AAAAAA Olmazki Böyle Hocam![]()
![]()
Ben Kotayı Aşarken Bile Paylaşım Yapıyordum.
AAAAAA Olmazki Böyle Hocam![]()
![]()
Ben Kotayı Aşarken Bile Paylaşım Yapıyordum.
Boyle cimri fmci olmaz yahu kıy parana biraz be....
Az Kaldı Az. 3 Gün Sonra Devam Edeceğiz İnşallah.
Bu Arada Uleyn Sait Bana Diyene Kadar Sende Aç Bir Kariyerde Memleketi Kalkındır. Biz Yine Oynuyoruz Sen Paso İşkolik Olduğundan Oyun Oynamıyorsun. Oyunu Oyna da Biraz Tavisyelerini Alayım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şurdan maaşı alıyımda once oyunu alayım sonra bakarız pek fırsatım yok oyun oynamaya![]()
Evet 10 Günlük Ayrılığımızın Ardından Yavaş Yavaş Devam Edelim Oyunumuza.
Grupta Liderliği Garantiledikten Sonra Evimizde Bartınspor ile Formalite Maçına Çıktık. Rakibi Yarı Sahamıza Sokmadığımız Maçta Bizde Hücum Anlamında Çok Etkisizdik Buna Rağmen Rakibi Mağlup Etmeyi Başardık.
Grubumuzda Son 2 Maçımız Kaldı 20 Gün Sonra Aksaray Deplasmanı ve Arkasından Tosya Deplasmanı ile Ligi Tamamlayacağız.
![]()
Yaf senden sonra başladım ben 2 lige çıkma yolunda ilerliyorum sen hala baldasın
Bakalım elemede kim gelecek.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
@pusathan01 İnternetin Acizliği Diyelim Biz Ona
Bu Arada Maça Bir Hafta Kala Yönetim Sözleşme Teklifini Önümüze Sundu. Görüşmelere 1-2 Saat Sonra Oyuna Girdiğimde Başlayacağım.
![]()
Yönetim istifa yönetim istifa :d :d :d :d :d :d
Alakasız Teklif Vermede Hocam![]()
![]()
![]()
Yeni sözleşme de hayırlı olsun. Bir senelik imzalıyorlar sendde de olabilir.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hadi hadi arayı kapat ssleri at![]()
@urwrdskkn Demek Sende Kaan BeyBizim Tek Gayemiz Kulübümüzü Geleceğe Taşımak. Kendim İçin Bir Şey İstiyorsam Taş Olayım
@pusathan01 Bakalım Şimdi Göreceğiz Anlık Paylaşacağım Görüşmeleri.
@SAİT71 Geliyor Geliyor ! Önce Kulübün Geleceğini Şekillendirelim.
Öncelikle Yönetimden Antreman Tesislerini Geliştirmek İçin İstekte Bulunduk Ama Reddedildik Başkanın Hevessiz Oluşu Canımı Sıktı.
![]()
Artık Kafamız Rahat...
![]()
Antreman Tesisleri Konusunu Kabul Etmeyen Yönetim Maaş Bütçesinde Ufak Bir Artışı ve Diğer Şartları Kabul Ederek 1 Yıllık Sözleşmeyi Yarı-Zamanlı Olarak Önümüze Koydu. Yarı-Zamanlı Olmasa Direk Sözleşme Süresini Uzatıp Kabul Edecektim Ama Yarı-Zamanlı Olduğu İçin 1 Yıllık Antlaşmayı Kabul Edeceğim. Bu Arada Yeni Maaşımızda da Zam Yok. İnsan Utanırda Ufak Bir Zam Yapar...
Ama Ufak Bir İstek ile Maaşı Düz Hesap Yıllık 35.000 Lira Yapıp İsteğimizi Kabul Ettirdik. Alt Tabaka Memur Maaşıyla Buna Şükredeceğiz.
![]()
üst düzey tanınmış adam alma mı Baga Çok Yanlış Yoldasın.
Sezonun Başarılı İsimlerinden Mustafa ve Faruk ile Belli Bir Maaş İndirimi ve Kilit Oyuncu Statüsünü As Oyuncu Statüsüne Çevirerek 1 Yıllık Sözleşme Yeniledik.
![]()
@urwrdskkn Hacı 3.Lige Çıkarsak Çok Lazım Olacak Bir Madde. Süperligin veya Ptt'nin Belli Oyuncuları Hatta Genç Oyuncuları Bizim İçin Şuan Altın Değerinde.
Aksaray Deplasmanında Sezonun En İyi Oyununu Oynayarak Net Bir Galibiyet Aldık.
![]()
Aman hocam 3.lige çıkma durumunda lig kurallarını iyi inceleyerek sözleşme uzatmalarına başlamanı tavsiye ederim. 23 yaş üstü kontenjandan dolayı Faruk'u kadroda düşünmeyip sonra satmakta zorlanabilirsin
Sezonu Namağlup Bitirip Playoff'tan Gelecek Rakibimize Gözdağı Verdik. Ligin Gol Kralı Malik Özkan Olurken Asist Kralı da Bartu Dizdaroğlu Oldu. Gerçi Yarışacak Rakipleri Olmadığı İçin Bu Sonuç Çok Normaldi
![]()
Yaf bir türlü mayıs ayına gelemedin. Ne oldu elemeler ondan haber ver.
@kerim1990 BAL'daki Kuralların Aynısı Geçerli Tek Fark Yabancı Oyuncuya Yer Yok Gerçi Hoş Yabancı Bulacak Kadar Gözlem Ağımız Geniş Değildi. Şuanda Seneye de Beraber Olacağımız 24 Yaş Üstü Mustafa Duruer ve Faruk Güven Var Elimizde. Kalan 4 Hakkımızı Sağlam Bir Şekilde Kullanmalıyız.
İlk Yarıdaki Etkili Oyunumuzu İkinci Yarıda Sergileyemeyince Maçtan Beraberlikle Ayrılarak Sezonu Bitirdik. Artık Playoff Maçını Bekleyeceğiz.
![]()
3.Ligin Tamamlanmasına 4 Hafta Kala Muhtemel Rakiplerimiz Yavaş Yavaş Şekilleniyor.
![]()
Bir Kere Daha Yaptığı Hatayı Görmezden Gelmiştim Ama 2.Defa Tekrarlayınca Takımla İlişiğini Kestim. Yetenekli Bir Oyuncuydu Ama Her Şeyden Önce Disiplin Şart Kim Olursa Olsun Gözünün Yaşına Bakmam.
![]()
BAL Ligi Playout Maçları;
![]()
Sanırım oyunda 3.ligden düşen takımlardan biriyle playoff oynanıyor. eğer öyleyse 1. gruptaki takımlar bana çok daha kolay geldi. 2de olabilir ama 3 biraz daha zor. Eyüp-beylerbeyi-bergama-sandıklı baya zorlayıcı rakipler olabilir. Umarım Çatalca veya Bozüyükten biriyle eşleşiriz![]()
Playoff Maçlarına 1 Hafta Gibi Bir Süre Kaldı. 10 Mayısta Tatilden Dönen Oyuncularımızın Maç Açığını Kapatmak Amacıyla 2.Ligde Mücadele Eden Buğsaş ve Ankaragücü ile Hazırlık Maçı Ayarladık.
İlk Hazırlık Maçında 2.Lig Kırmızı Gruptan Bu Sezon 16.Sırada Yer Alarak 3.Lige Düşen Buğsaşsporla Başa Baş Bir Mücadele Ortaya Koyarak Kendimize Güvenmeye Başladık.
![]()
Skora Rağmen Bizim Seviyemize Göre Ankaragücü Gibi Bir Takıma Karşı 610 Olumlu Pas Yapmamız Bizim İçin Önemli Olan Noktaydı. Artık Tüm Gözlerimizi Playoff Finalindeki Rakibimiz ile Olan Maça Çevirdik.
Bu Arada Ankaragücü'de Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta 10.Sırada Bitirerek Sezonu Hayal Kırıklığıyla Kapattılar.
![]()
3.Lige Yükselme Maçındaki Son Engelimiz Zonguldak Temsilcisi Kozlu Belediyespor Oldu.
Kozlu Belediyespor BAL Ligi 10.Grupta Oynadığı 14 Maçta 11 Galibiyet 2 Beraberlik ve 1 Mağlubiyetle Grubunu Lider Tamamladı. Attığı 26 Gole Karşılık Kalesinde Sadece 8 Gol Görmüş Bir Ekip Olacak Karşımızda.
Maç 2 Gün Sonra Karabük'te Oynanacak.
Rakibin En Önemli Oyuncuları Sanal Zekanın Yaratacağı Oyuncular Olacak.
![]()
Tarihi Final Öncesi Az Bir Farkla Favori Gösteriliyoruz. Takımda Son Konuşmaları ve Takım Toplantısını Yapıp Maça Gireceğiz.
![]()
Rahat Bir Oyunla Rakibi Mağlup Etmeyi Başardık ve Yeniden Profesyoneliz. Maç Sonu Yankılar Şu Şekilde Gelişti.
![]()