Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 336 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Dinamo Kiev

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar fb tv de altyazı geçti 52000 bilet satılmışl stad ful dolu olcak mı uefa mı cl mi sorusuna gelince hangisi hayırlıysa o olsun ...

lütfen konuyu saptırmayın... konu dışı mesaj atan uyarı alacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by el bandido
    neden dostlar hemen böyle celaleniyorsunuz anlayamıyorum... benimkisi fenerin stadın ful olduğu dönemlerde de hüsrana uğradığıdır... yani bu akşamında bir hüsranla bitebileceğini ifade etmek istemiştim yalnızca... çünkü fenerin hücum ederken gerisinin boş kalmasından kiev hızlı kontraataklarla değerlendirebileceğini düşünüyorum... gerçi düşünmüyorum eminim...
    Dünya üzerinde kendi sahasında yenilmeyen takım yoktur herhalde elbette bizde kendi sahamızda maglubiyet aldık fakat o stadta alınan galibiyetlerde hala hafızalarda bunu unutma 2. ise cok güvendigin Kiev i inş bu aksam Fenerbahcemiz parcalar ve senin umutlarını suya düsürür
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by bortecine
    yahu sus lütfen yetkili arkadaşlar şu adamı uyarsınlar fener yenilsin de rahatla pes yahu ne biçim fanatiksiniz kardeşim takım kavgası yapılcak konu mu bu ? istersen yenilecek bile yaz ama yok satd hüsran görmüşmüş bilmem neymiş . cevap istersek yazarız bi daha saygılı ol .

ben saygısızca davrandığımı sanmıyorum... bir hakaretmi ettim... yoksa küfürmü... ben yalnızca bu akşamla ilgili fikrimi beyan ettim... yok illa senin istediğin gibi fenerin galip geleceğini ifade etmemi bekliyorsan üzgünüm...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hadi hepsine tamamda gelecegimi görebiliyorsunda Kiev in yenecegini düsünüyorum hatta eminim demissin..Futbol bu top yuvarlaktır . İlk dakikalarda gelebilecek 1 gol bize turu getirebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

arkadaşım benim kayin yada filazof bir durumum yok... tabiki geleceği görmek gibi bir kabiliyetimde yok... sen hiç iddaa oynadın mı? nasıl orada banko maçlar vardır... ve o maçı kazanacağına kesin inandığın için işaretlersin benimkiside öyle bir durum... kiev kesin yenecek... çünkü fener gol bulabilmek için şuursuzca saldıracak ve kievde zaten aksayan fener defansına hızlı adamlarıyla kontradan gol bulacak... ben böyle olacağına inanıyorum... sen tersini düşünebilirsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

PARA İÇİN DEĞİL, AF İÇİN
    Fenerbahçe yönetimi bu akşamki Dinamo Kiev maçı için 1 milyon dolar prim belirledi Futbolcular ise şunu söyledi: "Para için değil geçen sezonu telafi etmek için oynayacağız.".
    Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme rövanş maçında bugün Dinamo Kiev'i konuk ediyor. İki hafta önce Ukrayna'da gerçekleştirilen ilk karşılaşmada 3-1 mağlup olan sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, kendisine turu getirecek skoru almayı planlıyor. Bilindiği gibi Fenerbahçe yönetimi, bu çok kritik mücadele için bir prensibini değiştirme kararı almıştı. Uzun süredir maça özel prim vermeyen yöneticiler, Dinamo Kiev karşılaşması için kesenin ağzını açmış ve toplam 1 milyon dolarlık tur primi belirlemişti.
    MEMNUNİYETLE KARŞILADILAR
    Sarı-lacivertli yönetimin kendilerini motive etmek için belirlediği bu müthiş prim, futbolcular tarafından memnuniyetle karşılandı. Ancak

Fenerbahçeli oyuncular, Dinamo Kiev'i para için değil kendilerini hem taraftara hem de yönetime affettirmek için eleyeceklerinin sözünü verdiler. "Para için değil af için" diyen Fenerbahçeli futbolcular, "Geçtiğimiz sezon çok şanssızdık. Önce Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaptırdık. Sonra da lig şampiyonluğunu elimizle Galatasaray'a verdik. İki kupayı da kazanırız diye düşünürken, sezonu kupasız kapadık. Başta bize her zaman destek veren başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza kendimizi affettirmek için turu geçeceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olma hedefimizi hayata geçireceğiz" ifadesini kullandılar.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

inşallah...!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

walla maç saati geldikçe benim içimi bi heyecandır sarıyo yaw
    belki bu smileyi koyarsam rahatlarım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bana verseler o parayı sahada ronaldinho kesilirdim..
    helal olsun fener yönetimine.
    ama fenerin luganoyu bu macta oynatmak istemesi cok sacma bence
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Smile ile falan rahatlanmıyor valla. Artık bir önce gelsin şu maç saati yahu heyecandan durulmuyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yok o maviler de cool yazınca oluyo ya. hani cool ol flnD:
    bana verseler o parayı sahada ronaldinho kesilirdim..
    helal olsun fener yönetimine.
    ama fenerin luganoyu bu macta oynatmak istemesi cok sacma bence
    oynayamıyo zaten UEFA yamuk yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu maçta en cok taraftara ve KADIKÖY CEHENNEMİ ne güveniyorum.. Lugano nun olmaması cok kötü eger Servet oynarsa vay halimize
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Bu maçta en cok taraftara ve KADIKÖY CEHENNEMİ ne güveniyorum.. Lugano nun olmaması cok kötü eger Servet oynarsa vay halimize
    Allahtan Sheva yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    Allahtan Sheva yok
    Haklısın defansta servet karsısında sheva olunca o mac izlenmiyor artık
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    oynayamıyo zaten UEFA yamuk yaptı.
    O konuda bu maç geçsin daha çok konuşulacak. Fener CAS'a şikayet etmeyi düşünüyormuş UEFA'yı. Sen sabahtan oynayabilir diyorsun ondan sonra pardon yanlış olmuş oynayamaz diyorsun. Neye göre oynamasına karar veriyorsun ondan sonra neden değiştiriyorsun?

Fenerbahçe dün tekrar başvurmuş UEFA'ya bu ne son kararınız nedir diye. Bugün cevap bekleniyormuş. Bu saatten sonra oynayabilir dense de oynamaz Lugano ama UEFA gibi önemli bir kuruluşta böyle hatalar yapmamalı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    bence luganonun oynaması sacma. adam daha kac antreman yaptıki fenerle, bu önemli macta oynayabilecek rahatlıga erişsin.

defansın en önemli özelliği komünikasyon yani iletişimdir. lugano bu macta oynarsa pozisyon hatası yapabilir cunku daha takımının oyun sablonundan haberi yok

fener yeterki erken gol bulup rakibinin moralini bozsun. sonra gerisi gelecektir
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by peluk
    bence luganonun oynaması sacma. adam daha kac antreman yaptıki fenerle, bu önemli macta oynayabilecek rahatlıga erişsin.

defansın en önemli özelliği komünikasyon yani iletişimdir. lugano bu macta oynarsa pozisyon hatası yapabilir cunku daha takımının oyun sablonundan haberi yok

fener yeterki erken gol bulup rakibinin moralini bozsun. sonra gerisi gelecektir
    Haklısın daha takımı tanımıyor fakat Lugano defansta otursa Servetten daha cok iş yapar
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

arkadaşlar yaklaşık olarak 56 bin bilet satıldığı tahmin ediliyor.İnanılmaz bi oran bu..Gs maçlarında bile tutturması zor bi rakam. ( Kale arkaları KApasiteden 2 bin fazla satıyor)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet zaten 52.000 koltuk kapasitesi. Stad kapasitesi 67.000 i buluyo

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by el bandido
    ben saygısızca davrandığımı sanmıyorum... bir hakaretmi ettim... yoksa küfürmü... ben yalnızca bu akşamla ilgili fikrimi beyan ettim... yok illa senin istediğin gibi fenerin galip geleceğini ifade etmemi bekliyorsan üzgünüm...
    ya ben sana istersen fener yenilecek bile yaz dedim dikkat et okumayı biliyorsun . kimin hüsrana uğradını herkes kendi idrak eder zaten lütfen konuyu saptırma konuştukça batma artık ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

erken bulunacak bi gol bize turu getirir

52.000 Futbolsevere Teşekkür

Biletix Merkezleri’nde geçtiğimiz hafta satışa sunulan Dinamo Kiev ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı biletlerine taraftarımızın göstermiş olduğu ilgi her zaman olduğu gibi Fenerbahçe adına yakışan bir büyüklükte olmuştur. Fenerbahçemize destek veren takımımızın 12. adamı ünvanını sonuna kadar hak eden taraftarımız, her zaman olduğu gibi biletlerin satışa çıkmasının ardından çok kısa bir sürede tamamını tüketmişlerdir. Fenerbahçemizin 100 yıllık şanlı tarihinde kulübü ile bir bütün olan taraftarımız kombine ve bilet satışı ile 52 bin sayısına ulaşmıştır. Gücünü taraftarından alan bu büyük takım adına taraftarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımının her zaman yanında olacağını bildiğimiz taraftarımızın bugün rakibe ıslık ve uğultu ritüeli ile zor anlar yaşatacağını, 12. adam olarak sahanın en etkili ismi olacağını biliyor ve taraftarımızın vereceği güç ile bu önemli sınavdan alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyoruz. 12. Adama Teşekkürlerimizle.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

inşallah geçer turu fb ve o taraftar mutlu döner evlerine

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

atmosfer fenerin tur gececeğini belirtiyor. inşallah öyle olur

Allah yardımcımız olsun ilk maçtan sonra çok umutsuzdum ama şimdi içimde bi heyecen var maç saatini beklemekteyim Allah'ın izniyle maçı kazanıp tur atlayacağız...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ev

hadi kolay gelsin Fener üzerine iyi para yatırdım yakma beni
    eğer kazanamazsam yarın beni hastaneden toplarsınız kesin

Tarık bağar yırt kendini o maçı kazandır ve tur atlat takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tarık döndüğünde yer gök sarı lacivert diye inlesin. Bir dakika bile susma ha benim yerime de ıslıkla. Artık heyecan iyice arttı yenecez eleyecez inşallah....
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri