28. Hafta
29. Hafta
30. Hafta
Puan Durumu
Çeyrek Final
Yarı Final
Finalde Dortmund ile oynayacağız...
Gol rekorunu kırdık...
TariboWest
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
Puan Durumu
En önemli silahlarımızdan Ricardo Kishna'nın ayağı kırıldı ve 4 ay yeşil sahalardan uzak kalacak...
Stuttgart'ta Mali Kriz !
Finansımızın kötüleşmesi sonucu yönetim bütçemizdeki 13 m euroya ve maaş bütçemizdeki 10 m euroya el koydu...
TariboWest
15. Hafta
Zirvedeki rakibimizden çok önemli bir 3 puan çaldık.
16. Hafta
Gol olduk yağdık.
17. Hafta
Yine kritik deplasman yine 3 puan
Puan Durumu
İlk yarı sona erdi.
Devre arasını transfer yapmadan hazırlık maçlarıyla geçireceğiz.
TariboWest
Bayern maçı yazık olmuş. onun dışında gidişat gayet iyi gözüküyor. Dortmund'dan 3 puanı'da kapmışız. Bayern'e kafa tutacaz anlaşılan bu sezon.
Sparta'dan sonra ilaç gibi gelecek bir takımdasın. 2. yarıda sakatlık sıkıntısı yaşamazsan kafa kafaya gidersin gibime geliyor.
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
Puan Durumu
El Ghazi isminin hakkını verdi...
TariboWest
Wolfsburg maçı ağır olmuş ya. Şampiyonluk zor zanaat gibi olmuş ama 2.lik için bastırmaya devam.
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
Bu maç için hiçbirşey demiyorum. Maç sonunda direklere baktım yamuk duruyordu... 60 dan sonra toplu hücum yaptığımız için skor böyle oldu...
27. Hafta
Puan Durumu
3. Tur
Çeyrek finalde Bochum ile oynayacağız...
Nürnberg'e kaybetmesek Bayern ile aradaki puan farkı 4 olacaktı. 4 hafta sonra oynayacağımız Bayern maçına umutlu gidecektik ve tam bir final olacaktı. Bu saatten sonra şampiyonluk hayal gibi ama her an herşey olabilir unutmamak lazım...
TariboWest
31. Hafta
32. Hafta
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi'nde playoff oynayacağız...
Not : Fairplay uygulamasından dolayı Hoffenheim'e ek Avrupa hakkı tanınmıştır.
Almanya Kupası Final
ŞAMPİYON ! ŞAMPİYON !
1997 yılından sonra kupayı müzemize getirmeyi başardık...
TariboWest
Takımın başına geçtiğimden beri ayrılacağım diye ağlayan, yeri geldiğinde huzuru bozmakla tehdit eden Rüdiger sonunda muradına erdi. Serbest kalma maddesini aktif ederek ayrıldı.
Yeni sezon bütçeleri
Kadro gücünün azalacağından dolayı en düşük beklentiyi yerine getirebileceğimizi söyledim. Zaten daha yükseğini de söylesek bütçede fazla değişiklik olmayacaktı.
Önümüzdeki sezon lig ve ŞL için kadromuzu güçlendirmemiz gerekirken takımımızdaki oyuncular ayrılma isteklerini iletmeye devam ediyorlar. Rüdiger'den sonra Chalobah, Kishna, Ferati ve Werner de kaçmaya karar verdiler. Bu dört ismi de yüksek fiyatlara satıp yepyeni bir kadro ile yola devam etmeyi planlıyorum.
TariboWest
Mali durum sıkıntı olmuş ama sen yine de elinden geleni yapmışsın.
Umarım önümüzdeki sezon ŞL'den gelecek para ile maliyeyi toparlarsın.
Stuttgart'ta Yaprak Dökümü !
Gidenlerden 65 m euro almamıza rağmen bütçeye aktarılan paranın % 5 olması sebebiyle bütçeye aktarım olmadı. 15 m euro transfer bütçesi maaş bütçesinden dengeleme ile gerçekleşti.
Kadro
Transferde kiralık ve bonservisi elinde olan oyunculara yöneleceğiz...
TariboWest
Kadroda bildiğin yaprak dökümü olmuş. ŞL'den gelecek paralar ile toparlarsın kendini diye tahmin ediyorum. Gruplara kalmak bile iyi bir ilaç olacaktır senin için. Umarım iyi birkaç bedelsiz oyuncu düşmüştür piyasaya...
Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak ilaç olur bence de. Kiralık olarak transfer ettiğimiz oyuncular kaliteli. Birazdan paylaşacağım. Bonservisi elinde olan iki üç oyuncu ile görüştüm fakat yıllık 5-10 m euro istediler o yüzden alamadık.
TariboWest
Süper Kupa
ŞAMPİYON STUTTGART !
Normal süresi 4-4 biten maçta penaltı atışları ile kazanan taraf olduk...
27 Yıl Sonra Gelen Kupa !
Rekorlar Kırıldı.
Taraftar Bağrına Bastı.
TariboWest
Kadronun bir anda boşalmasıyla 7 oyuncuyu hemen kadroya kattık.
Donny van de Beek - Ajax - Kira
Aissa Mandi - Castilla - 2.6 m euro
Ladislav Krejci - PSG - Kira
Joe Allen - Arsenal - Kira
Danny Tucker - Tottenham - Kira
Accursio Bentivegna - Bedelsiz
Eric Dier - Tottenham - 1 Yıl Yenileme
TariboWest
Lig için bu zafer Bayern'e büyük bir uyarı olduBu sene daha sıkı bir mücadele olacak gibi gözüküyor ilk maçın ardından...
Transferler güzel ama az gibi geldi bana, bence birkaç transfer daha yapılabilir kadro derinliği için.
Kupa için tebrikler
Adama Gomis - PSG - Kira
Bruno Martins Indi - Arsenal - Kira
Julian Korb - Freiburg - 2.8 m euro
Maaş bütçemiz 9 m euro civarında yükseltildi.
Bir sol açık, bir stoper alıp transferi noktalayacağız...
Şampiyonlar Ligi Playoff Rakibimiz Lyon !
TariboWest
Zorlu rakip başarılar.![]()