Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 345 sonuç

Konu: FM 2006

Quote Originally Posted by jafet soto
    yağmur yağdığını görelim ve etkisi belli olsun

saha içi kavgalar olsun.agrasif oyuncular çıkarsın kavgayı
    bence önemli bi özellik olmalı biraz daha maç motorunu canlandırır..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

mesela maçta bi penaltı oldu.oyuncu maç sonunda evet peneltıydı tarzı cümleler kullansın

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara-Batıkent

-Transfer edeceğimiz oyuncuların maç kasetlerini izleme
    -Oyuncularla birebir diyaloglar artmalı
    -ülkelere göre futbol topu,hakem kıyafetleri,kaleler değişmeli
    -Kesinlikle dediğiniz gibi prim olmalı

umarım çok iyi işler çıkarırlar..

Nesil
    2005
    Yer
    Erdek/BALIKESİR

Merhaba arkadaşlar,
    Sports Interactive; yaptığı basın toplantısı sonrasında Football Manager 2006'yı resmen duyurdu. Oyunla birlikte pek çok yenilik geliyor; işte bazıları.
    Teknik Direktör olarak, yönetimle kendi kontratınız üzerinde tartışabileceksiniz, ayrıca transfer bütçesi, oyuncu maaşları ve stad büyültmeleri gibi konularda da pazarlığa oturabileceksiniz.
    Devre arasında oyuncularla konuşma yapabileceksiniz.
    Oyuncuların moralleri ve psikolojileri konusuna daha çok etki edebileceksiniz.
    Geliştirilmiş medya, taktik ve antrenman sistemi.
    Artık hakemlerin de profilleri olacak; son maçlarda kaç kart çıkartmış ne yapmış ona göre defansif müdahale sisteminizi ayarlayacaksınız.
    Oyun 2005 kışında piyasada olacak, bu yenilikler gerçekten insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Gelişmeler oldukça sizi bilgilendireceğiz.

yaa harbiden çok düşünülmüş öz. war. Heyecanlandım birden..

şampiyonluk priminin mutlaka olması lazım artık.. premier manager 99(actua sport)'da bile wardı..

inş.sauper.olacak

Bazı Oyuncularda gizli özellikler bulunabiliyor. Örneğin 2005'te freddy Guarin, Van Borre vs. vs. vs. bu oyuncular özellikleri gelişmeden daha A takımlarında mükemmel oynuyorlar. Bundan daha iyi özellikleri olan oyuncular ise bu özelliklerini maçlarda gösteremiyorlar. Bu tezatlıkların giderilmeki gerekir bence...
    Yani oyuncuların özelliklerinin gelişme ve bu özelliklerin maçlara gerçekçi şekilde yansıtılmasını istiyorum.
    Ayrıca antreman programlarının zenginleştirilmesi artı bir faktör olabilir. Örneğin bir oyuncu sizle özel görüşme yapıp, bu antreman bana fazla ağır diyor şeklinde yorum yapması ilginç bir durum olacaktır elbette

en gıcık oldugum şeyde teknik olarak hiç bir özelligi olmadıgı halde fiziksel özellikleri cok iyi olan oyuncuların mükemmel maçlar çıkarması teknik özelliklerinden hiçbiri cift haneli rakam olmayan ama fiziksel özellikleri 15 ve üstünde olan oyuncular özellikle gençler çok iyi oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Kadiköy'den :P

oyuncularin potansiyellerini a$ma olasiligini ekleseler ne güzel olurdu ? =( cünkü adamina göre muamele yapan oyuncular da wardir ya hani o bakimdan bence onunda olmasi gerekir.. bide $unu söliyim adnanda demi$ 2D mac motoruna yagmurun etkisi , agresiflikler falan bunlar gayet ho$ $eyler olmasida bayagi güzel olur.. ben oynadigim oyunda Istanbul'a kar yagdigini görmüyorum nedense.. ? ? ?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

İlk Görüntüler yayınlandı.

