ınanılmaz cok sakat oluyo mac esnasında...
ınanılmaz cok sakat oluyo mac esnasında...
yaw deli gibim yamayı bekliyorum allama...
ilk maçta mondi 6 ay sakatlandı olsun dedim aykut fevzi yeter gelişirler hem dedim one 2. maçta aykut 4 ay fevzi 1 ay sakatlandı bu ne saçmalık dedim oyunu yeniden başlattım![]()
beyler oyna gerçekçi yaklaşın çünkü FM bir menajerlik oyunu olmaktan çıktı bir SİMİLASYON haline geldi...
sakatlıklar için ;
1- sezon öncesi dayanıklılık ve aerobic yüklemesi yapın ve hazırlık maçlarının aralıklarını artırıp 3 ten fazla hazırlık maçı yapmayın
2- çok iyi 2 hatta 3 doktor alın
3- anterenörleriniz dikkatli seçin ve yanlış antremanlara vermeyin
4- antremanlarınızın dozajına dikkat edin çok yükleme yapmayın
5- maçta ilk onbir oynayan ve sonradan oyuna girenlere 1 gün izin verin diğrelerine sadece kondisyon yükleyin
kartlar için ;
1- oynattığınız oyuncuların ne kadar yüksek tempoda maç oynıyabileceğine dikkat edin ve ona göre taktiğinizi seçin
2- oyuncuları kırmızı karttan sonra mutlaka uyarın hatta kasten görenlere direk ceza verin ve bu cezayı aklınızda tutup her oyuncuya aynı uygulayın ama kesinlikle ben bu adamı seviyom uyarı yeter demeyin
bunları yaparsanız herşeyin daha iyi gittiğini görceksiniz...diğer hataların ise yamalarla düzelticeği kesin ama türkiye ligi için pek düzeltme beklemeyin çünkü adamlar sevmiyorlar bizi....suç onlarda önce doğru düzgün yap türkiye ligini ve türkçe yi oyunun orjinaline sür bakalım piyasaya 2 sene arka arkaya satış grafiği artmazsa önce sen bişiler vercen ki bende orjinalini almaya gerek duycam
bende de öyle oldu en başta hep sakat doluydu kadro.ama bana göre bu antrenmanlardan dolayı oluyor.şuan 1 sakat oyuncum var o da genç...ama en başta çok sakatlık vardı 8 tane filan sanırsam.ama bu antenmanları düşürünce azaldı
oyunda hakkatten cok sakat oluyo!!!Hadi ben kendi takimimi biraktim dediginiz antreman turunu uygularsam belki duzelir ama benimle alakasi olmayan maclarda da inanilmaz sakatlar var..Mesela atiyorum molde start macinda 4 tane sakat oyuncu olduuguna rasladim.Sadece 1 macta degil hemen hemen butun maclarda en az 2 oyuncu mutlaka sakatlaniyo.Boyle giderse rakiplerde oyuncu kalmayacak!!!Nereye kadar dayanacaklar 2-3 gunde degil 6 ay olmuyolar..O takimlar nasil gececek bunun onune.Ins gelecek yamayla bu soruna bi care bulurlar...
ya ayni sorunu bende yasiyorum daha yen' 4 tane aldim 2 sinin bacagi kirildi yok sinir bozucu bisey
az önce karşılaştığım sorun kart cezalarıyla ilgili.uefa kupası maçında kırmızı kart gören oyuncuma otomatik olarak 1 maç ceza geldi.arkasından uefa cezayı 2 maça çıkarmaya karar verdi.buraya kadar bir problem yok.ama kırmızı karttan sonra 3.maça çıkmama rağmen oyuncumun cezası sona ermedi.ceza 2 maçken 3e çıkmış oldu ama herhangi bir uyarı mesajıyla karşılaşmadım buna rağmen.lig içersinde de benzer problemle karşılaşınca olayın bug olduğuna kanaat getirdim.
03/04de bu kadar çok hata yoktu..Bana göre yapılmış en iyi cm oyunuydu o.Şu hataları tümden halledecek bi yama çıkartsalarda kurtulsak.İngilizcede yokki adamların sitelerine şu hataları bildirilecek bi kaç şey yazalım,ona göre bişey yapsınlar![]()
![]()
çok sakat oluyor sanıyorum ilk yamada bunu düzeltirler.
Arkadaslar bu konudan kimsenin bahsetmemsi garip sadece bende mi oldu acaba merak ediyorum. Biliyorsunuz transfer yaparken daha dogrusu oyuncu ararken player search - Filter - Customise a tikladiginizda karsiniza ne tur bir oyuncu aradiginiz cikar. Orada - ask assistant to filter out unrealistic target i isaretlerseniz size gelmesi mumkun olmayan yada istemeyen oyunculari ayiklar. Mesela fenerbahce ile ilk sezonunuz ona tiklayip oyuncu ararsaniz Ronaldinho - Kaka gibi oyunculari goremezsiniz cunku avrupa da buyuk basarilariniz olmadigi icin bunlar size gelmek istemez eger kupalarda tur atlarsaniz da buradaki oyuncular artmaya baslar. Ancak FM 2007 de buna tikladigimda sadece turk uyruklu oyunculardan bana gelmek isteyenleri gosteriyor. Oyunu kurarken Ingiltere almanya italya gibi buyuk ligleri de actim fakat yine ayni sorunla karsilasiyorum. Konu hakkinda bilgisi olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim.
