Transferler güzel, Ofansif orta saha lazım olan Humam Tarıq'ı kiralıyor zatenBende kiralamıştık
Lige de dört dörtlük başlamışız, devamı gelir inşallah![]()
Transferler güzel, Ofansif orta saha lazım olan Humam Tarıq'ı kiralıyor zatenBende kiralamıştık
Lige de dört dörtlük başlamışız, devamı gelir inşallah![]()
Leonardo Suarez Humam Tarıq'a ihtiyaç bırakmayacak galiba![]()
steam : aytekin79
Haydaaaaaa crash dumps aldım Darmstad maçını 2-0 kazandıktıktan sonra , şimdi de berlin maçı öncesine döndütekrar oynayacağız 2-1 kaybettiğimiz maçı, hiç sevmiyorum böyle işleri kusura bakmayın.
Crash dumpstan sonra maç motorundaki bug bize de nasip oldu maalesef. Şimdi tüm bu adımları uygulamaya koyuluyorum
Animation Issue Since Update
Allah Allah hangi kariyeri açsam crash alıyor. Oyuna girmeye tırsıyom şimdi
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
maçalrın güzel 15.3te mi oynuorsun 153de bende savitskiy yok ve crash dump hıc almadım 15de ben forma tema yuz paketleri hep var
Evet 15.3 de oynuyorum. Savitskiy var 15.3 te . Benim oyuncu havuzum fazla belki ondan çıkmıştır. Bu arada problemi halletim ya çok şükürDün akşamdan beri onunla uğraşıyorum. Hallettim üstüne bir de cut-out mega face pack 7.0 'ı çaktım + logo + kits paketi yükledim mis gibi oldu
![]()
Hocam Savitskiy i kapmak çok iyi olmuş. Maçlar yine süper gidiyor. Berlinde takılmamızın sebebi farklı dizilişleri olabilir.
almanya kupası sansızlık olmuş varmıs benımkıde geniş ama bazen cıkmıyor oyuncular ondandadır savitskiy ama yamayla birlikte pa`sı dusurulmuş
Evet iyi oldu onu almamız. Maçlar iyi şimdilik. Berlin maçı işte biraz sıkıntı oldu. Maçı crashdump aldıktan sonra tekrar oynayınca hiç müdahale etmeden oynadım sonuç böyle olduİlk defa bir rakip 3-5-2 ile oynadı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Bu da enteresandı
Almanya kupasında yazık olmadı yahuPaderborn'a 4 attık ilk maç
Savitskiy'in profili elden geçirmişler çok belli, pa düşüktür bence de
Maçı aldık ama Kamil Zayetta'yı kaybettik
Transfer dönemi kapanmadan geçen senenin 2 stoperi ,bu sene forma bulamayan ve muhtemelen ilerde bize sıkıntı çıkartacak Salger ve Börner 'i elden çıkarttık. Börner 650 bin euro Salger 'de 1.3 milyon euro ya giderek karlı bir iş yaptık bence . Ayrıca bu elemanları aldıkları maaşı da düşününce iyi oldu
Son dakika!!!
Transfer dönemi kapanmadan 1 stoper 1 de amc 1 de dmc mevkisine muhtemel sakatlıkları da düşünerek transfer yaptık. Bunlardan biri Juventus'un Harika Çocuğu Coman oldu2 senelik kiraladık gene her üç ismi de.
Coman - Juventus
Marco Chiosa - Torino
Simone Pasa - İnter
![]()
Transfer Politikan çok iyi hocam![]()
Last edited by rexpo1994 : 07.Mart.2015 at 20:25
Savitskiy gibi kaparsan onlarıda Bundesliga da zirveye oynayan bir kadron olur hocam![]()
Biraz seri ilerleyecem , sezon ortasında toplu fikstür paylaşmayı düşünüyorum. Takipçi konusunda sıkıntı yaşıyoruz maç maç paylaşmanın da anlamı kalmıyor
Hocam öncelikle başarılar dilerim.
Boşuna favori göstermemişler demekki
Arthuru bulamadınmı yoksa mali durumdan ötürü alamadınmı?
derbide yıkmısısn transferlerin güzel
Umarım pahalıya almışlardır da mali gücümüz yetmezdi diyebilelim.