Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 213 sonuç

Konu: UEFA Kupası'nda kura heyecanı!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by M@kiN
    group 3:
    fc schalke 04 (ger) heart of midlothian fc (sco)
    ac sparta praha (cze) as nancy-lorraine (fra)
    fc lokomotiv moskva (rus) sv sulte waregem (bel)
    fenerbahçe sk (tur) fc salzburg (aut)
    blackburn rovers fc (eng) randers fc (den)
    sakın bana ciddiyim deme !bi uefa mız vardı onuda mı elimizden alacaklar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bjk ve fb ne olursa olsun tur geçer kayseri çok sürpriz şansı ancak %10 ts ise ne yazık ki elendi inş. yanılrım ama mucize ötesi bir mucize gerek bu trabzon osasuna çok ofansif bir takım umarım deplasmanda çok büyük bir fark olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by scolari12111
    bjk ve fb ne olursa olsun tur geçer kayseri çok sürpriz şansı ancak %10 ts ise ne yazık ki elendi inş. yanılrım ama mucize ötesi bir mucize gerek bu trabzon osasuna çok ofansif bir takım umarım deplasmanda çok büyük bir fark olmaz.
    senin için futbol bu kadar basit mi yaw o zaman biz en iisi oynamayalım nası olsa yenilecez fark yicez
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    senin için futbol bu kadar basit mi yaw o zaman biz en iisi oynamayalım nası olsa yenilecez fark yicez
    arkadaşım basitlikle ne alakası var yorum yapmayacak mıyız?ben kendi fikrimi söyledim sana saçma da gelse benim doğrum ve yanılacağımı da düşünmüyorum tabi bence diyorum tekrar.umarım ts de geçer fakat bana fark yiyecek gibi geliyor bu haliyle.belki toplanır o zmana kadar bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

sana yorum yapma demiyor ki. senin yazdıgın seyi yorumluyor. arkadası yalnıs anlamıssın sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıkçası FB'nin rakibini duyunca bi duraksadım. Dedim rangers olmasın o. ama randersmiş. Açıkçası bu takım hakkında hiç bir bilgim yok rahat geçeriz gibime geliyor. BJK çekilebilecek en kötü takımı çekti ama elenmeyecek bir takım değil. Zorlanabilir ama % vermek gerekirse %80 o da geçer diyorum.

Kayserispor zaten zorlu bir rakiple eşleşecekti. Kuradan sonra MEhmet Demirkol ve Uğur Meleke Kayserinin işi çok zor dediler. Demirkol Alkmaar bence kupanın en iyi 10 takımından biri kupaya aday dedi. İlk lig maçını da 8-1 kazanmışlar. Ama eleyebilir elerse bu kupada çok iyi yerlere gelecektir dedi. Benim görüşüm de gerçekten zor bir takım sonuçta Kayserispor'u da biliyoruz fazla abartmaya gerek yok ama eleme şanşları var. İnşallah elerler. Deplasmanda farklı bir mağlubiyet almadan dönerlerse burada turu geçecek skoru bulurlar.

TS en zor rakip onların. Diyecek bişey yok inşallah geçerler.

Bir de grupların kuraları ayrıca çekilecek bence. Eğer söylediğiniz gibi olsaydı kesinlikle bir yerde duyardık. Öyle olacağını sanmıyorum. Bu konuyu ayrıntılı bilen birisi bizi aydınlatırsa sevinirim.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hayır benim yorumumu eleştiriyor yok takımlarımız çıkmasın mı filan diyor ilk defa mı güçlü bir rakiple oynayacağız bundan önce maaçlara çıkmayan oldu mu?ben fikrimi söylüyorum benim gibi düşünmek zorunda değil ama benim düşüncemi eleştiremez ve ayrıca ben iddaalıyım bu ts osasuna dan fark yer umarım yanılrım ama gerçek bu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Beşiktaş ım şimdiden gruptaki rakiplerini bekliyor... diğerleri beni ırgalamıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by el bandido
    Beşiktaş ım şimdiden gruptaki rakiplerini bekliyor... diğerleri beni ırgalamıyor...
    o kadar da emin olma bence derim ...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