Türk olmama rağmen Türkiye'de yılın yabancı menajeri ödülünü kazanıyorum..
5-1-2-1-1 taktiği kurdum bn gs ile, habire hata verio oyundan çıkıo
arkadaşlar çok kırmızı kart oluyo ve oyuncuların itiraz etmesi engellenemiyo
eger englleniyosa bana mesaj yazın
mactan sonra olsun diger zamanlarda gazetecilerin sorduklari sorular olsun bir yorum yapiorum, ama onay dugmesine bastigim zaman sectigim şık degisip no commenti secili hale getiriyor oyun, olacak is degil ya
2006da da olan birşey bu oyunda biraz daha abartmışlar süperligde uzak şuttan atılan gol sayısı zaten az oyunda ingiltere liginden fazla uzaktan atılan gol oluyor genelde yiyorum geçenki maçta uzun şutu 2 olan adamdan çok güzel bir gol yedim ayrıca kafayı da yedim![]()
oynun butun hatalari tamamda su out vuruslarinda kaleci topun pesine gitmesin artik!!!
evet bende bi iki kere oldu top orta sahay geliyo kaleci vurmak için açılıyo adam bi gömçürüyo top ağlarda uzaklık 60 yard![]()
![]()
Yabancı kontenjanı dolu olduğu için öyle oluyor maalesef. Takımdaki yabancı sayısı 5'e düştüğünde girdiğin zaman Player Search'e yeni isimlerin eklendiğini göreceksin.
Bence çok saçma olmuş bu durum. Belki benim mevcut kadromdan 2 yabancı sezon sonunda gidecek ya d aben onları yollayacağım ve şimdiden adam bakmak istiyorum yerlerine ama oyun buna izin vermiyor maalesef![]()
Bu kiralık yabancıların kontenjan doldurması acayip saçma bir hata..Olacak iş değil hiç mi söyleyen olmaz bunu yapımcılara?
Trabzonla oyuna 9 yabancı ile başlıyorum,yabancı almam için 4 tanesini satmam lazım bu da mümkün değil...E türk olarak doğru düzgün adam yok kaliteli..Para var alacak adam yok...Öyle sap gibi oynuyorum![]()
antremanlarda adamlar gelişeceğine çoğunda düşüş oluyor nasıl iş anlamadım ben her futbolcuyu her maç oynatamamki yani adam sezon başında başladığı gibi bitirmiyor özelliklerinde paso düşüş yaşanıyor hadi oynatmadığımdan diyeceğim ama oynattığım oyuncunun özelliklerindede tık yok nasıl iş anlamadım bide o kadar antrenör aldım 10 trilyona yakın para verdim antrenörlere futbolculara bile daha az para vermişimdir ama yok bişi değişmiyor :S valla soğudum iyice oyundan![]()
ya oyunda hiç akıcılık yok ilk defa fm oynarken sıkıldım ben+ başarılı olamıyorum
yaw arkadaslar bakıormda herkes bi gerçekçilik tutturmuş bırakın oyunu bu şekilde savunmayı kitabın neresinde yazılı 5 kırmızı kartla oyunun devam etmesi bumu gerçekçilik hadi bi maçta kartlar böle uçuşsa neyse 10. sn de kartmı olur ya ne zaman ileri çıktında adama kafa attın, hadi türkiye ligindeki gerçek dışı özellikler ve mevkilerle idare ederizde oyunu oynamayalım diemi yapıolar bilmiorm burda yazılan sorunlar orjinal oyunlarda da yaşanıomu yaşanıosa neden orjinal oyun bekliolar artı oyunun orjinalinin fiyatı amerikadakinin 2 misli bizde... soru amerikanın milli geliri bizimkinin yarısımı (!) ? sorun orjinal oyun almaksa alalım düzelcekmi... e bu kadar güzel arayuzle yapılmış ayrıntı bakımından süper olan bi oyun böle basit ayrıntıları nasıl gözardı edior anlamam ben...
sigames bu sfer oyunu çok zor yapmış abiler![]()
arkadaşlar oyunu yüklerken dil yüzünden bir hata veriyorya onu hallettim ama bu seferde oyunda 1-2 ay devam ettikten sonra yine o hatayı verip kapandı bir yardımcı olursanız sevinirim
bn memnunum flachi estiri![]()
uefa kupasında 3. tur'a 1. Knockout Round diyo , grup maçlarına group stage demiyo gene First Round tarzı isim veriyo.
fenerde alti yabanci var devidi gonderdim hala alti yabanci var diyor delirecem halbuki en az on defa saydim 5 yabanci var bende ama salak oyun 6 diyor bende fm 2006 a dondum ne yapayim bana bir cozum lutfen
kardeş bi sürü insanda yazmış yukarıda baktınmı bursa sporda kiralık olan brezilyalıya ondan dolayı oluyor sanırım... ama aslolan şu ki genel olarak herkeste kart ve sakatlık problemi var, ama unrealistic target ları çıkarınca transfer ekranında yabancıların cıkmamasıda kötü
Arkadaslar
FM 2007 yi oynayamiyorum
Bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim problem oyun ilerleme tuusunu bulamiyorum tsk