Geçen sene resmi çıkıştan bir gün önce full olmuştu bizimkiler. Yine aynı ihtimal var bence.
Geçen sene resmi çıkıştan bir gün önce full olmuştu bizimkiler. Yine aynı ihtimal var bence.
Bu sene almayacağım dedim. Ama alcam gibi. Geçen sene 50 saat filan oynamışım oyunu. Bir sezon dahi bitirmedim geçen sene. Ama böyle hobi gibi olmuş 2010'dan beri. O steam hesabında hepsini sıralı olarak görmek beni bundan 8 yıl öncesine götürüyor. Vay be şu yıl şöyle olmuştu şu yıl o kızı sevmiştim filan diyorum.
turksportal...
+1bende fm 2009'u kutulu almıştım.ilk defa 3D'ye geçilmişti.O yıl evlenmiştim
... Bir de evde net sıkıntılıydı,1 ay falan devamlı bağlantı sorunları vardı.Telefondan bilgisayara internet bağlayıp FM2015'i aktiflemiştim. İkiside baş köşede duruyorlar.Arada bir tozunu alıyorum. Rafta gördükçe vay be diyorum kendi kendime... nereden nereye....
![]()
Hey gidi hey. Ben 2005 yılında başladım. Sırasıyla 2005/2006/2008/2009/2010/2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017 serilerinin tamamını minimum 300, maksimum 1030 saat oynadım. 2012'den 2016'ya kadar kutulu kolleksiyonum vardı. 2017 ve 2018'i ise sırf beta merakı yüzünden erken oynamak için Steam'dan satın aldım.
2012'den beridir de orijinal oyun alıyorum.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaşlar bir sorum var geçen 1 2 senedir oyuncuya sözleşme yenileye tıkladığımızda yeni sözleşme önerin orada yönetimin ilgilenmesi için bir seçenek de vardı bu sene o kalkmış mı ? Bazen çok kullanışlı oluyordu...
Emin olamadım diğer arkadaşlar da cevap verir sanırım ama dediğin çok mantıklı geldi bilemedim.
Peki sen ve diğer arkadaşlar şu sorun hakkında ne diyorsunuz hiçbir personel bulamıyorum aratamıyorumama antrenörüm bana önerebiliyor hacı şunu al bunu al diye. Umarım betaya bağlı bir bugtır.
![]()
Şu steam web store üzerinden aldıgımız fm serilerinin oyun kutularını bize yollasalar ne güzel olur ya.
6 lig, büyük veritabanı, maçları genişletilmiş özette izliyorum 1 sezon 24 saatte bitti
inşallah hızlanır oyun yoksa 1 sezon ilerleyene kadar fm19 çıkacak.
Oyun şuan güncelleme yüklüyor. Hayırdır inşallah full sürümmü geliyor yine erkenden![]()
44 Mblık bir güncelleme geldi
Arkadaşlar, Futbolcu Temsilcisinin benim hakkımdaki düşüncesi " SİZDEN SON DERECE NEFRET EDİYOR " şeklinde.
Arayı düzeltme adına kendisinden beleş bir topçu aldım ama yine aramız düzelmedi.
Aramızın düzelmesi lazım onun listesinden topçu almam gerek. Aramız kötü diye sözleşme görüşmelerine başlamıyor.
Ne yapmam gerek aramın düzelmesi için
Olmamış bu oyun, Ağustos ayında coşan bir Harry Kane barındırıyor.
![]()
Arkadaşlar merhaba,
Oyun tam sürümü çıktı ve bir şey dikkatimi çekti. Steam üzerinden oyuna giriş yapıp oyunu oynuyorum fakat steam profil sayfamda oyun gözükmüyor. Kütüphane'de var olan oyun neden steam profil sayfamda gözükmüyor acaba? Sizde de durum böyle mi?
Oyunu hâlâ alta alamıyorum.
Taktik ekranında oyuncuların mevkilerinin yazdığı sekmeyi her taktik ekranına girdiğimde genişletiyorum. Her seferinde tekrar daralıyor. Ufak bir şey ama beni çok sinir etmiş durumda..
Bilmiyorum bu hataları biyerlere bildiren varmı ama oyunda tatile çıkınca ya da oyun açıkken google filan açınca oyuna tekrar dönemiyorum. Oyunu kapatıp açmam gerekiyor ve kayıt zamanı gelmediyse yaptığım herşey siliniyor. Çok can sıkıcı bir durum. Oyunu cm döneminden beri oynuyorum hiç orjinal satın almadım ve hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar. İlk kez orjinal aldım ve hep sorun sorun sorun. Adamı zorla kopyaya teşvik ediyorlar yav![]()
9 GB'lik yuz paketi kullaniyorum. Bunun oyunun hizina etkisi olur mu acaba ?
Sanki menuler arasi geciste biraz agirlik var gibi.