı kart? Yediğimiz goller zaten tam bir saçmalık. Bir de Burak'ın 90+3'te direğe vurduğu top yemin ediyorum yazarken elim titriyor. Çok sinirlendim böyle saçma sapan harcanmaz bir pozisyon. Önümüze bakmalı ve lige odaklanmalıyız.
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3.Maç:
Spor Toto Süper Lig 15.Hafta:
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta:
Sakatlıklar:
Spor Toto Süper Lig 17.Hafta:
İyi bir form yakaladık ve ilk yarıyı en yakın rakibimizin 4 puan önünde tamamladık.
Bu arada Alex Telles takımdan ayrılıyor. Serbest kalma maddesi 7.75 milyon euroydu. PSG o teklifi yapınca maaş konusunda anlaştıkları an Alex Telles'i de kaybedeceğiz.
ŞL üzüldüm ama çok zevkliydi.
Ligde ölüsü bile lider![]()
ADANA DEMİRSPOR
Bende öyle regen istiyom banane banane
Edit : Karabük'e yenil hocam nede olsa memleketim.