Oyuncuların bireysel olarak pozisyonlandırma, oyuncular üzerinde yorum yapma, menajer kontratları ve takım oyuncularının bu kontratlara tepkisi, bize sunulan kontratlarda özel isteklerde bulunmamız, gelişmiş antrenman sistemi... gerçektende her geçen gün gelişiyor mutluluk vericii!!!
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

sigames in bi açıklaması vardı eğer orjinal fm satışı istenilen düzeyde olursa oyunun orjinalinde türkçe olacaktı. bunun üstüne kaçak yerine orjinal aldım ve bunun için orjinal oyun alan kişilerde var. peki bu satış rakamları istenilen düzeyde mi oldu. bu konuda bir haber varmı sigamesten.

13. Default

bence en önemlisi daha çok genç yetenek gerek mesela fm2005 de adam gibi türk sol bek ya da kaleci yok 2-3 taneyi geçmez bence daha çok yetenekli oyuncu eklemelri lazım cm4 de sayısız genç yetenek vardı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence maçtaki alt yazılar da biraz gelişitirilmeli örneğin şampiyon olduğumuzda önemli maçlari kazandığmızda oyun hiç tepiki göstermio ufak bi detay belki ama oyuna farklı bi hava katacağı kesin

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

FM 2006'da yapılan yenilikler çok güzel olmuş. Daha da güzel olanı bu forumda yazılan olmasını arzu ettiğimiz bazı yeniliklerin de gerçekleşmiş olması...

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Genghis_Khan
    FM 2006'da yapılan yenilikler çok güzel olmuş. Daha da güzel olanı bu forumda yazılan olmasını arzu ettiğimiz bazı yeniliklerin de gerçekleşmiş olması...
    Peki biraz bilgi versene canım moderatörüm

Nesil
    2005
    Yer

görünüm mörünüm hâla ayni ufak capli degi$iklikler oyunu hit kilmaz.. bu yüzden daha fazla ayrintilara girmeleri lazim.. $u antrenman konusuna sinir oluyorum mesela onu direkt antrenöre yiksak ve antrenörlerin oyuncu üzerindeki faktörü olsa mesela.. mac motorunda yeniliklerde mesela ; takim kupa kaldirmasi stand kurulmasi , gol sevinclerinde menajere ko$ulmasi , yada cember olu$turmak üst üste cikmak =)))) bunlar olsa daha cok sevindiklerini belli ederler.. oyunda ba$arili oyunculardan etkilenen gencler olsa (Hagi-Emre) olayi gibi.. biraz daha gercekci kilsalar daha hit olacaklarindan eminim.. yalniz bide $u var01/02'nin yerini hic biri hâla tutmuyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

mac motorunda yeniliklerde mesela ; takim kupa kaldirmasi stand kurulmasi , gol sevinclerinde menajere ko$ulmasi , yada cember olu$turmak üst üste cikmak
    çok katılıyorum...gol olunca deli gibi bi köşeye koşuyolar.ben böyle gol sevinci örmedim hiç...bi tamsah yürüyüşü falan yapsalar ya.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Sergio
    Peki biraz bilgi versene canım moderatörüm
    Menajer Kontratları, Devre arası futbolcularla konuşma, oyuncularla birebir konuşma yapma, hakemlerle ilgili yenilikler.. bunlar bu forumda dile getirilen şeyler.

Quote Originally Posted by ozziee
    oyuncularla tek tek ilgilenebilmeliyiz. onlarla özel konuşmalar yapabilmeliyiz, mesela yapacağımız maçın önemini oyuncuya bire bir anlatıp ondan o maçta neler beklediğimizi anlatabilmeliyiz....
    1- Yabancı oyuncular için kendimiz federasyona T.C. vatandaşlık başvurusu yapabilelim(ya da futbolcuya teklif edelim, eğer kabul ederse otomatik olarak federasyona başvurulmuş olsun)
    2- kontrat sona erdiğinde kulüple menejer arasında ücret pazarlığı olsun
    3- yeni teknik direktör olduğumuz takımda antrenörleri (yani ekibimizi) kendimiz seçelim.
    4- pilot takım uygulaması olsun

Nesil
    2005
    Yer

i$i iyice realiteye dökmezlerde oyuna ragbet olmaz.. !

Sanırım artık bu kadar talepten sonra maç primi özelliği eklenir..Oyuncularla devre arası konuşması kadar normalde yapabileceğimiz motivasyon konuşmaları olmalı bence...En azından önemli maçlar öncesinde...

Ayrıca takım kaptanı ile sürekli diyalog özelliği kurulsa çok daha süper olur...Futbolcuların arzularını o bize bildirse bizde motivasyonu onun üzerinden sağlasak harika olur...

Aslında belkide benim kabiliyetsizliğim ama antreman sisteminde bir türlü istediğim verimi alamadım...Belki birkaç ufak değişiklik faydalı olabilir...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Sanırım artık bu kadar talepten sonra maç primi özelliği eklenir..Oyuncularla devre arası konuşması kadar normalde yapabileceğimiz motivasyon konuşmaları olmalı bence...En azından önemli maçlar öncesinde...

Ayrıca takım kaptanı ile sürekli diyalog özelliği kurulsa çok daha süper olur...Futbolcuların arzularını o bize bildirse bizde motivasyonu onun üzerinden sağlasak harika olur...

Aslında belkide benim kabiliyetsizliğim ama antreman sisteminde bir türlü istediğim verimi alamadım...Belki birkaç ufak değişiklik faydalı olabilir...
    dediklerine harfiyen katılıyorum seçkinn...kaptan olayı çok mantıklı

başkanla klüp yöneticileriyle tartışabilelim sonrada bizi kovsunlar

yaw abi oyunun goruntusu hep boylemi kalcak..bi bilgisi olan varmı

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

bırak kalsın zaten gözümüz yeni alıştı

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by apaydin2148
    bırak kalsın zaten gözümüz yeni alıştı
    aynen katılıyorum
    o neydi öyle FM'i ilk oynadığımda stresten mideme ağrılar girmişti

Quote Originally Posted by hasan_10
    yaw abi oyunun goruntusu hep boylemi kalcak..bi bilgisi olan varmı
    Farklı tasarımlar koyulabilir aslında...Ama bu tasarım yine ana skin olarak kalmalı bencede...Zira FM'yi ilk oynadığımda neredeyse çıldıracaktım...Tabi o zaman Türkçe versiyonu da yoktu...Oda ayrı bir felaketti...

Artık orijinal CD alımı yükselsede Türkçe dil seçeneği eklense hem bizler için hemde Türksportal için harika olur...Ama sanırım bu hayalden öteye pek geçemiyor...

Hep ben yazıyormuşum gibi oldu ama...Böyle alt alta

Bu görüşlerden bir karma yapıp Türksportal bizim adımıza Sigames'e bildirse bir sonuç alınamazmı acaba...En azından bir kısmı için...

Yada böyle bir uygulama var mı???

Nesil
    2005
    Yer

bunu ba$ka konular altinda da yazmi$tim sanirim nere yazdigimi bilmiyorum.. ama Türkiye'de bu oyunlar bu kriz ve milli gelir düzeyi yüzünden satilamiyor.. millet maa$ini almayi iple ceker , zaten ne kadar yettigide ayri bi olay.. bide oyuna okadar para.. PUSU ve diger Türk oyun piyasasi olu$turmaya ba$layan yapimcilar i$leri biliyorlar , onlarda Orjinal satilsin diye fiyati bi hayli a$$agiya cekmi$ler.. Türkiye'de orjinal oyun alanlari parmakla gösterirler o derece az yani.. ayrica FM'de yeni özellikler koymazsalar ben almam $ahsim adina söyliyeyim 2 , 3 özellik degi$ti diye para veremem tekrar.. özellikleri arttirsinlar.. ayrica biz fM5'i beklerkenki gelen screenshot'da olanlar normalde oyunda yok.. oyuncularin boylar kilolari profilde gösteriliyor (ss'da) ama oyunda yok ! + 2D mac icon'lari cok kalite gibi gözüküyordu top adamlari koydular gene =)) smiley iconlari gibi.. realite $art..

yaw peki bu orjinal oyunları satan türkiyede internet sitesi yokmu???

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri