Sergio ROMERO WATFORD'DA
Kulübümüze geçen sezon transfer olan Sergio Romero'nun transferiyle ilgili Watford takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz için İngiliz kulübü 7.25M € bonservis ücreti ödemiştir. Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bilal BAŞAÇIKOĞLU ESKİŞEHİRSPOR'DA
Kulübümüze geçen sezon transfer olan Bilal'in transferiyle ilgili Eskişehirspor takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz için Eskişehirspor kulübü 4M € bonservis ücreti ödemiştir. Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Luuk de JONG CRYSTAL PALACE'DA
Kulübümüze geçen sezon transfer olan Jong'un transferiyle ilgili Crystal Palace takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuz için Crystal Palace kulübü 16.5M € bonservis ücreti ödemiştir. Bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hocam al-sat yöntemi harika işliyor, transfer pazarı konusunda Fenerbahçe'de görmek istediğimiz hareketler diyebiliriz.Yalnız Carlos Vela'ya çok ödedik gibi sanki ama kesinlikle başarılı olacaktır. Bu arada Valdivia'yı satma derim, Yeni Alex'imiz olmuş.
Yorumun ve tespitin son derece doğru. Vela ya iyi para ödedik aslında başka transfer düşünüyordum olmadı. Bu takımda Valdivia ve Crnigoj ve Borja San Emeterio haricinde herkes gidebilir. Ama bu 3lü ben olduğum sürece ve oyuncuların memnun kalacağı sürece takımda yerleri her daim hazır
DUYURUKulübümüz oyuncularından Beykan Şimşek'in transferi için Osmanlıspor takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Bonservis ücreti olarak kulübümüze 300B € ücret ödenmiştir.
Kulübümüz oyuncularından Alim Öztürk'ün transferi için Catania takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Bonservis ücreti olarak kulübümüze 3.2M € ücret ödenmiştir.
Kulübümüz oyuncularından ter Evest'in kiralanması için Benfica takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre oyuncunun maaşının tamamını ve kulübümüze 3.7M € kiralama ücreti ödemesi karşılığında kiralanmıştır.
Kulübümüz oyuncularından Hasan Ali Kaldırım'ın kiralanması için Groningen takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre oyuncunun maaşının tamamını ve kulübümüze 3M € kiralama ücreti ödemesi karşılığında kiralanmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu sene bi' final görürürüz hocam heralde![]()
Transferler iyi olmuş
Lige çok iyi başlamışız![]()
lige iyi başlamışızda avrupada olimpiyakosa nası yenildik anlamadım hocam.
Transferler güzel![]()
Lige ne kadar iyi başladıysak ŞL'ye de o kadar kötü başlamışız. Bizimkilere de acımamışsın GS'nin kadrosunu atsana hocam bi bakalım bi de başında kim var şu an?
FENERBAHÇE 13 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ UZATTI !
Kjaer,Uygar,Hasan Ali, Neustädter başta olmak üzere 13 futbolcuyla nikah tazeledi.
TRANSFERDE HAREKETLİ SAATLER
Valdivia'nın alternatifini arayan Fenerbahçe'de 10 numara adayları taraftarları heyecanlandırdı.
PSG'nin başarılı oyuncusu PASTORE ve Milli oyuncu ARDA TURAN Fenerbahçe'ye transfer olmak için kulübe dolaylı yoldan mesaj gönderdi. Taraftar heyecanla gerçekleşicek transferi bekliyor.
TOURE'NİN TALİPLERİ ARTTI.
Geçen sezon 10M € bonservis ücretiyle transfer olan ve çok iyi sezon geçiren Toure için Avrupa kulüpleri Fenerbahçe'nin kapısını çalıyor.
Alınan bilgiye göre Almanya'nın Dortmund kulübü 30M € bonservis ücreti teklif etti.
REAL MADRİD JORGE PEREİRA'YI İSTİYOR
2 Sezon önce Benfica kulübünden transfer olan genç orta saha oyuncusu için Real Madrid devreye girdi. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de iyi performans ortaya koyan Jorge Pereira için bir çok Avrupa kulübü nabız yokluyor.
Arjantinli yeteneğin profili iyiymiş. Dortmund teklifi de çok cazip... İyi gidiyoruz, başarılarınızın devamını dilerim.![]()
DUYURU
Kulübümüz oyuncularından Carlos Vela sezon sonuna kadar kiralanması için Napoli takımıyla anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya göre oyuncumuzun maaşının 100% ve 1.7M€ kiralama ücreti kulübümüze ödenecektir.
Pierre-Emerick Aubameyang FENERBAHÇE'DE
Dortmund takımında forma giyen yıldız oyuncu bundan sonra Sarı-Lacivert formayı giyecek.
Uzun uğraşlar sonucunda sözleşme imzalamaya ikna eden Yagan bizzat oyuncu için Almanya'ya gidip Dortmund ile görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı.
Oyuncu için kulübüne 10M € net 1.5M € Ekstralarla birlikte bonservis ücretinde anlaşmaya varıldı.
Spoiler: Oyuncu Profili
Last edited by Serzenish : 30.Haziran.2016 at 16:09
Morgan Schneiderlin FENERBAHÇE'DE
Man Utd takımında forma giyen Morgan Schneiderlin için satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda kulübüyle anlaşmaya varılmıştır.
Sezon sonuna kadar kiralanan oyuncu için 1.7M € kiralama ücreti ödenecektir.
Spoiler: Oyuncu Profili
Gidişat süper... Aubameyang ve Schniderlin süper icraat olmuş.
akım çok iyigidiyor.
Kadroyu inanılmaz beğendim, bakalım hedefe ulaşabilecek miyiz merakla bekliyorum dostum![]()
Bu sefer finali görmeden dönmek yok hocam, hadi bol şans![]()