Plzen'e Final'de başarılar. Final'e çıkana kadar güçlü takımları iyi skorlarla mağlup etmişsin. Fakat Chelsea gibisi de çıkmamış karşına.Ligde de son maçları kazanıp Şampiyonlar Ligi Elemeleri'ne katılmak lazım.
![]()
Jablonec'i tebrik ediyorum. Çok üstün bir performansla ligi süpürmüş takım.
Şampiyonlar ligi gruplarını bekliyorum bugün güncelleme gelir mi?
Barakı lig için tebrik ederim.Rexpo ise harika bir iş başarı Avrupada final oynayacak kupayıda alırsa tadından yenmez.
Rexpo sen ney mişsin öyleBarak seni de tebrik ederim.Lig de harika performansla şampiyon olmuşsun. Sonunda seni de şampiyonlar liginde izleyeceğiz. İddalı takım kurunda grupların ötesinde görelim sizi.
Maçın özeti: Chelsea de Falcao,Oscar,Hazard ve Kenedy 4 lüsü bizi şut bombardımanına soktu. Sürekli Chelsea nin ataklarını görüyorduk.Bende asıl taktiğimi bırakıp kontra ya ve hızlı oyuna geçmeye karar verdim.Villalva 2 Stoperin arasından uzun topu alıp kaleye dönüp direk vurdu.Çok uzak mesafeden 90'a harika bir gol atarak Courtuis'i avladı.Gol den sonra yine Chelsenin atakları vardı kalecim devleşiyordu adeta. Bir posizyon vardı ki savunmam çizgiden çıkardı,yürekler ağzımıza gelmişti. 2. Gol ise Chelsea Korner kullanırken muhteşem bir şekilde tüm takım olarak kontraya kalktık Barak dedi Barça gibi ben dedim Madrid gibi gol efsane bir goldü80 lerde de Rölantiye alarak maçı kazandık.Harika ve çok zevkli bir serüven oldu maçlarda yanımızda olan bizi destekleyen Jablonec menejeri ve tüm taraftarlara teşekkür ederim
İstek bölümünde kariyerin adı değişmiş oradan gördüm![]()
helal beee
Yanlız Chelsea'ye atılan ilk golün hikayesi şöyleUefa Avrupa Ligi Finali ve Milli Takımın maçı aynı zamana denk geldi. Ben de o sırada hem Milli maçı hem Final'i izliyorum. Milli maçta
çok zevkli geçiyor. Final maçını biraz durduralım Milli maçı izleyelim dedik. Selçuk golü attı. Gole sevindik. Final maçını duraklattığımız yerden devam ettik. Saniyesine Villalva Selçuk'un golüne benzer bir gol attıAynı anda 2 sevinç birden yaşadık. Biri sonradan buruk sevinç oldu hatta kupanın gelmesine bile sevinemedik.
Rexpo'nun da dediği gibi Chelsea baya bir bombalamıştı. Tekrar tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi'de bizden gelecek inş![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
öncelikle her ikinizide tebrik ediyorum.Barağı şampiyonluktan dolayı rexpoyuda Avrupa ligi için.Şimdi işin rengi değişti her ikiniz içinde çıta yükseldi gibi.Ligdeki Şampiyonluklar kesmicek bizi söyliyim.![]()
Teşekkür ederizBizim takım 2 senedir ligi umursamıyor zaten ama ŞL gruplarına direk gitmek için çok önemli sayılır.
TeşekkürlerAyrıca @BaGa TaRKaN resimler gözükmüyorİnşallah dediğin gibi olur.
Maalesef yarın erken saatte yetiştirmeye çalışırız. Şimdilik transfer sezonundayız. Jablonec menejeri para basıyor onlardan bir oyuncuya 9 milyon verdim
![]()
Oynamayacaktım Ama Zorla Beni Oyuna Dönderdin [MENTION=263022]rexpo1994[/MENTION]Bu Görüntüleri Sana Armağan Ediyorum Kardeşim
Baktıkça Kırıkkale'yi HatırlaUnutma KIRIKKALE > Tokat KHS
Bu Arada Ligde de Bayağı Dişli Olduk YavBiri Bizi Durdursun
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Avrupa Ligi müthiş olmuş. Tebrik ederim.
Önümüzdeki sezon iki takımın da Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yapmasını ve yarı finalde karşılaşmalarını istiyorum.![]()
Tamam gördüm yeter![]()
Yeni sezon'a geçmeden ufak iki anektod vermek istiyorum. Geçen sene iki kupaya ulaşan kadromuzun toplam verilen
maai bütçesi 3 Milyon Euro'ydu.
3 Sezon önce Plzen'den çok cuzzi bir rakama aldığımız Stratil'i 2 yıl üst üste gol kralı yapıp
rekor bir rakama sattık.
Oyunun başında belirttiğimiz 4 transfer kuralını esnetme kararı aldık. Sebebi çok aşırı sakatlıklar. Ama Peşin ve 23 yaş
kuralımız hala duruyor.
Bu yıl en iyi satışları Plzen'e yaptık. Yukarıda belirttiğim Stratil'i de buna eklersek 30-35 Milyon Euro Plzen
sayesinde kasamıza girdi. Ayrıca Plzen'den bir regeni ki, Plzen'in alt yapısı inanılmaz şekilde regen üretiyor.
500 K'ya aldık ama sonraki satıştan %50 pay verdik.
Ligdeki ilk 6 hafta ve Süper Kupa maçımız
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
4.Sezon Başlıyor...
Öncelikle 10 milyon a satılan yıldız oyuncumuz Cavaliero nun serbest kalma maddesinden dolayı satıldığını belirtmek isterim.Diğer satılan oyuncular ise yerlerine daha iyilerini aldığımız için satıldı. Bir tane Barak ' a kendi alt yapımdan çıkan mevkisi taktiğime uymadığı için potansiyelli bir genç oyuncuyu ucuza yolladım.
Barak ise bana kazık atmanın derdindeydibaşardı da 19 Milyon euro ya iki tane oyuncu aldım.Şaka bir yana iyi oyuncular aldım Barak tan
Spoiler: Ongenda
Spoiler: Vilakazi
Spoiler: İgor Julio
Spoiler: Lüftner
Spoiler: Sackey
Spoiler: Munir
----------------------------
''Çek Ligi 1-6 Hafta Maçları''
-----------------------
ŞL Ön Eleme Maçları
Kullanılan yamadan kaynaklı bir sorundan dolayı AL yi kazanan direk ŞL gruplarına gidemedi.
Bizim Tokat'lıyı İyi Söğüşlemişsin Barış![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Last edited by Barak : 06.Eylül.2015 at 03:44
Bunun gibi olmuş başlık![]()
İki takımın da yaptığı transferler güzel. Lige de güzel başlamışsınız. Şampiyonlar Ligi'nde gruplar tehlikeli görünüyoru. Ama özellikle yeni başlık on numara![]()
![]()
Mourinho galiba Porto ile önce Avrupa Ligi peşine ŞL almıştı. Plzen'den böyle bir başarı bekliyorum. Çek ligi çok çekişmli başlamış böyle devam eder umarım