insallah 4 takimimiz maclari yenerler fb ve bjk yenmeliler yoksa yazik olur. randersi fenerbahce kolay gecer ve cska sofya bekli biraz zor takim olabilir ama bjk bu transferlerle yenmeli. gecen sene az alkmaar uefa da iy oynamisti yanlis hatirlamiyorsam, kayserinin durumu zor ama yenebilirler. trabzon bu halinen osasuna yenmesi zor ama kendini toparlarsa yenebilirler ama cok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

neden senn düşüncelerini eleştiremesin ki. tabi belli sınırları asmadıkca herkes birbirini eleştirir, yorumlarına eklemeler yapar. sonucta burada birbirimizle konuscaz. baska türlü herkes aynı seyleri soyler. konulara farklı boyutlardan bakamayız hiç kimse bir baskasının dedigine katkı da bulunmassa.

bence uzamasın bu durum. konuya dönelim. ateşli bir hal almasın bu ortam.gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

neden senn düşüncelerini eleştiremesin ki. tabi belli sınırları asmadıkca herkes birbirini eleştirir, yorumlarına eklemeler yapar. sonucta burada birbirimizle konuscaz. baska türlü herkes aynı seyleri soyler. konulara farklı boyutlardan bakamayız hiç kimse bir baskasının dedigine katkı da bulunmassa.

bence uzamasın bu durum. konuya dönelim. ateşli bir hal almasın bu ortam.gerek yok.
    yok tartışma filan çıkmaz haklısın elbette ama beni eleştirirken ne yapalım o zaman maçlara çıkmasın gibi alaycı bir tavır takınması sorun yarattı başka şekilde elbette eleştirecek ama ciddi bir şekilde alay konusu edecek şekilde değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

besiktasımı ben yarı finale kadar cıkar diye bekliyorum...en az

kaliteli kadrosuyla rakibini gececektir
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

rakipler yine kurayla belli olacak 5 torba halinde olcak schelke lokomotiv falam gelmez yani

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bak buna sewindim ben kuradaki gruplar diye biliyordum. yani bana öyle söylediler. tskkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bak buna sewindim ben kuradaki gruplar diye biliyordum. yani bana öyle söylediler. tskkürler
    5 torba var fenerbahcede ya birinci yada ikinci torbada olcak zaten

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

böyle yalnıs anlasmalar olabilir. sonucta yüzüyüze deil yazarak iletişim kuruyoruz. eksiklikler yalnıs anlanabilir. hoşgörürsek böle seylerden kurtuluruz

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Default Takımlarımızın UEFA Rakiplerini Tanıyalım

Rakiplerimizi tanıyalım !

UEFA’da rakiplerimiz belirlendi. İşte takımlarımızın rakiplerinin karnesi..
    25 Ağustos 2006
    Fenerbahçe'nin rakibi Randers bu sene İkinci Lig'den Danimarka 1. Ligi'ne yükseldi. Bu sezon oynadığı 5 maçta 5 puan toplayabilen Danimarka ekibi ligde şu an puan sıralamasında 9. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ın rakibi CSKA Sofya geçen sene ligi 65 puanla ikinci sırada tamamlarken, bu sezon ise 3'te 3 yaparak 9 puanla liderlik koltuğunda.

Son yıllarda Avrupa'daki çıkışıyla dikkati çeken AZ Alkmaar, geçtiğimiz yıl UEFA Kupası'nda yarı final oynadı. Hollanda ligini ise geçtiğimiz yıl 74 puanla ikinci sırada tamamladı, bu sezon oynadığı tek maçta 3 puan almayı bildi.

Karadeniz temcilcisinin rakibi Osasuna ise La Liga'da 2005-2006 sezonunu 68 puanla 5. bitirdi.

Randers

Başkanı: Torben Hansen
    Teknik Direktörü: Lars Olsen
    Oynadığı Sistem: 4-4-2
    Kadro:

1. Martin S. Jensen
    2. René Carlsen
    3. Ralf Pedersen
    4. Issah Ahmed
    5. John Sandberg
    7. Alex da Silva
    8. Søren Pedersen
    9. Jesper Christiansen
    10. Karsten Johansen
    11. Fabio Trindade da Silveira
    12. Jonas Damborg
    13. Søren Holdgaard
    14. Kenneth Møller Pedersen
    15. Rasmus Hansen
    16. Carsten Fredgaard
    17. Peter Christiansen
    18. Todor Yanchev
    19. Rasmus Refsgaard
    21. Emil Antonsen
    22. Martin Pedersen
    23. Lars Larsen
    25. Nikolaj Kaas Nielsen
    26. Mads Toppel
    27. Kim Grunnet
    28. Jonas Andersen
    29. Thomas Dalgaard
    30. Djiby Fall
    31. Tidiane Sane
    32. Kian Christensen
    33. Jesper Andersen
    34. Niels Madsen
    99. Stig Tøfting

Osasuna:
    Kulüp Başkanı: Patxi Izco
    Teknik Direktör: Cuco Ziganda

Kaleci
    Juan Elía Vallejo, Ricardo López, Gregorio Linares

Defans
    José Izquierdo, Miguel Flaño, Javier Cuéllar ESP, César Cruchaga Lasa, Josetxo Romero, javier Flaño, Enrique Corrales, Nacho Monreal

b>Orta Saha
    Raúl García, Patxi Puñal, Valdo, David López, Héctor Font, Iñaki Muñoz Oroz, Ludovic Delporte, Javad Nekunam

Forvet
    Savo Milošević, Pierre Webó, Roberto Soldado, Bernardo Romeo ITA

CSKA Sofya
    Kulüp Başkanı: Vasil Bozhkov
    Teknik Direktör: Plamen Markov

Kadro:
    Kaleciler
    Dejan Maksić, Todor Kyuchukov, Evgheni Hmaruc

Defans
    Radoslav Zabavník, Adrian Ivanov, Vladimir Zafirov, Valentin Iliev, Aleksandar Branekov, Ivan Ivanov, Tiago Silva, Ibrahima Gueye, Slavko Matić

Orta Saha
    Sergej Jakirović, Hristo Yanev, Mourad Hdiouad, Yordan Yurukov, Emil Gargorov, Yordan Todorov

Forvet
    Velizar Dimitrov, Guillaume Dah Zadi, Petar Dimitrov, Matija Matko, Stoyko Sakaliev

AZ Alkmaar
    AZ Alkmaar’ın Oyuncu Listesi
    Yeni Transferler
    Shota Arveladze / Glasgow Rangers
    Pius Ikedia / Ajax
    Danny Koevermans / Sparta
    Danny Mathijssen / Willem II
    Stijn Schaars / Vitesse
    Gretar Steinsson / Young Boys

Gönderilen Oyuncular
    José Fortes Rodriguez / RBC Roosendaal
    Olaf Lindenbergh / Ajax
    Robin Nelisse / FC Utrecht
    Reinier Robbemond / De Graafschap
    Ali Elkhattabi / RBC Roosendaal
    Jan Kromkamp / Villarreal

Kiralananlar:
    Miel Mans / MVV
    Beau Molenaar Jong / FC Omniworld
    Arjan Wisse AZ / Stormvogels
    Tom Zoontjes / Sparta

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

öyle tabi sonuçta tartışacak birşey yok maksat muhabbet arkadaş biraz daha dikkatli konuşursa çok daha zevkli geçebilir ben fikrimi sööyledim ve tekrar ediyorum bu ts osasuna dan fark yer ki bu takım hamburg a deplasman golüyle elendi de buraya düştü ve son dakika da boş kaleye kaçırdı şu an ş.liginde de olabilirdi hayır ts yener diyen varsa karşılıklı konuşlaım zaman da geçer.

öyle tabi sonuçta tartışacak birşey yok maksat muhabbet arkadaş biraz daha dikkatli konuşursa çok daha zevkli geçebilir ben fikrimi sööyledim ve tekrar ediyorum bu ts osasuna dan fark yer ki bu takım hamburg a deplasman golüyle elendi de buraya düştü ve son dakika da boş kaleye kaçırdı şu an ş.liginde de olabilirdi hayır ts yener diyen varsa karşılıklı konuşlaım zaman da geçer.
    Isallah haksiz cikarsin ama maalesef dedigin gibi olacak gibime geliyor.Trabzon maalesef avrupada yeterince gucunu ortaya koyamiyor. Ayrica kadroda oturmadi. Diger eslesmelere gelelim

Kayserinin isi gercekten zor gibi ama elerlersede sasirmam.
    Besiktas cok rahat goturur gibime geliyor.Tek korkum maci kanald de oldugundan oturu Ilker yasin faktoru

Fenerde gecer herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

1 yada 2 . torbadaysak cok ii olur. gruptan cıkarız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

beşiktaş ve fener çıkar ama kayseri ve trabzon zorr

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

ben kayseri den de cok ümitliyim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kayseri ve Trabzon için zor eşleşmeler olmuş açıkçası.. Umutlu değilim malesef ama Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın, gruplara kalacağını düşünüyorum.. Umarım 4 takımımızı da gruplarda görürüz !

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence de kayserinin çok az da olsa şansı var ama ts nin hiç şansı yok.umarım hepsi çıkar ama gerçekler de bu.bjk ve fb nin de çok büyük bir sürpriz olmazsa çıkacağına eminim.

ya harbiden bir kampanya düzenlesekte maçları emre tilev sunsa ilker yasin sunarsa işkence oluyor yaşlanmış artık o aut atışını kalecinin adını söyleyene kadar gol oluyorDDd

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence de kayserinin çok az da olsa şansı var ama ts nin hiç şansı yok.umarım hepsi çıkar ama gerçekler de bu.bjk ve fb nin de çok büyük bir sürpriz olmazsa çıkacağına eminim.
    beşiktaş hariç kesinlikle aynısını düşünüyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

cska sofia nın taraaftarı çok iyiymiş gerçekten ama başka da birşey yok gibi normal şartlarda bu bjk nin ki bence bu sene uefa nın faavori 10 takımı arasına girer elemesi gerek.şimdi tartışma filan çıkarmayın ben fikrimi söyledim demeyin bana bjk favori filan değil bence bu gs de grubu geçer bu sene ikisi ilerler bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

cska sofia nın taraaftarı çok iyiymiş gerçekten ama başka da birşey yok gibi normal şartlarda bu bjk nin ki bence bu sene uefa nın faavori 10 takımı arasına girer elemesi gerek.şimdi tartışma filan çıkarmayın ben fikrimi söyledim demeyin bana bjk favori filan değil bence bu gs de grubu geçer bu sene ikisi ilerler bence.
    beşiktaş mı uefa nın ilk onuna ? güldürmeyin canım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by bortecine
    beşiktaş mı ueaf nın ilk onun a güldürmeyin canım ...

işte arkadaşım siz kendi takımınıza güvenmediğiniz için herkesi de öyle sanıyorsunuz şu bir gerçek ki gs den sonra hatta son 2 3 sene de avrupa da en başarılı türk takımı bjk ve artık bazı şeyler oturacak gs kadar olmasa da bir avrupa hüviyeti kazanılacak.en azından kiev maçındaki gibi goller olmayack.bjk o devreleri çoktan aştı.tekrarlıyorum uefa nın ilk 10 favorisinden biri de bjk gs de grubu geçecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by bortecine
    beşiktaş mı uefa nın ilk onuna ? güldürmeyin canım ...
    evet ne oldu giremezmi sen güldürme ya
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri